Kommentáld a híreket
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Re: Kommentáld a híreket
Ez igaz, de nem ugyanaz az osztrakoknal bohockodni meg egy top klubban jatszani. Plane hogy alapbol is uj klub, uj kozeg, uj rendszer, uj tarsak.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

-
- Kedvenc játékosaid: Luiz Nazario Ronaldo da Lima, Roberto Carlos, Redondo, Modric, Cr7,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Selecao, Portugalia,
Igaz lehet,de árnyalatnyi a különbség siker és kudarc között.Higuain/Benzema 1posztra voltak ketten(mellesleg szerintem nem volt az rossz annyira teljesitmeny szempontjából se,csak Benzema behisztizett),itt 3an lennének 2posztra,mellette helyenként játszhatnának együtt is,lesz kupa,Eb éve,ne adj Isten sérülés,szerintem meg lehetne oldani ügyesen.Lehet erős egy kicsit,de hosszú lesz ez az év,nyáriszünet nélkül.Kerlon írta:Szerintem ilyen kaliberű embereket nem szabad túlzottan forgatni, hanem néha néha lekapni, ahogy Zidane tette a tavasszal. Egyszerűen, ha 1 mindig ülne, akkor soha nem pörögne valamelyik fel 100%-ra. Pont olyan, mint a Benzema-Higuaín kettős.
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Válogatottban rendre a kp-n játszik, és tizen x évig középpályást játszott, ennek lett kinevelve. Azért ez csak úgy nem tűnik el nyomtalanul, mert a BM-ben balbekként, olykor meg kh-ként számolnak vele.

- Veidt
Szoval hozunk egy b2b-t vkp posztra aki utoljara kb 3-4 eve tette a labat egyaltan kozeppalyara? Jol hangzik.h3x0r írta:Mert Casemirot sokkal konnyebben lerakod a padra, mint a Modric - Kroos paros kozul valakit.Veidt írta:De Alaba mivel kevesbe "luxus jatekos" mint Pogba?
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mert Casemirot sokkal konnyebben lerakod a padra, mint a Modric - Kroos paros kozul valakit.Veidt írta:De Alaba mivel kevesbe "luxus jatekos" mint Pogba?
- Veidt
De Alaba mivel kevesbe "luxus jatekos" mint Pogba?
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

Mert az ilyen kalibereket nem egymással szokták forgatni hanem kiegészítő emberekkel tehermentesiteni. Nem lehetetlen dolog, csak tényleg luxus.Miért lenne lányos álom a Modric,Kroos,Pogba 3ast forgatni??Mind a 2 ki volt dögölve év végére,egy esetleges sérülésről ne is beszéljünk,akkor akár le is húzhatunk egy idényt mint tavaly.
Persze nem dőlnék a kardomba ha jonne Pogba, de jelenleg egy Alaba jobb megoldás.
Minden csapatreszre kellene nekunk legalabb 1 Lucas Vazquez...
Kozben Kerlon leirta, de ha mar negyed oraig irtam telorol elkuldom

Szerintem ilyen kaliberű embereket nem szabad túlzottan forgatni, hanem néha néha lekapni, ahogy Zidane tette a tavasszal. Egyszerűen, ha 1 mindig ülne, akkor soha nem pörögne valamelyik fel 100%-ra. Pont olyan, mint a Benzema-Higuaín kettős.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Luiz Nazario Ronaldo da Lima, Roberto Carlos, Redondo, Modric, Cr7,
Miért lenne lányos álom a Modric,Kroos,Pogba 3ast forgatni??Mind a 2 ki volt dögölve év végére,egy esetleges sérülésről ne is beszéljünk,akkor akár le is húzhatunk egy idényt mint tavaly.A Modric,Kroos,Casemiro működött év végére,de bármelyik nélkül gondban lehettünk volna,ki helyettesítette volna őket,aki tuti?Egy mérkőzést meghatározhat 11penge játékos,de egy idényhez több kell szerintem.Egyébként Jameshez nem lehet hasonlitani a szituácuót,neki tényleg nincs helye,de Pogba Modric és Kroos helyett is tökéletes lehet.Mögéjük kell valaki védekezni és kész.Case/Alaba ,mondjuk.Zidane nem hülye..Ez a Real Madrid,gondolkozzunk nagyban.;)
Szerintem ez az, ami csak a Fifában működhet. Ilyen kaliberű játékosoknál ez nem megy. Fontos meccseken a gálakezdő játszik. Ha 2 helyre 3 ember van, akkor nincs gálakezdő. Pogba, ha megy valahová 100 millióért, akkor ott bizony gálakezdő tagsága lesz. Ez olyan lenne, mint ha elhoznánk Neymart és majd rotálják egymást CR-rel meg Bale-lel.Veidt írta:De erted...en meg konkretan egy embertol sem lattam volna hogy ezt a harmast igy akarja szerepeltetni. Ok harman egymast rotaljak a ket poszton, Casemiro meg mogottuk. Szerintem semmi bajuk nem lenne a rotalassal. Pogba is legalabb 5-8 meccset kihagy a Juveban, itt sem kellene sokkal tobbet.Kerlon írta: Igen, nem rá van szükségünk. Bár a Pogba-Kroos-Modric 3-as még működhet is, de akkor megint kényszer megoldást hozunk félig 100 millióért vagy, ha Toni-t nézzük, akkor 30 millióért.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Veidt
De erted...en meg konkretan egy embertol sem lattam volna hogy ezt a harmast igy akarja szerepeltetni. Ok harman egymast rotaljak a ket poszton, Casemiro meg mogottuk. Szerintem semmi bajuk nem lenne a rotalassal. Pogba is legalabb 5-8 meccset kihagy a Juveban, itt sem kellene sokkal tobbet.Kerlon írta: Igen, nem rá van szükségünk. Bár a Pogba-Kroos-Modric 3-as még működhet is, de akkor megint kényszer megoldást hozunk félig 100 millióért vagy, ha Toni-t nézzük, akkor 30 millióért.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

Mi mást írnék? Te veszel mosógépet, ha TV-re van szükséged? De ennyiből vegyük meg Moratat is, mert őt is fél Európa akarja. Néha azon sírtok, hogy sportszakmai szempontok, néha meg azon, hogy az aktuális slágerért nem megyünk. Jelenesetben Pogba-t abszolút nem érzem szükségszerűnek. Azt meg nem vitatom, hogy jobb, mint James, de akkor is éppen ezt csináltuk és, mint kiderült még a rövidebbet is húztuk.Realista24 írta:Ugyanazt leírtad....
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Fölösleges, csak úgy, mint James volt. Modric helyére ok, de egyelőre Lukitának maradnia kell, az meg egy leányos álom, hogy egy Kroos/Modric/Pogba triót forgatgatunk és mindig kettő játszik, hárman meg szerintem nem elegek a védekezésben (persze, erre jön, hogy csapatvédekezés, de ez egy nagy bullshit. Nálunk is akkor működik, ha van vkp, Barcában is, mindenhol is).Realista24 írta:Csak hat szinttel jobb mint James.Kerlon írta:Alcantararól még nem is beszéltem... Pogba meg továbbra sem az az ember, akire szükségünk van, pont azt érzem vele, mint anno Jamessal, hogy lehet jó játékos, de most felesleges.
Biztos véletlen akarja fel Európa. Köztük mi es a Barca is.
Érved ellene?
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ugyanazt leírtad....
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Igen, nem rá van szükségünk. Bár a Pogba-Kroos-Modric 3-as még működhet is, de akkor megint kényszer megoldást hozunk félig 100 millióért vagy, ha Toni-t nézzük, akkor 30 millióért.Realista24 írta:Csak hat szinttel jobb mint James.Kerlon írta:Alcantararól még nem is beszéltem... Pogba meg továbbra sem az az ember, akire szükségünk van, pont azt érzem vele, mint anno Jamessal, hogy lehet jó játékos, de most felesleges.
Érved ellene?
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Csak hat szinttel jobb mint James.Kerlon írta:Alcantararól még nem is beszéltem... Pogba meg továbbra sem az az ember, akire szükségünk van, pont azt érzem vele, mint anno Jamessal, hogy lehet jó játékos, de most felesleges.
Érved ellene?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Alcantararól még nem is beszéltem... Pogba meg továbbra sem az az ember, akire szükségünk van, pont azt érzem vele, mint anno Jamessal, hogy lehet jó játékos, de most felesleges.
K
K
Én látok amúgy Alabara reális esélyt. Ő már 100-szor elmondta, hogy középpályán akar játszani, de nem játszatták ott. Ott van nekik Alonso, Martinez, Vidal, odavitték Sanchezt és akkor Kimmichnek is az a posztja stb..
K
K
-
Biztos letudnák,de Alabában az lenne a tuti,hogy Marcelo helyén is tolná,oda meg kell valaki.Meg akit felsoroltál,innen csak bizonyítottan Case aki elegendőt nyújt védekezve,és neki is kell a pihenés.Iscoval nem az igazi a védekezés,Kova se nagyon vált be,igaz őt még lehetne próbálgatni.De ha tutira akarunk menni 12.,stb,akkor had jöjjön csak Alaba is,Kovacicot meg egy évre odaadnám valahova,had erősödjön,de ha marad ugy is jó.A gaboni 2szélen és centerbe is,Ő megint nagyon jó lenne,de ahoz valakinek még menni kellene Jamesen kívül a pénz miatt.V. Mester 77 írta:Ebben az esetben a káló osztrákot hagynám, és akkor Luka-Pogba-Toni-Case-Isco-(ha marad Kova) le tujdák forogni. A gaboninak meg amúgy mi is a posztja? CF, SS, RWF?