Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Én nagy csodát nem várok. Igazából azért kell lépni, mert még egy szezonra is gondolni kell a várható eltiltás miatt. De még így sem csodálkoznék, ha nem lennének nagy változások. Arbeloa lép, de igazából más biztosabb távozót én nem tudok. James-ben sem vagyok biztos, ilyen szempontból ZZ szentimentális, a meglévő játékosokhoz kötődik, nehezen válik meg tőlük szerintem. Mondjuk én őt tényleg eladnám, remélem ő is menni akar majd. Jó kopát neki, és akkor komoly összeget szakíthatunk.
Isco szerintem marad szerencsére, én örülök neki, továbbra is bírom a játékát, persze többet kell nyújtania ennél.
Vannak feljutó, illetve kölcsönbe lévő játékosok, így akár új arcok is lehetnek még.
Talán egy mindenes komolyabb támadó elférne, mondjuk Abu, aki gyors, szélen is jó, gólerős is, kár hogy esze nincs sok. Sajnos CR azért mégis 32, Bale-Benzema hajlamos a sérülésre...
Bár Morata tud nagyon szerencsétlen lenni, és jó eséllyel tovább adjuk, de még ő sem lenne feltétlen olyan rossz megoldás. Bár én sem értem, de azért teljesen véletlen nem lehet, hogy ilyen összegek röpködnek vele kapcsolatban.
Kovacic-et nem adnám el, kölcsönbe sem, Modricon kicsit érezni a kort, következő szezonban még többet kéne pihentetni.
Isco szerintem marad szerencsére, én örülök neki, továbbra is bírom a játékát, persze többet kell nyújtania ennél.
Vannak feljutó, illetve kölcsönbe lévő játékosok, így akár új arcok is lehetnek még.
Talán egy mindenes komolyabb támadó elférne, mondjuk Abu, aki gyors, szélen is jó, gólerős is, kár hogy esze nincs sok. Sajnos CR azért mégis 32, Bale-Benzema hajlamos a sérülésre...
Bár Morata tud nagyon szerencsétlen lenni, és jó eséllyel tovább adjuk, de még ő sem lenne feltétlen olyan rossz megoldás. Bár én sem értem, de azért teljesen véletlen nem lehet, hogy ilyen összegek röpködnek vele kapcsolatban.
Kovacic-et nem adnám el, kölcsönbe sem, Modricon kicsit érezni a kort, következő szezonban még többet kéne pihentetni.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Végre lenne egy jó távoli lövőnk is. Szabadoknál se rossz, bár oda nem férhetne azért. 50ért kibaszott ajándék lenne, pláne hogy Hamesz elmenne mondjuk 60ért.
Lucast ne küldjétek már el, nem is értem. Madridista, bírja a padot, sok hasznot hoz a csapatnak. Pont akkor van a gond amikor az ilyen embereket elküldenék.
Lucast ne küldjétek már el, nem is értem. Madridista, bírja a padot, sok hasznot hoz a csapatnak. Pont akkor van a gond amikor az ilyen embereket elküldenék.
Nem illik.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Is-is. Az erkezesevel meglenne Marcelo csereje es a plusz ember a kp-ra is, igy peldaul Pogbara nem is kellene penzt kiadnunk.gólvonal írta:Alaba hova jönne? Kp-ra vagy hátvédnek?
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

Tök mind1 hova jön, mindenhogy kumma jól járunk vele. 3 problémás posztot megoldana egymaga. Ennél több nem kell.gólvonal írta:Alaba hova jönne? Kp-ra vagy hátvédnek?

-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Alaba hova jönne? Kp-ra vagy hátvédnek?
+1 tőlem is. Alabát már úgy is bevonzottuk félig meddig.El Maestro írta:+ Jese out, Auba in és valóban megvagyunk.ziro4vr írta:Konkrétan, hamesz el Alaba in és megvagyunk. Légyszi.
És be ne merje írni valaki, hogy Jesének csak egy kölcsön kéne Dortmundba, Leverkusenbe vagy Liverpoolba, meg a kilincsorrú zsidó grizes gyerek Bale helyett, mert kivágom.

Amúgy nekem elég ő is. Meg Jesé helyett egy értelmes fiatal is. Akár Asensio csak ő meg inkább jobbról indul oda meg jó Lucas, bár őt szerintem most jó pénzért lehetne elpasszolni. Kicsit sajnálnám, de szerintem benne ennyi van itt, Angliában királykodhatna.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
jó, perez most nyilatkozta, hogy bár van 6 kiváló játékosunk (khm) a kp-ra, azért ha lehetőség nyilik rá, elindulunk pogbáért
ebből pogba-alaba-aubameyang lesz, aztán ki is szinezte perez az öltözőt 5-6 évre.

ebből pogba-alaba-aubameyang lesz, aztán ki is szinezte perez az öltözőt 5-6 évre.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nagy plusz egyEl Maestro írta:+ Jese out, Auba in és valóban megvagyunk.ziro4vr írta:Konkrétan, hamesz el Alaba in és megvagyunk. Légyszi.
És be ne merje írni valaki, hogy Jesének csak egy kölcsön kéne Dortmundba, Leverkusenbe vagy Liverpoolba, meg a kilincsorrú zsidó grizes gyerek Bale helyett, mert kivágom.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Így sem lenne rossz, de nekem kellene oda előre egy Auba féle jollyjoker aki tudja helyettesíteni a két B-t amikor épp sérült valamelyik.ziro4vr írta:Az már túl szép. Jesé helyett Asensio akkor. Mayoral és Mariano közül az egyik csak elér egy alap szintet.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Az már túl szép. Jesé helyett Asensio akkor. Mayoral és Mariano közül az egyik csak elér egy alap szintet.

Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kovács urat én sem küldeném el, van benne valami ami Modricban is (talán a dinamika). Benzema mögé jó lenne egy olyan csatár aki hasonló szerepkörben tud játszani mint a francia. Én Jesé-t megtartanám (vagy kölcsönbe adnám és jönne valami fiatal balszélső). Akit tuti hogy eladnék, az Hámesz. Isco-ra nem tudom h mit gondoljak. Én mondjuk Case-Modric-Kroos-Kova mellé mindenképp vennék még valakit, a 6. embernek (ha 4-3-3 fog maradni akkor sztem kelleni fog a 6 fő) felőlem jöhetne valaki a Castilla-ból. Marcelo meg Carvajal mögé valaki és ok. Meg persze Danilo out.
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
+ Jese out, Auba in és valóban megvagyunk.ziro4vr írta:Konkrétan, hamesz el Alaba in és megvagyunk. Légyszi.

-
- Kedvenc játékosaid: Luiz Nazario Ronaldo da Lima, Roberto Carlos, Redondo, Modric, Cr7,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Selecao, Portugalia,
Sokkal több,csak kellenének neki a percek...Ezért egy kölcsön esetleg.Nagyon feltételes módban,de ha jön Alaba,ő felváltva játszana középen,illetve Marcelo helyén mikor pihen.Kova így is keveset játszott,nem beszélve arról,ha kevésbé univerzális játékos érkezik csak középre.Persze beépítheti Zidane már most is,én örülnék,de játszania kellene most már rendszeresen.hehe írta:kovacsicst én nem küldeném el, jóval több van a gyerekben, mint iscoban meg hameszban.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
kovacsicst én nem küldeném el, jóval több van a gyerekben, mint iscoban meg hameszban.

- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
James out, Jesé (esetleg még Kovacic) kölcsönbe.
Alaba, Asensio in, Mariano fel.
FM mode off
Alaba, Asensio in, Mariano fel.
FM mode off

Merci Zizou!
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Ha James eligazol 70+ áron, akkor jó eséllyel jön valaki hasonló kategória a helyére. Pl. Lewa, Aubemeyang (remélem jól írom), Pogba, Alaba aki eszembe jut. Én nem értek hozzá, de amit írtatok az alapján Alaba lenne a legjobb lehetőség. Lewa leigazolásánaknak egy részt nincs realitása, másrészt Benzema mögé kell vki, és van választék akár a fiatalok között is. Abe CRt és Balet tudná tök jól tehermentesíteni, ha Zizu megmeri lépni. A legnagyobb név viszontPogba, ő illik a legjobban a Pérez-féle igazoláspolitikába, pláne, ha az EBn még jobban felkapják.
Verdikt nincs nyár végén okosabbak keszünk.
Verdikt nincs nyár végén okosabbak keszünk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Donát 2016. május 31., kedd 15:43-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Luiz Nazario Ronaldo da Lima, Roberto Carlos, Redondo, Modric, Cr7,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Selecao, Portugalia,
Így van,az legyen amit Zidane...Most megmentette az öreg seggét a 11.-el,itt az ideje felépiteni valami állandót.Nem hülye Perez,még ha hajlamos is elszállni,éreznie kellett hogy most rezgett a léc,nem fogja elbaszni 2éven belül 2x.Meg Zidanera hallgat.Mourinhora is hallgatott.Jó irányvonal Alaba,még ha nem is sikerül is.Bár valakinek akkor igencsak menni kell,Kovacicot ne adják max kölcsönbe ez a lényeg.wZoLee7 írta:Most az lesz amit ZZ monddonor írta:Sógi cefet jó igazolás lenne, főleg Kroos után. Viszont azt meg megírták a lapok, hogy Perec nem szereti a csúnyákat, meg a négereket

És CR még akkor is jobb lesz nála....Realista24 írta:Csak 41 éves koráig akar, addigra Jesé már egy lecsúszott rapper leszwZoLee7 írta:CR sem lesz itt örökké, nem halunk bele ha nem lesz mindig kezdő. És én nem arra gondolok hogy majd olyan nagy sztarok lesznek
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
10-15 meccsre Eibar szintű csapatok ellen jó lenne pihentetni Marcelot vagy egy középpályást. Keveset sérült, stabil közepes szintre képes.hehe írta:azért blind geciszar játékos valljuk be
igazi tucat.