Csak egy csepp trollkodás.istimester írta:Ez erős túlzás.El Maestro írta: Ilyen kevés tehetséggel és ekkora pofával ilyen sokra vinni...

HozzászólásSzerző: El Maestro » 2016. június 2., csütörtök 8:13
Csak egy csepp trollkodás.istimester írta:Ez erős túlzás.El Maestro írta: Ilyen kevés tehetséggel és ekkora pofával ilyen sokra vinni...
HozzászólásSzerző: istimester » 2016. június 2., csütörtök 8:10
Ez erős túlzás.El Maestro írta: Ilyen kevés tehetséggel és ekkora pofával ilyen sokra vinni...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 2., csütörtök 6:30
HozzászólásSzerző: Süti » 2016. június 1., szerda 23:54
El Maestro írta:
Számomra is. Ilyen kevés tehetséggel és ekkora pofával ilyen sokra vinni... Kicsit azért irigy vagyok, hogy miért nem nekem sikerült.
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2016. június 1., szerda 23:40
Számomra is. Ilyen kevés tehetséggel és ekkora pofával ilyen sokra vinni... Kicsit azért irigy vagyok, hogy miért nem nekem sikerült.nmate írta:Én leraktam a mikrofont, lényeg: Arbeloa példakép számomra. Luv u Alvaro
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. június 1., szerda 23:36
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 1., szerda 23:35
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. június 1., szerda 23:35
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2016. június 1., szerda 23:33
Akkor mar jöhet egy khedira is aki egy félisten volt, és még a barcanak is gólt rúgott úgy hogy Puyolból viccet csináltEl Maestro írta:Követelek egy Altintop topikot a legendákhoz. Ő is tisztelte Josét és még Iniestát is beültette a hintába egy Clasicon.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 1., szerda 23:32
68% esélyt adok, hogy itt vita lesz még.nmate írta: 120 szóban kifejthetnéd, miért.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. június 1., szerda 23:31
120 szóban kifejthetnéd, miért.ziro4vr írta:Nekem tetszik folytathatnátok.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2016. június 1., szerda 23:31
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2016. június 1., szerda 23:30
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. június 1., szerda 23:29
ziro4vr írta:Ott még danomics néven űztem.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 1., szerda 23:29
Ott még danomics néven űztem.Sierra írta: Te amúgy madridistán is nyomultál már?Mert én nem emlékszem rád. Vagy más néven futtattad magad?
Nekem tetszik folytathatnátok.nmate írta:Olyan veled vitázni, mint galambbal sakkozni bazmegEl Maestro írta:Mese habbal. Egy nagy madár az ember.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. június 1., szerda 23:28
Olyan veled vitázni, mint galambbal sakkozni bazmegEl Maestro írta:Mese habbal. Egy nagy madár az ember.![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. június 1., szerda 23:27
Ez igaz. Mondjuk Guti is kb ilyen alapon lett legenda, meg azért mégiscsak 15+ évet eltöltött a klubnál.ziro4vr írta:de pl Gutiról is lehetne vitatkozni akkor már. Meg hogy mi a legenda definíciója.
Te amúgy madridistán is nyomultál már?ziro4vr írta:Pl egy fórum legendái topikba innen ki férne be rajtam kívül? Ha egy Remy igen, akkor Alvaro is belefér abba.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. június 1., szerda 23:27
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2016. június 1., szerda 23:25
nmate írta:Kiáll a csapattársaiért, józan ésszel kezeli a konfliktusokat, férfiként viselkedik és tiszteli a főnökét. Ezekben mondjuk ezerszer többet rakott le, mint pl. Iker kapitányként valaha is.El Maestro írta:Az ugatás meg a pofázás mások felé nulla teljesítménnyel engem meg nem győz meg.![]()
Emlékszem én még amikor mindenki ütötte szegény Alvarot meg le sem köpték volna, aztán hirtelen a legfelszopottabb ember lett a csapatnál. Mai napig nem értem én.
Valószínű van egy ilyen réteg, de én meg arra emlékszem, hogy 'distán is védenem kellett már a fazont, mert csak a sarat dobálták rá, miközben egyik legjobb ember a csapatban.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. június 1., szerda 23:24
Kiáll a csapattársaiért, józan ésszel kezeli a konfliktusokat, férfiként viselkedik és tiszteli a főnökét. Ezekben mondjuk ezerszer többet rakott le, mint pl. Iker kapitányként valaha is.El Maestro írta:Az ugatás meg a pofázás mások felé nulla teljesítménnyel engem meg nem győz meg.![]()
Emlékszem én még amikor mindenki ütötte szegény Alvarot meg le sem köpték volna, aztán hirtelen a legfelszopottabb ember lett a csapatnál. Mai napig nem értem én.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem