!Alexis írta:na hát ez mekkora nagy baromság, bárki is mondta (ha mondta).
egy rendkivul szinvonalas

magyar oldalon olvastam meg anno, szoval..
BH710 írta:Srácok láttam egy képet Troll Footballon és őszintén szólva meghatódtam. CR volt egy kórházban(?) és egy kisgyermektől kérdezte h szeretné-e a labdát. Azt mondta először a puszi. Adott neki egyet a kissrác, utána CR neki egyet, és utána adta oda neki a labdát. Hihetetlen, egy igazi sportember.. minden tiszteletem az övé.
A legtobb embernel ugy van elkonyvelve mint egy szineszkedo kis primadonna, akinek csak az szamit hogy nez ki, pedig hatalmas sportember..
OFF: messi adocsalasarol meg annyit, hogy nem o az elso akivel ez elofordult, Figoval es Eto`o-val is voltak ilyen problemak. Valami olyasmirol volt szo, hogy bizonyos reklambevetelek utan nem adoztak, Eto'o is nem tudom milyen kulfoldi cegen keresztul kapta meg a penzet. Az is elofordulhat, hogy a konyveloje "vette kolcson" az osszeget, megprobalt meggazdagodni belole, stb. A lenyeg, hogy bizonyos idoszakra nem annyi adot fizetett, mint amennyit kellett volna, ez feltunt a hivatalban dolgozoknak, most kifizeti egy szep kis kamattal es ennyi az egesz.