Ilyen videó Khedira is van.
Nyilván.
Nem videó alapján ítélem meg, anno valami utánpótlás válogatott meccsen láttam először, ott alakult ki a szerelem...
Például. Bár sokakkal ellentétben én nem rettegnék egy Pogba - Kroos - Modric hármastól, mert mindhárman intelligens játékosok, és bár elismerem Casemiro erényeit, és valóban fontos szerepe volt az idei BL sikerben is, azért nem Ő a legjobb opció továbbra sem. Ráadásul a nagyobb meccseken, vagy amikor a BL-ben védekezésre kényszerült a Juve, Pogba rendre alárendelte magát a csapatérdeknek és visszazárt, ha kellett. Most az, hogy a kisebbek ellen megy a flikk-flakk, az nálam belefér.ha maradna a 4-3-3, akkor ilyen lenne? Case (valaki) - Modric (Pogba vagy Kova) - Kroos (Pogba vagy Kova cserének)
Modric sem lesz fiatalabb, sajnos talán nála is kezdenek előjönni "tünetek", vagy csak volt némi hullámvölgye idén, mindenesetre neki sem árt már, ha néha pihen. Kroos-szal kapcsolatban pedig többször is az az érzésem, hogy a 70. percre elfogy, némi rotáció belefér nála is. Sérülésekről pedig még szó sem volt.
Játékpercekkel szerintem senkinek nem lenne gondja egy Casemiro - Kroos - Modric - Pogba négyes esetén (max Kovacic kerülne megint peremre), a szerkezetet kell megálmodnia Zidane-nak. Ha igazak a hírek, Ő preferálná a franciát...