Epp ez az, jelenleg nincs Kroos es Modric melle erdemi jatekosunk. Isco jatekperceit siman megkaphatna Pogba (sot, meg komolyabb rotalas is mehetne harmuk kozott), Jameset meg Kovacic, persze ehhez el kellene adni mindkettot, ami sztem a legkezenfekvobb lenne. De ha Pogba helyett Alaba jon, annak is nagyon fogok orulni, bar ez szerintem tuti nem fog megtortenni.dzsi91 írta: Pogbát nem tudom hova tenni.Kéne mert extraklasszos de hova? Modric kroos mellé egyáltalán nincs rá szükség hanem valami védekezőbb fogurára. Lehet én is inlább kántét próbálnám meg és casemiroval ketten lehoznák a posztot.természetesen pogba közelében nincs kante minőségben,de ha pogba érkezik megint egy ember aki teljesítmény nélkül kezdő lehet.
Csatarnak meg nagyon ellenzem a lengyelt. Mar sokan leirtak. Itt sokkal kevesebb a terulet, kombinativ jatekban joval gyengebb mint Benzema...ha valaszthatnek, akkor a BBC moge Lucas, Mariano es egy jolly joker, akar Aubameyang.
Cavani meg nem biztos, PSG-nel mondtak hogy eszuk agaban sincs eladni igy hogy elmegy Ibra.Babinho írta:Pipitanak ha lesz ajánlata a PSG-től akkor oda megy. Jó közeg, Ibra, Cavani pattan, ő lesz az új csatárkirály, a francia bajnokság könnyű terep lehet neki gólkirálykodni és utoljára esélyt kaphat a BL-ben...és még mariska pajtása is ott van...hát hülye lenne mással próbálkozni![]()
Cavani meg menni atma