Cristiano Ronaldo
Re: Cristiano Ronaldo - 7
gondolom doloresnél van.
- Mester77
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
a kölök ilyenkor le van passzolva vagy Ő is megy vele?
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
A bajnokságot buktuk az edző buktatásának köszönhetően, de a BL-t szerintem pont ennek köszönhetjük. Mindenki döntse el, hogy megérte e.pheco írta:Cristiano Ronaldo All Goals & Assists 2016
Ez a videó jól mutatja az idei szezonját. Kb 25-től jönnek az értelmes gólok, előtte meg szinte csak az Espanyol meg Malmö neve láthatóA második felében azért elrakott pár szép gólt. Nyáron egy EB győzelem, jövőre egy BL címvédés és mehet is nyugdíjba
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
És tényleg, a 25 góltól kezdve már szép gólok is voltak, távolról, akció után, cselezgetés után... hát na, tény, az őszel kuka volt.pheco írta:Cristiano Ronaldo All Goals & Assists 2016
Ez a videó jól mutatja az idei szezonját. Kb 25-től jönnek az értelmes gólok, előtte meg szinte csak az Espanyol meg Malmö neve láthatóA második felében azért elrakott pár szép gólt. Nyáron egy EB győzelem, jövőre egy BL címvédés és mehet is nyugdíjba
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Cristiano Ronaldo All Goals & Assists 2016
Ez a videó jól mutatja az idei szezonját. Kb 25-től jönnek az értelmes gólok, előtte meg szinte csak az Espanyol meg Malmö neve látható
A második felében azért elrakott pár szép gólt. Nyáron egy EB győzelem, jövőre egy BL címvédés és mehet is nyugdíjba
Ez a videó jól mutatja az idei szezonját. Kb 25-től jönnek az értelmes gólok, előtte meg szinte csak az Espanyol meg Malmö neve látható
Csak annyi megjegyzés, hogy szerintem ezeket a dátumokat mérsékelten figyelik. emberek szavaznak, azok nem tduják simán kitörölni az agyukból a megadott dátum előtti időket. Szerintem nagyjából 8amellett hogy egy játékos teljes pályafutása is figyelembe van véve), nagyjából másfél évet figyelembe vesznek szinte mindig. Az előző őszt hiába nem kéne, attl még ott volt, ment a bajnokság, ment a bl, ezek kellenek a tavaszi meccsekhez is.A 23-as listát október 20-án tették fel, rájuk lehetett szavazni november 20-ig. Szóval akkor gondolom az idei teljesítményeket 2015 november 21-től kell figyelni. Így a 2015-ös Klub-VB beleszámít, Suárez örülhet. Más kérdés mennyire komoly az a kupa.
Amúgy meg mindegy.
-
Donát
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Nekem van egy olyan parám vele kapcsolatban, hogy mivel megint főesélyenek tűnik, széhajtja magát az ősszel, h meglegyen az Aranylabda, aztán tavaszra visszaesik. Rotálni nem lehet majd, hacsak ZZ csodát nem tesz a fejében, úgyhogy komoly gondot is jelenthetne.
-
Ronaldo09
- Kedvenc játékosaid: Luiz Nazario Ronaldo da Lima, Roberto Carlos, Redondo, Modric, Cr7,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Selecao, Portugalia,
De jó ezt olvasni..Meg,hogy nem adtuk el tavalyRealista24 írta:Nem vagyok egy nagy Aranylabda mániás, meg Cristianoista sem, de kummára remélem, hogy megkapja a negyedik Aranylabdáját. Megint +50 gól, sorsdöntő gólok is voltak szépen, a BL-ben is, a BL címet említenem sem kell. Ha nem lesz valami giga meglepetés az eb-n, akkor egy jó ősszel simán odaér.
Mondjuk most néztem az előszezont, hát megint botrány. 8 nap kanadai felkészülés, amcsi túra, aztán eszk...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem vagyok egy nagy Aranylabda mániás, meg Cristianoista sem, de kummára remélem, hogy megkapja a negyedik Aranylabdáját. Megint +50 gól, sorsdöntő gólok is voltak szépen, a BL-ben is, a BL címet említenem sem kell. Ha nem lesz valami giga meglepetés az eb-n, akkor egy jó ősszel simán odaér.
Mondjuk most néztem az előszezont, hát megint botrány. 8 nap kanadai felkészülés, amcsi túra, aztán eszk...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
6 gólra van a 100 bl góltól, valszeg ez is nagyot fog szólni ősszel.
Tudom hogy az nem 1 éves teljesítmény de 14ben Messi mellett is valami hasonlo rekordal kampányoltak, asszem laliga rekord volt.
Suarez ha fejre áll akkor sem nyerhet, egyrészt Cr közelében sincs sem minőségben sem marketingben+ ott lesz Messi aki nem nyerhet de az ő szavazatait "lopja" majd.Mert így aki nem bírja Crt nem siarezre hanem messire fog nyomni hiába.
Tudom hogy az nem 1 éves teljesítmény de 14ben Messi mellett is valami hasonlo rekordal kampányoltak, asszem laliga rekord volt.
Suarez ha fejre áll akkor sem nyerhet, egyrészt Cr közelében sincs sem minőségben sem marketingben+ ott lesz Messi aki nem nyerhet de az ő szavazatait "lopja" majd.Mert így aki nem bírja Crt nem siarezre hanem messire fog nyomni hiába.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- L.Miki
Ezért lesz maximum a második, bár elképzelhetetlennek tartom, hogy ne Messi legyen a második, ha Ronaldo meg is nyeri.Kerlon írta:ez vitathatatlan, de a teljesítményével Messit megverte idén. Bár a tavaszi arányt nem vágom, de az egész éves az egyértelmű-pheco írta:Szerintem Suarez előélete(harapások, Evrával a balhé) esélytelenné teszi őt bármilyen rendezvényen. Főleg, ha a Copát is kihagyja.
ez vitathatatlan, de a teljesítményével Messit megverte idén. Bár a tavaszi arányt nem vágom, de az egész éves az egyértelmű-pheco írta:Szerintem Suarez előélete(harapások, Evrával a balhé) esélytelenné teszi őt bármilyen rendezvényen. Főleg, ha a Copát is kihagyja.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- pheco
Szerintem Suarez előélete(harapások, Evrával a balhé) esélytelenné teszi őt bármilyen rendezvényen. Főleg, ha a Copát is kihagyja.
mert sokkal jobb szezont hozott, mint Ribery vagy Neuer. Gyakorlatilag Messi helye biztos, akit lazán letolt házon belül.pheco írta:Nem tudják annyira hypeolni Suarezt, hogy megkapja. Ha Riberynél és Neuernél sem sikerült, akkor miért pont az Urunál sikerülne? Amíg Cé és Messi hozzák magukat és nyernek is ezt-azt, addig nem fogja más kapni. Neymarnak lenne a legnagyobb esélye az aranylabdára, de ahhoz nem ilyen tavaszt kell hoznia.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- pheco
Nem tudják annyira hypeolni Suarezt, hogy megkapja. Ha Riberynél és Neuernél sem sikerült, akkor miért pont az Urunál sikerülne? Amíg Cé és Messi hozzák magukat és nyernek is ezt-azt, addig nem fogja más kapni. Neymarnak lenne a legnagyobb esélye az aranylabdára, de ahhoz nem ilyen tavaszt kell hoznia.
miért lenne? attól, mert féreg még remek játékosnak számít a napjainkban, a Poolban is mit tolt két éve...dzsi91 írta:Kétlem m,hogy a szavazók többségét érekli hogy honnantól kell számítanimjndenkinek megvan a daját embere arra szavaz.
Cr lesz vagy az Eb győztes Bale![]()
Labdarugás szégyene lenne ha suarez aranylabdát kapna.
K
K
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Kétlem m,hogy a szavazók többségét érekli hogy honnantól kell számítani
mjndenkinek megvan a daját embere arra szavaz.
Cr lesz vagy az Eb győztes Bale
Cr lesz vagy az Eb győztes Bale
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- András93
Ilyet találtam a tavalyiról.palesz77 írta:Az előző évi Klub-VB se számít bele ugye? Ezen agyaltam az idei után, mert Lajos azt nagyon megnyomta, de az ilyen "holtidő" szerintem Aranylabdánál, simán kiesik csak.
A 23-as listát október 20-án tették fel, rájuk lehetett szavazni november 20-ig. Szóval akkor gondolom az idei teljesítményeket 2015 november 21-től kell figyelni. Így a 2015-ös Klub-VB beleszámít, Suárez örülhet. Más kérdés mennyire komoly az a kupa.fifa.com írta:The awards recognise the best in each category, without distinction of championship or nationality, for their respective achievements between 22 November 2014 and 20 November 2015 inclusive.
Egyébként pedig kíváncsi lennék a szavazókra, hogy mennyire vannak ezekkel tisztában.
Itt a teljes cikk.