HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. május 31., kedd 19:22
Én James, Jesét fixen elküldeném. Előbbinek ebben a rendszerben nincs megélhetése, rá fektetni a hangsúlyt meg nem éri meg nekünk. Utóbbi már itt van 3 éve és mindig az van, mint az Újpest bajnoki címével: majd jövőre. Na jövőre mehet valami másod vonalas csapathoz szórakozni.
Isco mint harmadik nagy kérdés, Cs0kival vagyok, én bírom, szerintem tehetsége is megvan ahhoz, hogy kamatoztassa nálunk, nem hibátlan, de bőven fejlődhet. Nem rest melózni se, szerintem ő bőven felépíthető még itt és csak rajta és Zidane-on múlik. Kicsit célratörőbb legyen és királyság.
A gaboni megint jöhetne, de nem tudom, hogy mennyire lenne jól leosztva ez a 4-es.
Morata meg jó lehetne 30 millióért a számunkra bőven, de amennyit adnak érte... azért el kell adni.
Viszont, ha Alaba mozdítható, akkor mozdítani kell szerintem, konkrétan nem is tudnék mást mondani, aki szerintem stimmelhetne oda, jobb, mint Case és megérné rá annyit is áldozni. Jöhettek itt Pogbával, de ő nem az a poszt, esetleg majd Modric utódja lehet a francia, ha Kovacic nem válik be.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K