Nem csak a feléből, a többiből barnítót.hehe írta:ja vett belőle 18000 raklap vazelint.

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 2., csütörtök 21:45
Nem csak a feléből, a többiből barnítót.hehe írta:ja vett belőle 18000 raklap vazelint.
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. június 2., csütörtök 21:43
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. június 2., csütörtök 21:39
Gondolom a maradék 200k-t elverte Marokkóban, miután lekocsikázott oda az új Audival.hehe írta:céronaldo az egész 600 ropis béellgyőzelmi bónuszát eladományozta:
http://bleacherreport.com/articles/2643 ... to-charity
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. június 2., csütörtök 21:37
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 1., szerda 16:05
Az is lesz, a fejléces képen épp arra gondol már...ericco írta:Hogyhogy nem Marokkó?
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. június 1., szerda 15:56
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. június 1., szerda 15:50
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. június 1., szerda 15:29
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2016. június 1., szerda 15:02
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. június 1., szerda 11:24
HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. június 1., szerda 6:54
A bajnokságot buktuk az edző buktatásának köszönhetően, de a BL-t szerintem pont ennek köszönhetjük. Mindenki döntse el, hogy megérte e.pheco írta:Cristiano Ronaldo All Goals & Assists 2016
Ez a videó jól mutatja az idei szezonját. Kb 25-től jönnek az értelmes gólok, előtte meg szinte csak az Espanyol meg Malmö neve láthatóA második felében azért elrakott pár szép gólt. Nyáron egy EB győzelem, jövőre egy BL címvédés és mehet is nyugdíjba
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2016. május 31., kedd 19:21
És tényleg, a 25 góltól kezdve már szép gólok is voltak, távolról, akció után, cselezgetés után... hát na, tény, az őszel kuka volt.pheco írta:Cristiano Ronaldo All Goals & Assists 2016
Ez a videó jól mutatja az idei szezonját. Kb 25-től jönnek az értelmes gólok, előtte meg szinte csak az Espanyol meg Malmö neve láthatóA második felében azért elrakott pár szép gólt. Nyáron egy EB győzelem, jövőre egy BL címvédés és mehet is nyugdíjba
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. május 31., kedd 18:45
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. május 31., kedd 17:49
Csak annyi megjegyzés, hogy szerintem ezeket a dátumokat mérsékelten figyelik. emberek szavaznak, azok nem tduják simán kitörölni az agyukból a megadott dátum előtti időket. Szerintem nagyjából 8amellett hogy egy játékos teljes pályafutása is figyelembe van véve), nagyjából másfél évet figyelembe vesznek szinte mindig. Az előző őszt hiába nem kéne, attl még ott volt, ment a bajnokság, ment a bl, ezek kellenek a tavaszi meccsekhez is.A 23-as listát október 20-án tették fel, rájuk lehetett szavazni november 20-ig. Szóval akkor gondolom az idei teljesítményeket 2015 november 21-től kell figyelni. Így a 2015-ös Klub-VB beleszámít, Suárez örülhet. Más kérdés mennyire komoly az a kupa.
HozzászólásSzerző: Donát » 2016. május 31., kedd 17:47
HozzászólásSzerző: Ronaldo09 » 2016. május 31., kedd 17:39
De jó ezt olvasni..Meg,hogy nem adtuk el tavalyRealista24 írta:Nem vagyok egy nagy Aranylabda mániás, meg Cristianoista sem, de kummára remélem, hogy megkapja a negyedik Aranylabdáját. Megint +50 gól, sorsdöntő gólok is voltak szépen, a BL-ben is, a BL címet említenem sem kell. Ha nem lesz valami giga meglepetés az eb-n, akkor egy jó ősszel simán odaér.
Mondjuk most néztem az előszezont, hát megint botrány. 8 nap kanadai felkészülés, amcsi túra, aztán eszk...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 31., kedd 17:18
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. május 31., kedd 4:14
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2016. május 30., hétfő 21:45
Ezért lesz maximum a második, bár elképzelhetetlennek tartom, hogy ne Messi legyen a második, ha Ronaldo meg is nyeri.Kerlon írta:ez vitathatatlan, de a teljesítményével Messit megverte idén. Bár a tavaszi arányt nem vágom, de az egész éves az egyértelmű-pheco írta:Szerintem Suarez előélete(harapások, Evrával a balhé) esélytelenné teszi őt bármilyen rendezvényen. Főleg, ha a Copát is kihagyja.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. május 30., hétfő 21:43
ez vitathatatlan, de a teljesítményével Messit megverte idén. Bár a tavaszi arányt nem vágom, de az egész éves az egyértelmű-pheco írta:Szerintem Suarez előélete(harapások, Evrával a balhé) esélytelenné teszi őt bármilyen rendezvényen. Főleg, ha a Copát is kihagyja.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem