Mind a kettő bőven benne volt, szépen összehozták.
HozzászólásSzerző: ferni » 2016. május 31., kedd 23:38
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 31., kedd 22:41
Guardiola, első edzés, első lecke: kapushoz adunk haza középre, fő a passzpontosság.nmate írta: Megye3, első edzés, első lecke: kapu mellé adunk haza.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 31., kedd 22:38
Megye3, első edzés, első lecke: kapu mellé adunk haza.
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2016. május 31., kedd 22:38
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. május 31., kedd 21:33
Hát elég veszélyes...valaki tol egy jó eb-t és már nem is lesznek alaptalanok a félelmeid. Csak bízhatunk abban, hogy tanult ebből a néhány közeli évből. Megadja ZZ-nek a csapatépítés teljes jogát. Ha valahol nagyot akar alkotni akkor az a sanitas legyen, ott mindenkit kivághat a jó fenébekodo írta:Tiszta 2014... megtervezzük itt nagy lelkesedéssel azt a 1-2 apró simítást ami kéne ahhoz hogy a csapat hasonlóan sikeres legyen a következő csapatban, mindenki optimista és pozitív.... közben Perez apó mutatja a fukkot, elkölt az aktuális egytornás emberre (lehetőleg telített vagy nem létező posztra) annyit amiből ki lehetne foltozni a csapatot, és szépen lassan összedől a kártyavár, mi meg felszállunk arra a bizonyos rollerre.![]()
én fogom lemondatni ha meg meri csinálni megint a fasságait.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. május 31., kedd 21:26
HozzászólásSzerző: kodo » 2016. május 31., kedd 21:21
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. május 31., kedd 21:14
Ha csak nem jön egy transfer bann...de alapból kettejüknek azt a posztot le kell tudni hozni, nyilván nem kell feleslegesen még egy hiány posztot kreálni. Egy Alaba igazolással meglennénk, ahogy már többen is írták. Lenne Balbekk, belső védő, vkp, előre Asensio és a Mayoral/Mariano kettős egyike. Kész a csapat. Ebbe még belefér az hogy eladjuk Jamest és esetleg Jesét is. Minden további távozót pótolni kell. ZZ csinál egy jó előszezont, a keret minőségben javulna, minden poszton meglenne a kettő, de akár három ember is.kodo írta:semmi értelme eladni áron alul. az ár az 30 milla, amennyibe nekünk fájt. ennyit nem hiszem, hogy bárki adna érte.donor írta:Mi lesz Danival, a lóval? Nálam első lenne az eladási listán, értéke egy zacskó labda meg egy marék szotyi...
luxus kidobni a keretből, úgy hogy csak ő van Carvajal mögött. ki kell belőle hozni a maxot, kiegeszito szerephez szoktatni.... aztán ha hoz még egy ilyen évet akkor adios.
HozzászólásSzerző: kodo » 2016. május 31., kedd 21:08
semmi értelme eladni áron alul. az ár az 30 milla, amennyibe nekünk fájt. ennyit nem hiszem, hogy bárki adna érte.donor írta:Mi lesz Danival, a lóval? Nálam első lenne az eladási listán, értéke egy zacskó labda meg egy marék szotyi...
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. május 31., kedd 21:07
Nyilvan nem hosszabb tavrol van szo, hanem Eibar szintu csapatok elleni tehermentesitesrol. Kovacic mar osszel lenyilatkozta hogy a vedok elott erzi magat legjobban, Kroos is megmutatta hogy kepes ott klasszis teljesitmenyre (City elleni visszavago peldaul).donor írta: Kovacic és Kroos nem vkp, ahogyan Pogba sem. A meg tudja oldani meg azon a poszton sokba kerülhet. Sógi egyérteműen a legjobb az eddig előkerült nevek közül.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. május 31., kedd 21:04
HozzászólásSzerző: bugybi » 2016. május 31., kedd 20:30
HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. május 31., kedd 20:04
Kovacic és Kroos nem vkp, ahogyan Pogba sem. A meg tudja oldani meg azon a poszton sokba kerülhet. Sógi egyérteműen a legjobb az eddig előkerült nevek közül.Veidt írta:Pogbat nem is Casemiro helyere kellene hozni, hanem a Modric-Kroos-Casemiro harmas melle negyediknek, hogy anelkul tudjuk rotalni a keretet hogy a minoseg apadna. A brazil posztjat amugy is meg tudja oldali Kovacic es Kroos is szukseg eseten.Kerlon írta:
Viszont, ha Alaba mozdítható, akkor mozdítani kell szerintem, konkrétan nem is tudnék mást mondani, aki szerintem stimmelhetne oda, jobb, mint Case és megérné rá annyit is áldozni. Jöhettek itt Pogbával, de ő nem az a poszt, esetleg majd Modric utódja lehet a francia, ha Kovacic nem válik be.
HozzászólásSzerző: miVida » 2016. május 31., kedd 19:53
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. május 31., kedd 19:44
Pogbat nem is Casemiro helyere kellene hozni, hanem a Modric-Kroos-Casemiro harmas melle negyediknek, hogy anelkul tudjuk rotalni a keretet hogy a minoseg apadna. A brazil posztjat amugy is meg tudja oldali Kovacic es Kroos is szukseg eseten.Kerlon írta:
Viszont, ha Alaba mozdítható, akkor mozdítani kell szerintem, konkrétan nem is tudnék mást mondani, aki szerintem stimmelhetne oda, jobb, mint Case és megérné rá annyit is áldozni. Jöhettek itt Pogbával, de ő nem az a poszt, esetleg majd Modric utódja lehet a francia, ha Kovacic nem válik be.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. május 31., kedd 19:39
Ez a Gündi hajó már elment egy pár éve. Kár érte, de szerintem jobb lesz ha te is elenged.ziro4vr írta:Dugiban én ezért rántanék be egy Gündit akciósan, és persze az orvosi csapatot lecserélném előtte. Müller-Wohlfahrtot és embereit el is hoznám fű alatt.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. május 31., kedd 19:22
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 31., kedd 18:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 31., kedd 18:51
Volt hír, hogy a nyár legfontosabb feladatai között van Péreznek, hogy lecseréli őket.hehe írta:btw vannak hírek, hogy kibasszuk a sanitast?
vagy továbbra sem lesz semmi változás?
sztem utóbbi.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem