---------------Khedira/Illara
CR------Modric------Isco-----Bale
---------------Özil
-------------Benzema
Had szóljon.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 24., szerda 11:19
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 24., szerda 10:59
Én is ezen akadok fel... Mármint amit az árán kívül írtál, mert az, hogy mennyit fizetünk érte azt éppen leszGalacticos írta:és ezt te balelel képzeled el?Realista24 írta: de itt az ideje a jogának.
veszünk egy játékot 100milla körül, annak betonkezdőnek kell lennie. ha szar akkor azért mert a padon nem kerül formába, ha jó akkor meg nyilván azért. meg ott van még cr aki valószínűleg nem túl sokat lesz padoztatva, és akkor ha elöl 3 emberrel számolunk a két szélső posztja már ki is van "bérelve". nagy minőségi padunk lesz azt elismerem de én továbbra se hoznám balet.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. július 24., szerda 10:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 24., szerda 10:46
Ha jön Bale, akkor nem érzem úgy, hogy nem marad. Ha mégis, akkor igen, csatár.akkor nálad jesé már csak csatárként morataval és benzemával?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 24., szerda 10:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 24., szerda 10:42
Ha jön, akkor kénytelen leszek vele.és ezt te balelel képzeled el?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 24., szerda 10:35
és ezt te balelel képzeled el?Realista24 írta: de itt az ideje a jogának.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 24., szerda 10:22
Mindegy, csak Karim pályán legyen.Amùgy te, hogy állnál fel akkor, ha jönne Bale?
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 24., szerda 10:17
Van benne valami...Realista24 írta:Kontrafocit véletlenül nem azért nyomtunk, mert a középpályánk és az edzőnk mást nem tudott, mint azt, hogy labdaszerzés után íveljük Cére a labdát, aki majd csinál vele valamit?Mert, ha CR, Benzema, Bale lesz elől akkor az nem éppen díszfoci, mert az ismét kontrafoci lesz.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 24., szerda 10:07
Tudtam, hogy valakit kihagyokÍrd már oda Modricot is a kedvemért. Légyszi-légyszi
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. július 24., szerda 9:58
Írd már oda Modricot is a kedvemért. Légyszi-légysziRealista24 írta:Carvajal, Marcelo, Varane, Ramos, Isco, Özil, Bale, CR, Karim, Illarramendi és mondjuk Xabi
Aki ezekben az emberekben a kontrafocit látja, annak csókolom.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 24., szerda 9:50
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. július 24., szerda 9:43
De. Ráadásul Özil sem járt elég mélyen vissza a labdákért. Mindig a szélen bujkált. Volt 4 védőnk, 2 lassú KP-unk, és 4 támadónk. Esély sem volt másra játszani, mint kontrákra és ívelésekre. Nagyon jó, hogy elment a portugál, számtalan szakmai bakit elkövetett, nem is kicsiket. A viselkedését nem is említve.Realista24 írta:Kontrafocit véletlenül nem azért nyomtunk, mert a középpályánk és az edzőnk mást nem tudott, mint azt, hogy labdaszerzés után íveljük Cére a labdát, aki majd csinál vele valamit?Mert, ha CR, Benzema, Bale lesz elől akkor az nem éppen díszfoci, mert az ismét kontrafoci lesz.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 24., szerda 9:36
Kontrafocit véletlenül nem azért nyomtunk, mert a középpályánk és az edzőnk mást nem tudott, mint azt, hogy labdaszerzés után íveljük Cére a labdát, aki majd csinál vele valamit?Mert, ha CR, Benzema, Bale lesz elől akkor az nem éppen díszfoci, mert az ismét kontrafoci lesz.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 24., szerda 9:30
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. július 24., szerda 8:50
ez vicces, hogy egy 19 évesek között lejátszott tornán, meg egy biszem-baszom sokadligás angol csapat ellen játszott felkészülési meccs után már meg van oldva a következő 5 évünk![]()
HozzászólásSzerző: Boky » 2013. július 24., szerda 8:44
ez vicces, hogy egy 19 évesek között lejátszott tornán, meg egy biszem-baszom sokadligás angol csapat ellen játszott felkészülési meccs után már meg van oldva a következő 5 évünkpeti_madrid írta: Viszont amennyire nem akartam, hogy jöjjön Isco, most jelenleg úgy érzem, hogy legalább annyira örülök, hogy elhoztuk, mert valami megfogott a gyerekben. Remélem beválik ő is és akkor szépen meg vagyunk oldva 5 évre a fiatalokkal.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 24., szerda 8:06
Ezt én is felvetettem, de aztán Csabber felhomályosított, hogy valószínű úgy értette, hogy ha nem megy el senki. Na már most, ha Higu megy, akkor valaki jön. Suarez nem fog jönni, az Arsenal most ajánlott érte egy magasabb összeget. Azt mondták ugye, hogy 40 millió font nem elég, erre ajánlottak 40 millió + 1 fontotnyilatkozta hogy jó a keret és nem jön más.
99%-ra veszem hogy bale csak perez rögeszméje.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. július 24., szerda 0:53
Hát ezen besírtam.Tőlem mehet padozni isco, dm, özil, benzema csak jöjjön bale. Ronaldoval ketten megindulnak oda nem kell csapattárs, csak egy ember aki foltozza a hálót a bombák után. Még ha nem fejlődne is, de a tag olyan mint vmi tudásszívó szörny, folyamatosan raktároz és felhasznál.
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. július 23., kedd 19:40
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem