de most ti ezért jöttetek ide? most ezt komolyan kérdezem.
nálatok is a barca vs real topikba én is olvasok olyat hogy fogom a fejemet de azzal ha regisztrálok nem érek el semmit, láttatok már ebben a topikban olyat hogy egy ilyen vita után hogy "oké, egyetértek veled, igazad van" ? mert én még nem. semmi értelme nem volt most megint regelnie pár embernek és jönnie a védőbeszéddel, ahogy ilyenkor mindig megjelentek. most nem shutterre gondolok meg henkére akik amúgy is itt szoktak lenni ha szar van akkor is.
Press írta:pl az edző kérdés helyett inkább azon is lehetne aggódni, hogy hogyan ne kapjatok 7-0-ra ki a Bayerntől holnap....
ez a guardiola féle bayern nem fogja földbe döngölni a barcát. meg gondolom robben se fog habzó szájjal hátra sprintelni még a 90.percben is mert nem egy tétmeccs.
BH710 írta:Tudom h kevés hozzászólásos tag vagyok és miegymás na meg egy madridista fórumon lehet szidni az ellenfelet kulturált módon de átlépted azt a bizonyos vonalat..szerintem ez már sok..
szerintem nem volt sok, például az egyik haveroddal ellentétben ő nem személyeskedett vagy az szeirnted nem volt sok hogy megkérdezte hogy buktál magyarból?
de egyébként hogy normálisan leírjam hogy mi hogy látjuk, az a véleményünk, hogy ez már gáz hogy egy edző kérdésnél is kikérjék messi véleményét. az köztudott hogy messi akart középen játszani ezért ibrának nem lett helye a csapatban de jól jöttetek ki belőle mert ott még hatékonyabb, még több gólt lő, de ez szeirntetek normális hogy ő ott játszik ahol akar, olyan edzőt hoznak akiről neki pozitív a véleménye?
vagy szerinted de most őszintén ha megkérdezték erről az edzőről messit és ő azt mondta volna hogy jaj őt ne hozzátok nem olyan jó szakember akkor szerinted őt hoztátok volna? mert én biztos vagyok benne hogy nem. vagy mascheranot megkérdeztétek? értem én hogy a legjobb játékosotok, nyilván nálunk is nagyobb szava van cr-nek mint mondjuk nachonak, de azért ez szerintem már több a soknál. előbb utóbb ebbe nagyon belefogtok bukni -ismét csak szerintem- hogy ennyire messi függés van, az hogy a pályán az van azt nem lehet vitatni de sajnos tavaly nálunk is cr függés volt tavaly elég erősen szóval..
mahitoo(Henke) írta:De te is csak általánosítasz, mert kiemeltél 3-4 hozzászólást, amik marhára hangzatosak, de rohadtul nem azt tükrözi, amit a többi ember gondol...
nézd, valamelyiknap olvastam a fórumotokat és OLDALAKON keresztül az volt hogy ez az illarramendi, isco féle vonal ez nem előre eltervezett ezek vészmegoldások, meg hogy ha ezeket a játékosokat elénk teszik májusban nem írtuk volna alá most meg megy az istenítő szöveg. több embernek is ez volt ott a véleménye. de nem olvasom napi 24 órában úgyhogy lehet hogy sokszor a te hsz-eidről lemaradok például mert 1oldalnál többet nem szoktam visszaolvasni.
u.i. a kiemelt mondatra légyszíves majd reagálj.