nyár elején kb 15x leírtam hogy bale 90-100millióját hogyan költeném el, volt itt mindenki csak isco volt benne az állandó. szerintem azt a 80milliót kurva jól költöttük el, és ha most a selejtekből -garay, negredo stbstb- meg ugye higuain akiért álmomban nem gondoltam volna hogy ennyit kapunk összejön még gy balere a pénz akkor az szép. de akkor sem érzem hogy őt most hoznunk kell. a marketing értéke valószínűleg megfog nőni azt is simán eltudom képzelni hogy messi után ő lesz az adidas második embere. azért az szép kis pénzt hozhat szóval lehet megtérülne az ára de a stílus amit látni szeretnék abba nem ő a megfelelő ember főleg nem ennyiért.Realista24 írta:Nem tudom...vagyis persze, reálisan nézve nem.hát épp ez az, annyit nem ér.
De ha úgy nézzük, hogy eladunk, selejtezünk, olyan játékosokból kapunk pénzt, akik már évek óta nem nálunk vannak, és ebből fedezni tudjuk az egyik legnagyobb potenciállal bíró játékost, aki öt éven belül odaérhet az Aranylabda dobogójára, ráadásul szépen lassan, hatalmas marketingértékkel fog bírni, akkor azt mondom, hogy belefér. Főleg, ha úgy nézem, hogy milyen játszótársak mellé érkezhet.
Őrültség, és nem ér ennyit, de valahogy mégis megérheti. Ezt csak az idő tudja megmondani.
na mindegy ha hozzuk örülni fogok neki nagyon mert sok variációs lehetőségünk lehet vele elöl.