Morata,

Ne káromkodjunk már...
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. május 30., hétfő 11:37
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. május 30., hétfő 11:31
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. május 30., hétfő 11:15
HozzászólásSzerző: fehérlap » 2016. május 30., hétfő 11:05
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. május 30., hétfő 11:04
Asensio is visszajön, így nem kell Morata (meg amúgy sem...) Benzema alapkezdő, alapjáraton Auba is az lenne, és ezek után Morata szerinted maradna? Annyi meccset sem kapna, mint amennyit kapott anno itt Madridban.Babinho írta: - Aubameyang, Morata. A két BB elől úgyis kidől 15-15 meccsre kb a szezonban, viszont ennyit már CRt is pihentetni kell, nekem szimpatikus az Auba-Morata-Lucas cseresor előre.
Ezzel minőségben elég sokat lépnénk előre, bár félő hogy többeknek nem jut annyi játékperc mint amennyit szeretnének. De a sérülésekkel számolni kell, és a BL címvédés mellett a bajnokság is elsődleges prioritás. Bírni kell a tempót.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2016. május 30., hétfő 10:59
HozzászólásSzerző: mentamas » 2016. május 29., vasárnap 22:37
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. május 29., vasárnap 22:23
HozzászólásSzerző: postmaster » 2016. május 29., vasárnap 22:19
+1 és miért Marcelo mögül kapjuk mindig a gólt? Stabil balbekk és Őt meg előrébb engedve szélen 442 Benzema nélkül, vagy 433 Marcelo nélkül. A többi padról küzdjön sérülés pótlónak.wZoLee7 írta:Én úgy mondanám, egy Modric, Kroos, Casemiro, Pogba 4-es szélesebb taktikai repertoárt biztosítana, ellenfél függő lenne kik játszanak. Modricnak is kell a pihenő, így Isco számára is lehet hely, de az ilyen szintű rotálás nagyon idegen Madridban.
Pogba lehet hogy jó, de lehet hogy annyira mégsem.
Jamest pl el kell adnunk. A kp-ra Isco egy jobb megoldás, előre meg Lucas az első ember a padon. Jesé és James meccseljék le ki megy ki marad és kész. Jesé mellett szólhat hogy ő azért Benzema helyén se lenne elveszve, de a hozzáállása néha egyiküknek sem elégséges. Nálam a csatár és a védő poszt is a kp előtt van, ha igazolásokról van szó. Vagy középre vagy Marcelo mögé kell valaki, nálam Danilo is kuka szóval egy olyan ember aki mindkét oldalon bevethető igazán jó lenne (egy ilyen már van).
Előre meg nem kell kitudja mekkora sztár, remélem ZZ bátran nyúl majd az utánpótláshoz.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. május 29., vasárnap 22:15
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. május 29., vasárnap 22:14
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. május 29., vasárnap 21:51
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. május 29., vasárnap 21:50
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. május 29., vasárnap 21:48
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. május 29., vasárnap 21:41
továbbra is elégedetlen vagyok: Benzema, nem tudom mi a f-t kéne kezdeni veled?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. május 29., vasárnap 21:33
Védekezésben csak lötyögött, ha megnézed mindenhol le is húzták a teljesítménye miatt. Iscóval pont az a baj, hogy tud látványos dolgokat csinálni, de közben meg eszméletlenül haszontalan tud lenni a pályánUrsus írta:En is többet várnék tőle de tegnap szerintem hasznos volt a játéka.
HozzászólásSzerző: Ursus » 2016. május 29., vasárnap 21:22
Az Iscos részhez valóban volt amit említettél hogy cipelte de voltak bőven jo megoldásai is, ő volt az egyetlen aki próbált direktebben előre játszani, fel passzokal operálni és több jo megoldása is volt amikor nagyon jól meg találta a szélen Danilot és Marcelot. En is többet várnék tőle de tegnap szerintem hasznos volt a játéka.Anthony írta:Mi sem a te hozzászólásaidatziro4vr írta:Azt a Kroos cserét nem értettem,![]()
![]()
![]()
Amugy gondolom azért, mert látta, hogy CR nem igazán veszélyes, Bale is elfáradt, Benzema valami más filmet nézett, kellett (volna) egy veszélyesebb középpályás. Az más dolog, hogy Isco hozta a szokásos formáját, csak cipelte, cipelte a labdát, amég el nem vették tőle.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. május 29., vasárnap 20:20
A bbc mögé főleg benzema mögé mindenképpen kell valaki aki minőséget is képvisel, a meccsek 30-40százalékában áll rendelkezésünkre az egész bbc, ezt így nem lehet.Az msn meg végig tol 80 meccset gumibógyószörpel.Veidt írta: - BBC moge szerintem nem kell plusz ember, ott van Mayoral/Mariano, LV, Jese es Asensio
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. május 29., vasárnap 20:15
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. május 29., vasárnap 20:09
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem