Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Sierra

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. május 31., kedd 9:38

Úgy gondolom mindhárom fronton igazságos eredmény született
Hát ez pont nem igaz, kupában miért született volna igazságos eredmény? Egy szánalmasan amatőr hiba miatt kizártak minket, pedig ha továbbmenetelünk, lehet nem a Barca nyerte volna.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 31., kedd 9:18

Mindenki panaszkodik amúgy, hogy kapja az oltásokat a Barcás ismerősöktől, meg tele van vele a fb, stb. Én egyet nem kapok vagy látok. Tanulság, válogasd meg az ismerőseidet rendesen :lol:
Bár amúgy is nálam van mindig a leszarom tabletta.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 31., kedd 9:07

A kis 10 pár éves barcások, akik akkor lettek fanok mikor tripláztak, biztos szomorúak.
hja, azt hiszik fifa a világ és simakönnyű triplázni :lol:
Kép
Kép
Kép

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 31., kedd 8:11

Ronaldo09 írta:Gyerekek!:Tudom,hogy nem hozunk át semmit,meg nem is elegáns,nem is élezni akarom a feszültséget,meg szarok rájuk,de ezt olvassátok el.Annyira tükrözi mit éreznek most,hiába mondjanak bármit.
Na, akkor meg is kaptad a warnodat, de csak azért nem raklak ki, mert tart a hétvége hatása. Ne égess minket ezzel a hozzáállással.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. május 30., hétfő 18:37

Legjobb visszavágás, miután beszólnak facebook chat-en a Realnak :shifty: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 30., hétfő 18:14

csabi87 írta:
Mondjuk amelyik Barca szurkolónak savanyú a szőlő egy ilyen szezon után, az lehuzhatja magát a WC-n....
Nem amiatt savanyú a szőlő hogy milyen szezonotok volt hanem amiatt,hogy a Real Madrid nyerte a BL-t szerintem...
A kis 10 pár éves barcások, akik akkor lettek fanok mikor tripláztak, biztos szomorúak.
Nem illik.

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. május 30., hétfő 18:01

Mondjuk amelyik Barca szurkolónak savanyú a szőlő egy ilyen szezon után, az lehuzhatja magát a WC-n....

Nem amiatt savanyú a szőlő hogy milyen szezonotok volt hanem amiatt,hogy a Real Madrid nyerte a BL-t szerintem...
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Hungarokatalán
Kedvenc játékosaid: Szalai
Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls

HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2016. május 30., hétfő 17:40

dzsi91 írta: A bajnokságot én személy szerint nem érzem igazságosabbnak semmivel, főleg ahogy most állunk hogy orosz rulett az egész egy botlás valami laliga 20ik ellen azt hónapokig lehet szaladni a másik után.
Abból szempontból szerintem igazságosabb a bajnokság, hogy mindenki játszik mindenkivel. A szerencsének nincs akkora szerepe. Visszatérve a témához, amiről itt szó volt. Számomra a bajnokság és a BL is ugyanannyira fontos.
A bajnokság elvesztése sokkal nagyobb kudarc, mint a BL-é, viszont a BL megnyerése nagyobb eufóriát okoz, mint a bajnokságé. Legalábbis számomra.
Míg a barca és a bayern a saját stílusát akarta ráerőszakolni az atletire ha megy ha nem addig mi felmértük az erősségeiket és gyengepontjaikat és ugy futottunk neki a meccsnek.
Ez mondjuk pont nem igaz, mert Lucho az Atleti elleni visszavágón gyakorlatilag feladta a Barca játékát, és nagyon deffenzív stílusban küldte fel a csapatot, és erre fáztunk rá. Azt kellett volna játszani, mint a bajnokságban, és nem ráülni az 1. meccsen megszerzett előnyre. Egyébként ezt szívtátok meg majdnem ti is. Csak ellenük Griezmann belőtte a tizijét.
Egy szó mint száz, grat a bajnoksághoz, megérdemelték, kupát is, de ismerjük el, savanyú nekik a szőlő egy BL többet ér...
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. május 30., hétfő 16:31

a bajnokság, bár más okokból, de ugyanolyan nehéz, mint a béell sztem, azt ők megnyerték, fasznak kell irigykedni meg gyűlölködni.
menjenek ünnepeljék azt, velünk meg ne törődjenek.
de ugye az a fránya kisebbségi komplexus.
Haveromnak ezt pofázom.Nagy barcás,nem hungarokatalán,de egyszeruen nem tud kiszakadni ezekbol a dolgokbol.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. május 30., hétfő 16:30

Amúgy a kedvencem az, hogy sokan azzal jönnek MÉG MINDIG, hogy mennyi idő után nyertünk BL-t 2014-ben, és nem a múlttal kell foglalkozni. :lol:

Barca, hogy is nyert? 1992-ben jött az első. Előtte mit csináltak? 1955-től kezdve volt esélyük nyerni, de nem igazán esett le a kupa. Majd jött 14 év kihagyás... Szóval alapból érdekes ez a felvetés, soha nem is értettem, hogy mire fel. :hmmm:

Most meg 11-5 ide, de ha sima BL-t nézünk, akkor is 5-4 ide, szóval wtf. Az 5 meg mindenki felett van, bármelyik csapatot is nézzük a BL-ben.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 30., hétfő 16:24

Remy írta:
hehe írta: az a durva, hogy ha a BEK-eket levesszük, amiért ugye sokan kampányolnak, akkor is ugyanott tartunk, mint a barca :lol:
Ha jól tudom a Barca első győzelme még BEK volt, mert a Marseille nyerte az első igazi BL-t. Így viszont már mi vezetünk 5-4-re. :mrgreen:
igaz, ezesetben sima ügy.
ahogy nézem, úgy a milannak is csak 4 lenne
Kép
Kép
Kép

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. május 30., hétfő 16:22

hehe írta: az a durva, hogy ha a BEK-eket levesszük, amiért ugye sokan kampányolnak, akkor is ugyanott tartunk, mint a barca :lol:
Ha jól tudom a Barca első győzelme még BEK volt, mert a Marseille nyerte az első igazi BL-t. Így viszont már mi vezetünk 5-4-re. :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 30., hétfő 16:20

egyébként a barcásokat - tisztelet a kivételnek - tényleg nem értem.
a bajnokság, bár más okokból, de ugyanolyan nehéz, mint a béell sztem, azt ők megnyerték, fasznak kell irigykedni meg gyűlölködni.
menjenek ünnepeljék azt, velünk meg ne törődjenek.
de ugye az a fránya kisebbségi komplexus.

az a durva, hogy ha a BEK-eket levesszük, amiért ugye sokan kampányolnak, akkor is ugyanott tartunk, mint a barca :lol:
de ilyen erővel akkor vegyünk le a világbajnoki győzelmekből is mindenkitől 1-et, 2-t, mert régen kevesebb ország volt és más volt még a foci :lol:
Kép
Kép
Kép

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. május 30., hétfő 16:17

hehe írta:
morientes írta:Az tetszik hogy hirtelen hogy megugrott a száma az atleti szurkereknek kataloniában,(meg hungáriában :lol: )
remélem nagyon fájnak :lol:
Ajánlom nekik a smith&wessont...vagy a vazelint :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 30., hétfő 16:09

morientes írta:Az tetszik hogy hirtelen hogy megugrott a száma az atleti szurkereknek kataloniában,(meg hungáriában :lol: )
remélem nagyon fájnak :lol:
Kép
Kép
Kép

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. május 30., hétfő 16:08

Az tetszik hogy hirtelen hogy megugrott a száma az atleti szurkereknek kataloniában,(meg hungáriában :lol: )
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2016. május 30., hétfő 15:53

csabi* írta:
dzsi91 írta:Ha már mez az idei szettünk szerintem gyönyorű volt.ez a full fehér hazai nagyon rendben volt,jól mutatott az undecimával, a kék meg a szürke is jól nézett ki.
nekem csak a hazai mez számít a többi kb nem érdekel. na de ez az idei az ezüst csíkokkal nálam abszolút top, mögötte meg az aranycsíkos van. aztán még a 06-07es és 02-03as mezeket is nagyon bírtam.

barca mezek meg mindig csúnyák, egyszerűen rondák a színeik :mrgreen:
Az arany csíkos nekem is bejött, be is ruháztam egyet. És így van a hazai a legfontosabb- de nálunk nincs sok lehetöség játszani- bármi extra és elrontják. Várom milyen lesz jövöre B-)
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2016. május 30., hétfő 15:44

dzsi91 írta:Ha már mez az idei szettünk szerintem gyönyorű volt.ez a full fehér hazai nagyon rendben volt,jól mutatott az undecimával, a kék meg a szürke is jól nézett ki.
nekem csak a hazai mez számít a többi kb nem érdekel. na de ez az idei az ezüst csíkokkal nálam abszolút top, mögötte meg az aranycsíkos van. aztán még a 06-07es és 02-03as mezeket is nagyon bírtam.

barca mezek meg mindig csúnyák, egyszerűen rondák a színeik :mrgreen:
Kép

Ónó
Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo

HozzászólásSzerző: Ónó » 2016. május 30., hétfő 15:13

Annyira nevetséges ez a veszekedés gyerekek. Lépjünk már túl ezen a sok szaron és nézzünk magunkba. Ki a szart érdekel egy adott ország bajnoki címe vagy egy adott ország kupagyőzelme, akkor amikor európa bajnoki címe a BL, a nagycsapatok küzdőverme, minden év legfontosabb klubcsapat címe. Ha a Barca nyerne BLt és mi bajnokságot akkor nevetne a sok okos megmondó, hogy sehol sem vagyunk a BL a fontos. Ha jövőre megismétlődik ugyan ez hát leszarom marha boldog leszek. Fél év előnnyel igencsak könnyű dolguk lett volna a másik nagynak, de még így is alig egy pont volt a differencia. Bár azért amikor volt az a kis dopping botrány igencsak visszaesett a banda, aztán meg amikor elült a dolog hoppá nyolcas.
Véletlen volt, szerintem is de gyanús és érdekes, mint anno a Valenciai csoda doki, de ezt már az átlag Barca szurkoló nem is tudja, mert akkor született...

Egy szó mint száz, grat a bajnoksághoz, megérdemelték, kupát is, de ismerjük el, savanyú nekik a szőlő egy BL többet ér...

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. május 30., hétfő 14:54

Ha már mez az idei szettünk szerintem gyönyorű volt.ez a full fehér hazai nagyon rendben volt,jól mutatott az undecimával, a kék meg a szürke is jól nézett ki.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Vissza: