EB - 2016
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: EB - 2016
Franszoák azért jól beszopkodták most.
Kezdőből hiányzik kapásból 3 ember tőlük és nem nagyon tudták őket rendesen pótolni szvsz
Kezdőből hiányzik kapásból 3 ember tőlük és nem nagyon tudták őket rendesen pótolni szvsz
ZIDANE
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Semmi semmi, azt nem olvastam hogy Diarra serult, azt hittem pusztan szakmai dontes.ferni írta:Kit kellett volna kivinne Schneiderlin helyett?Veidt írta:Ez a balfasz képes kivinni Schneiderlint Diarra helyett....gg.
Mondjuk Valbuena mehetett volna....
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Euro 2016 team posters. Az ESPN csináltatott posztert a válogatottaknak egy francia művésszel, pöpec lett mind

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
https://www.youtube.com/watch?v=rnDO49vI02oTádám írta:Ha valakit érdekel a spanyol válogatott ma a Sport2 élőben adja a Dél-Korea elleni meccsüket.![]()
16:30
Pár szánalmas emlék felidéződött bennem.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Ha valakit érdekel a spanyol válogatott ma a Sport2 élőben adja a Dél-Korea elleni meccsüket.

Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Azért no...ez az indexes cikk is, úgy írja le a kimaradtak neveit mintha egyenként is istenek lennének, hát még együtt. A védelem rendben van, bár egy Mario cserének kifért volna, ahogy Nacho is. Kapuban Ikert már elfelejteném meghívni, az ő ideje lejárt. KP-n számomra érthetetlen Saúl kihagyása, de én még a fiatalítás címszó alatt Iscot is vittem volna. Támadókhoz meg Paco, Morata, Jesé, Pedro, Lucas-t vittem volna.
Spanyol kezdőm meg lenne egy DDG-Juafran, Pique, Ramos, Alba-Saúl,Busquets,Thiago-Lucas,Morata,Pedro
Aztán hadd szóljon
Ebből kp csak a védelem lesz ilyen.
De nagyobb gondban lesznek a franciák, ilyen ütemben esnek ki a játékosok lassan a szertárost is nevezniük kell
Spanyol kezdőm meg lenne egy DDG-Juafran, Pique, Ramos, Alba-Saúl,Busquets,Thiago-Lucas,Morata,Pedro
Aztán hadd szóljon

De nagyobb gondban lesznek a franciák, ilyen ütemben esnek ki a játékosok lassan a szertárost is nevezniük kell
Már a selejtezőre se kellett Storcknak pedig akkor még játszott is.istimester írta:Tőzsérrel mivan, hogy ennyire nem kell a válogatottba?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Na jó hát nyilván az ottani meg világviszonylatban nèzve kevès,ezzel az erovel andorra is elfogadna egy Bode DanitÖrülnék ha a magyar válogatottnak lenne ilyen rossz jobb szélsője.

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- fehérlap
- Kedvenc játékosaid: Raúl González Blanco, Sergio Ramos, James
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nekem ebből a cikkből ennyi jött át:Anthony írta:http://index.hu/sport/futball/2016/eb/2 ... ak_otthon/
Na, azért nem mindegyik világklasszis, de nem rossz lista, van merítési lehetőség. Kár hogy így se fognak nyerni a spanyolok.
"még ott van a Sevilla irányítója, Vitolo és a ManCityből Jesús Navas, bár utóbbi tényleg pocsék szezonon van túl, és valójában sosem volt jó futballista. De azért világbajnok és Eb-győztes."
Azért ez egy kicsit erős. Navas szerintem mindig is a jobb vonalszélsőkhöz tartozott. Örülnék ha a magyar válogatottnak lenne ilyen rossz jobb szélsője.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
kb. 1 éve nem volt normális meccse, a csapatában meg a keretbe se fér be.istimester írta:Tőzsérrel mivan, hogy ennyire nem kell a válogatottba?

Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Tőzsérrel mivan, hogy ennyire nem kell a válogatottba?
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
Normális edzésmódszerrel simán jó Sturridge is (4 hónapja semmi baja nem volt Klopp alatt).
Most miért baszogatjátok Milnert? Az UEFA szerint az 5. legjobb játékos európában
egyébként 442 lesz.
Most miért baszogatjátok Milnert? Az UEFA szerint az 5. legjobb játékos európában

egyébként 442 lesz.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
http://index.hu/sport/futball/2016/eb/2 ... ak_otthon/
Na, azért nem mindegyik világklasszis, de nem rossz lista, van merítési lehetőség. Kár hogy így se fognak nyerni a spanyolok.
Kit kellett volna kivinne Schneiderlin helyett?Veidt írta:Ez a balfasz képes kivinni Schneiderlint Diarra helyett....gg.
Mondjuk Valbuena mehetett volna....

- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Ez a balfasz képes kivinni Schneiderlint Diarra helyett....gg.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

Akkor jól bebiztosították magukat, 4 csatár lesérülhet és még akkor is ki tudnak állni 
De kp-re is van több mint 2 szett csere

De kp-re is van több mint 2 szett csere

- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Mivel Ox és Welbeck lesérült, így más használható játékos arra a posztra nem igen maradt.cart írta:Ezt az Angol csapatot nem értem. Van 5 csatár, 7 belső középpályás és egy szélső a keretben...

Re: Valami hasonló lesz szerintem:
Hart
Walker - Cahill - Smalling - Rose
Henderson - Alli - Rooney
Lallana - Kane - Sterling
Tudom, hogy Henderson, Lallana és igazából a Rooney, Sterling kettős se ér semmit, de Hodgson egy gyökér edző , nem fog értelmes kezdővel felállni.
Ezt az Angol csapatot nem értem. Van 5 csatár, 7 belső középpályás és egy szélső a keretben...