ez egy igen jó első hsz voltmrazo írta:...

no mind1, lassan kiderül majd...
HozzászólásSzerző: Buitre » 2013. július 24., szerda 12:53
ez egy igen jó első hsz voltmrazo írta:...
HozzászólásSzerző: mrazo » 2013. július 24., szerda 12:46
Lehet, hogy veszett keret lenne, de Bale helyett jómagam még mindig szívesebben látnám Jesé-t a felnőtt csapat tagjaként kifutni a pályára. Perez nem rossz a maga módján, és egy pillanatra elhitette velem, hogy új irányt vesz a csapatépítés, de nekem nem tetszik ez a hozzáállás. Mintha kötelező lenne minden évben százmillióért igazolni egy játékost.Géci írta:Elég veszett keret lesz itt, ha tényleg jön Bale
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2013. július 24., szerda 12:44
hát igen anno Zizou volt 75 és holvan Bale hozzá képest? és ne mondja nekem senki, hogy ennyire meg annyira megérné mert az árát vissza hozná de maradjunk már a földön könyörgöm.. hetente küldeném a 25milliós ajánlatokat a spursnek.. egyszer csak rányomnának a dealrepetiamadridista írta: De Bale is.. 80 millió euró felett??... Baszki![]()
Hát ennyit aranylabdásokért szoktak adni..
Bale-nek meg volt eddig 1 igazán kiemelkedő szezonja..
Nem csodálom, hogy miért gúnyolják annak a Spurs-t, aminek..
HozzászólásSzerző: Buitre » 2013. július 24., szerda 12:44
...mi mennyiért vettük anno?BBeno írta:Gagot leigazolta a Boca a Valenciától 1.700.000 euróért
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. július 24., szerda 12:41
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. július 24., szerda 12:38
HozzászólásSzerző: Buitre » 2013. július 24., szerda 12:34
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 24., szerda 12:10
HozzászólásSzerző: Cr7 » 2013. július 24., szerda 11:52
Jim írta:azt hittem pihentetik a szezonkezdetreRealista24 írta:Mielőtt valaki nagyon örülne, Kaká azért nincs a keretben, mert megkérte Carlót, hogy Madridban maradhasson, hogy javítson fizikai állapotán.![]()
az elmúlt 1-2 évben nagyon elfáradhatott...
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. július 24., szerda 11:39
ja téyleg. fel sem tűnt hogy nincs ittRealista24 írta:Mielőtt valaki nagyon örülne, Kaká azért nincs a keretben, mert megkérte Carlót, hogy Madridban maradhasson, hogy javítson fizikai állapotán.
HozzászólásSzerző: Jim » 2013. július 24., szerda 11:23
azt hittem pihentetik a szezonkezdetreRealista24 írta:Mielőtt valaki nagyon örülne, Kaká azért nincs a keretben, mert megkérte Carlót, hogy Madridban maradhasson, hogy javítson fizikai állapotán.
HozzászólásSzerző: Cr7 » 2013. július 24., szerda 10:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 24., szerda 10:53
HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. július 24., szerda 10:47
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 24., szerda 10:44
nyár elején kb 15x leírtam hogy bale 90-100millióját hogyan költeném el, volt itt mindenki csak isco volt benne az állandó. szerintem azt a 80milliót kurva jól költöttük el, és ha most a selejtekből -garay, negredo stbstb- meg ugye higuain akiért álmomban nem gondoltam volna hogy ennyit kapunk összejön még gy balere a pénz akkor az szép. de akkor sem érzem hogy őt most hoznunk kell. a marketing értéke valószínűleg megfog nőni azt is simán eltudom képzelni hogy messi után ő lesz az adidas második embere. azért az szép kis pénzt hozhat szóval lehet megtérülne az ára de a stílus amit látni szeretnék abba nem ő a megfelelő ember főleg nem ennyiért.Realista24 írta:Nem tudom...vagyis persze, reálisan nézve nem.hát épp ez az, annyit nem ér.
De ha úgy nézzük, hogy eladunk, selejtezünk, olyan játékosokból kapunk pénzt, akik már évek óta nem nálunk vannak, és ebből fedezni tudjuk az egyik legnagyobb potenciállal bíró játékost, aki öt éven belül odaérhet az Aranylabda dobogójára, ráadásul szépen lassan, hatalmas marketingértékkel fog bírni, akkor azt mondom, hogy belefér. Főleg, ha úgy nézem, hogy milyen játszótársak mellé érkezhet.
Őrültség, és nem ér ennyit, de valahogy mégis megérheti. Ezt csak az idő tudja megmondani.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 24., szerda 10:43
Tegnap nem edzett személyes okok miatt a klub engedélyével, gondolom ezért maradt ki. Az utolsó Lyon elleni edzésen már részt vett.coentrao hol van a keretből??
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. július 24., szerda 10:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 24., szerda 10:35
Nem tudom...vagyis persze, reálisan nézve nem.hát épp ez az, annyit nem ér.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 24., szerda 10:32
hát épp ez az, annyit nem ér.Realista24 írta:100 millió euró, 100 millió.
te láttad már kondogbiát?besteve7 írta:Meg amúgy Varga Józsi is jobb nála, főleg azért, mert máshol játszik...
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. július 24., szerda 10:26
Jó, az opcionális összegekről direkt nem is beszélek, mert csak felhúzom magam rajta.Realista24 írta:Valami 6-7 milliót kommunikáltatok ki...Thiagónak annyi volt a kivásárlási ára, Cecsért meg a legutóbbi hírek szerint 45öt kínált a United.
Az meg a másik, hogy ha el akar menni, de Levyék marasztalják, nem engedik el, és végül nálunk kezdi meg az új szezont, motiválatlanul, arra várva, hogy végre mehessen a Madridba, az talán a lehető legrosszabb megoldás.Realista24 írta:Egyébként arról is írnak, hogy a sérülése, ami miatt nem játszhatott az első meccsen, az is csak kifogás, blablabla. Értem én hogy AVB ragaszkodik hozzá, meg Levy is, de gondoljunk már bele, 100 millió euró, 100 millió. Két csapat van, amelyik megteheti azt hogy nem fogadja el ezt az ajánlatot egy-egy játékosáért. Nem kell részleteznem, hogy kire gondolok.
Jelenlévő fórumozók: 36 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem