Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 2., csütörtök 13:57

Az a baj, hogy Modric öregszik, idén is hullámzóbb volt már. Pogba azért lenne jó, mert akkor lehetne forgatni a kp hármast, és nem lenne annyira Modric függő. Hiába klasszis Kroos, ha egy Casemiro meg mondjuk Kovacic van mellette, de akár Alaba meg Kovacic, akkor sincs meg az a plusz az előrejátékban, támadásépítésben, ami kell a BBC mögé. Szóval ezért lenne jó Pogba.

Alaba más okból lenne jó, Kante meg kezdő lesz így a franciáknál, meg lehet nézni mit tud, pláne Pogba mellett.

Amúgy kár az elővásárlási jogért a bm-nek, Morata bizniszbe bele lehetett volna vonni Comant.
Nem illik.

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. június 2., csütörtök 13:52

dzsi91 írta: Pogbát nem tudom hova tenni.Kéne mert extraklasszos de hova? Modric kroos mellé egyáltalán nincs rá szükség hanem valami védekezőbb fogurára. Lehet én is inlább kántét próbálnám meg és casemiroval ketten lehoznák a posztot.természetesen pogba közelében nincs kante minőségben,de ha pogba érkezik megint egy ember aki teljesítmény nélkül kezdő lehet.
Epp ez az, jelenleg nincs Kroos es Modric melle erdemi jatekosunk. Isco jatekperceit siman megkaphatna Pogba (sot, meg komolyabb rotalas is mehetne harmuk kozott), Jameset meg Kovacic, persze ehhez el kellene adni mindkettot, ami sztem a legkezenfekvobb lenne. De ha Pogba helyett Alaba jon, annak is nagyon fogok orulni, bar ez szerintem tuti nem fog megtortenni.

Csatarnak meg nagyon ellenzem a lengyelt. Mar sokan leirtak. Itt sokkal kevesebb a terulet, kombinativ jatekban joval gyengebb mint Benzema...ha valaszthatnek, akkor a BBC moge Lucas, Mariano es egy jolly joker, akar Aubameyang.

Babinho írta:Pipitanak ha lesz ajánlata a PSG-től akkor oda megy. Jó közeg, Ibra, Cavani pattan, ő lesz az új csatárkirály, a francia bajnokság könnyű terep lehet neki gólkirálykodni és utoljára esélyt kaphat a BL-ben...és még mariska pajtása is ott van...hát hülye lenne mással próbálkozni :mrgreen:
Cavani meg menni atma
Cavani meg nem biztos, PSG-nel mondtak hogy eszuk agaban sincs eladni igy hogy elmegy Ibra.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. június 2., csütörtök 13:52

James piacképesebb. Danilo pedig nagyon nem kapta el a fonalat, de én egy évet még adnék neki. Ennél azért jobb játékos ő, mint amit mutatott. Persze megfelelő ajánlat esetén elengedném, zokszó nélkül :)
Merci Zizou!

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. június 2., csütörtök 13:48

ericco írta:Alabáért szinte az üres csek is megérné. Ha jamesért nem sajnáltuk a 80 milliót, érte sem szabad. Sokat nyernénk vele szerintem. Jamest pedig pótoljuk Asensioval és kész is vagyunk. Max még Benzema mögé valamelyik castillás csatár.
Én mondjuk Danilo-val egyáltalán nem vagyok megelégedve. James-szel együtt mehetne Isten hírével. Ha el tudnánk passzolni valakinek... :D

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. június 2., csütörtök 13:45

Alabáért szinte az üres csek is megérné. Ha jamesért nem sajnáltuk a 80 milliót, érte sem szabad. Sokat nyernénk vele szerintem. Jamest pedig pótoljuk Asensioval és kész is vagyunk. Max még Benzema mögé valamelyik castillás csatár.
Merci Zizou!

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 2., csütörtök 13:44

Mondjuk Alaba idén hosszabbított tudtommal. Saját nevelés, Carlo belógatja neki hogy játszhat majd középen is aztán annyi. Lewát szerintem nem engedik el, de nem is értem miért kéne ide. Auba akkor már, de bőven elég lenne egy kps egy cserecsatár meg egy bhv. Alaba nyilván adná, mert ő kettőt is lefedne.

De igazából nem is érdekel, Gündit elbaszták ez most nagyon elszomorított. :( :(
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 2., csütörtök 13:42

nmate írta:
Realista24 írta:Ha jön Alaba, a bal oldal kipipálva.
De ezzel miért számoltok? :D Láttam én is a híreket, de Alaba (pláne a BM) felől semmi nem utalt rá, hogy váltana.
Zidane-nak kell a hírek szerint, nekem ennyi elég arra, hogy álmodozzak :shifty:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. június 2., csütörtök 13:30

Realista24 írta:Ha jön Alaba, a bal oldal kipipálva.
De ezzel miért számoltok? :D Láttam én is a híreket, de Alaba (pláne a BM) felől semmi nem utalt rá, hogy váltana.

20M bejön Morataból, abból kéne Benzema mögé egy Chicharito kaliber. Sajnos ő nem fog visszajönni, nyilvánvaló, hogy nem szeret padozni. Nevet nem tudok mondani, annyira nem ástam bele magamat.

Jamest remélem eladjuk, +60. Isco kérdőjeles, ha marad tiszta sor, bővítenék egy Kantéval meg egy Blinddel és minden rendben. Ha távozik azért valami nagy névvel lehetne robbantani, csak szegény Casemirot sajnálnám, mert azért nem hozott ő rossz teljesítményt.

Több nem kell.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2016. június 2., csütörtök 13:30

Alabára nyomtam, szerintem nagyobb szükségünk lenne rá, és az hogy több poszton bevethető nagyon jól jönne nekünk.

Lewáról egyébként egyre többet olvasni, kezd egyértelmű lenni szerintem hogy jönni fog. A képességei rendben vannak, bizonyította már hogy fasza kis csatár, de abszolút feleslegesnek érzem. 70m-ért főleg.

rb_lint
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Kroos, Isco, James, Zidane, Lampard

HozzászólásSzerző: rb_lint » 2016. június 2., csütörtök 13:18

Realista24 írta:
Ettől eltekintve jobb és balhátvéd kellene venni, mert ha jól tudom (nem nagyon hallok róluk hogy ilyen-olyan ügyesek lennének) nincsen annyira épkézláb szélsőhátvéd a tartaléknál.
Ha jön Alaba, a bal oldal kipipálva. Danilo szerintem maradni fog, Juvéról volt szó korábban, de Alves valószínű odaigazol. Ha Danilónak elég ez a szerep, hogy padról beszáll néha, akkor szerintem megvagyunk.
Egyébként Alaba kinek a helyére jönne? Casemiro? Mert gondolom nem Marcelo cseréjének :D

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 2., csütörtök 13:13

Ettől eltekintve jobb és balhátvéd kellene venni, mert ha jól tudom (nem nagyon hallok róluk hogy ilyen-olyan ügyesek lennének) nincsen annyira épkézláb szélsőhátvéd a tartaléknál.
Ha jön Alaba, a bal oldal kipipálva. Danilo szerintem maradni fog, Juvéról volt szó korábban, de Alves valószínű odaigazol. Ha Danilónak elég ez a szerep, hogy padról beszáll néha, akkor szerintem megvagyunk.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. június 2., csütörtök 13:07

Szerintem nem kellene megint megjátszani azt, hogy súlyos milliókért (70-80+)-ért veszünk 1-2 világsztárt, aztán meg nem biztos hogy előrébb lennénk velük. Hozzuk vissza Asensio-t meg nem tudom ki van még kölcsönbe, aztán azokat próbáljuk beépíteni. Olyanokat akik felszántják a pályát és tudják hogy mit jelent a Real Madrid címere.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. június 2., csütörtök 12:57

Megnéztem Lewa góljait, háát elég szép százalékban van ott potya/ziccer. Persze ott is kell lenni a ziccerhez, és be is kell lőni (bár a kihagyott helyzeteket nem láttam), az igaz hogy a Bayern rendszere tökéletesen kiszolgálta, de legalább el is rakott egy csomó gólt. Ilyen 70 millák akkor is elég extrémen hangzanak számomra, főleg hogy azért nem vagyunk annyira megszorult helyzetben. Ha kezdőbe kellene csatár, akkor esetleg igen.
Nehéz ügy ez, mert padra (nem?) igazolunk, szóval tűrje a cserét, de azért kezdő szint is legyen, mondjuk legalább a pénz nem számít :lol:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. június 2., csütörtök 11:41

Amúgy komolyra fordítva, sokat javult Marcelo beadásokban.
Hát nemtom,engem sokszor bosszantott mikor emberbe verte,vagy átrugta a hosszura ahol nem volt senki.De lehet hogy fejlodott amugy.
De ami az egyegyet illeti,abba sztm a legjobb a csapatban.Nálam nagy kedvenc,de sztm Carvajal is jobban ad be.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2016. június 2., csütörtök 11:38

Nálam Karim után kedvenc csatárom Lewa. Nagyon örülnék neki ha jönne, mert amint kiesik a BBC ből egy valaki azonnal érezhető a gyengülés. Hiába van Jesé, bár a kis Lucas kimondottan tetszett idén. Szerintem a Lewa leigazolásában több van ennél. Sérülések esetén szerkezeti változtatások is lehetnek, de az is lehet, hogy eleve van Zizunak olyan gondolata, hogy kicsit variál a szisztémán. Esetleg az is benne van, hogy hiába mondja CR, hogy nem megy sehova, de lehet jövőre dobbant, de már nagyon adja magát a sérülés veszélye, mert állandóan vacakol az a láb. Benzema idén nagyon sokat volt sérült, és belőle is nagyon sokszor akartak pénzt csinálni már. Ott a balhéja is amit Perez bácsi nem biztos, hogy jó szemmel néz. Bale megint elég sérülékeny tipus, és azért úgy bele ugrani a szezonba ami ráadásul keményebb lesz, mert most nem fogunk játszatni egy Cheryshevet tilosba, és máris ott a kupa, és ott a világ kupa is. Ezek máris dobnak nem kevés percet, és látva azt, hogy még így is mennyire elfogyott a csapat nem csodálkoznék, ha csempésznénk bele még minőséget. Lewa idén is volt csere nem egyszer a BM-ben nem egy olyan valaki aki ezt nem tudná elviselni, az meg hogy nem megy neki kicsiben a játék az butaság...
Alabát is nagyon értékelném, mert egyszerűen ha nincs Marcelo akkor meg vagyunk halva. Ott van Nacho vagy Daniló mint alternatíva, de a kettő nem ugyan az. Minden féle képen mennék érte, de biztos nem lenne sima ügy a megszerzése.
Pogbát már le sem merem írni mert a Alaba, és Lewa esetleges megszerzése sem lenne piri pénz, de tény, hogy őt is elnézegetném habfehér mezben :mrgreen:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. június 2., csütörtök 11:25

Szerintem tökéletesen pótolná Ibrát. :ike:

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. június 2., csütörtök 11:24

higuain-cavani duó, na aki ezekért pénzt ad ki, hogy láthassa őket játszani, annak is elmentek otthonról :lol:
még egy jó falcao kéne oda, biztos ami biztos.
Kép
Kép
Kép

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. június 2., csütörtök 11:16

a PSG-t már inkább eltudom képzelni Pipitának csak egy valamit nem értek az cavani. most hogy elmegy Zlatan ő lehetne A 9-es. egyedül. erre csak azt olvasni hogy menni akar és nem mellesleg még elvileg be is nyalt az atmának. ilyenkor mi játszódik le nála? miért nem akar maradni?
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2016. június 2., csütörtök 11:10

Pipitanak ha lesz ajánlata a PSG-től akkor oda megy. Jó közeg, Ibra, Cavani pattan, ő lesz az új csatárkirály, a francia bajnokság könnyű terep lehet neki gólkirálykodni és utoljára esélyt kaphat a BL-ben...és még mariska pajtása is ott van...hát hülye lenne mással próbálkozni :mrgreen:
Cavani meg menni atma

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 2., csütörtök 11:08

BBeno írta:conte szerintem előbb vinné Pipitát magához mint Moratat. bár nem tudom. talán igaad van és conte is lát benne valamit.
Pipita újra napirenden van az Atmánál.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: