Premier League
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Re: Premier League
Na Carrick megiscsak hosszabitott. Mourinho folytatja a trendet.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kloppnak nagy ereje van de Guardiola teljesen magába buzultatta a németeket.
Plusz amennyiért Sané el fog kelni annyit nem fog érte a Pool fizetni szerintem.
Plusz amennyiért Sané el fog kelni annyit nem fog érte a Pool fizetni szerintem.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Szuper.sucre írta:prioritás a KP-ra, a lengyel Zielinskit ezért is engedtük át a Napolinak. Kérdés, mennyi akarjuk, mert nyilván van az a pénz, amiért elengedné a Gladbach, de a nyáron már 2 kp-st is vesztettek.

-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
prioritás a KP-ra, a lengyel Zielinskit ezért is engedtük át a Napolinak. Kérdés, mennyi akarjuk, mert nyilván van az a pénz, amiért elengedné a Gladbach, de a nyáron már 2 kp-st is vesztettek.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Dahouddal mi van? Csak pletykák voltak, vagy tényleg be is próbálkozik a Pool? Eddig csak olyat olvastam, hogy Klopp akarja, de nem tudok róla, hogy tettek is már valamit az ügy érdekében, te hátha..sucre írta:...
-
én sem hiszem
amúgy meg kloppnak nagy ereje van német körben

-
rólunk is cikkeztek még vele kapcsolatban januárban elég erősen. Ezek lehetnek ügynöki szivárogtatások, vagy csak annyi, hogy scoutolják őt a csapatok (mint több ezer játékost 1 klub). Jól hangzik, alapot is tudunk neki adni, mehet a médiába teljes hírként.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Már márciusban cikkeztek róla. Valszeg távozni fog, azota a cici mellé Bejött offkoz a Bayern s képbe.sucre írta:gündi közel lehet, sané-ról még annyira megbízható forrás nem írt.
Nem illik.
-
gündi közel lehet, sané-ról még annyira megbízható forrás nem írt.
nem tudom én már a felsőn is látom a betűk körül a színeződést. igazából ez a két igazolás nem áll messze a citytől. gündogan főleg nem.
-
nézd meg, a betűk körül van némi fotoshoppra utaló jelzés, nem?

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Alattad eggyel Beno.BBeno írta:José elvitte a MU-ba Monchit a sevillától.
José elvitte a MU-ba Monchit a sevillától.
hoppá szorri nem láttam hogy megelőztek.
hoppá szorri nem láttam hogy megelőztek.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára BBeno 2016. május 31., kedd 10:54-kor.
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
http://m.nemzetisport.hu/spanyol_labdar ... te-2504395
Úgy néz ki, hogy róla lecsúszunk. Remélem Paraticit sikerül valahogy átcsábítani.
Úgy néz ki, hogy róla lecsúszunk. Remélem Paraticit sikerül valahogy átcsábítani.
Mêgis hova távozna? Max a MUba, ha eljönne De Gea, de annak nincs túl sok esêlye sztem.El Maestro írta:Zieler érkezik a Leicesterhez 3 millió fontért. Vajon ez előrevetíti egyúttal Schmeichel távozását is?
Meg persze jó szezonja volt Kaspernek, de messze van nagyon egy igazán top kapustól.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Szerintem is távozik jövőre a top4-ből a Leicester és a Tottenham, minden más bizonytalan. Azért Pep és Conte is újak a PL-ben (ez lehet jó lehet rossz, ki tudja), ráadásul a csapatukat is elég mélyről kell összevakarni. Josénak is lesz dolga Manchesterben, nem kevés, Klopp jó lehet, de nála is van mit tuningolni a kereten. Az Arsenal úgy néz ki megcsinál pár olyan igazolást, amitől mindenki azt hiszi majd, hogy mekkora csúcs, aztán maradnak a szokásos szintenhehe írta:azt mondjuk garantálom, hogy az első négyben az arsenal, mu, chelsea, city fog végezni, jó lenne ha a pool vhogy felzárkózna és megcibálná egyiket másikat.
tény, hogy nevek alapján jó szezonnak nézünk elébe a favágóligában, csak sajnos a játék képe lesz csalódás valszeg már megint. de hátha...

Összességében sok a kérdőjel, főleg amég nem látjuk a nyári igazolásokat. Az biztos, hogy betáraztak a komolyabb edzőkből a PL csapatok, jó eséllyel idén nyáron is kiürítik a malacperselyeket, lesz izgalom bőven! Meglátjuk kinek jön ki a lépés.
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Zieler érkezik a Leicesterhez 3 millió fontért. Vajon ez előrevetíti egyúttal Schmeichel távozását is?
-
azért ennek a Citynek egy elég komoly generáció-váltáson kell átesnie, az egész védelem kuka kb, a kp-ra is kell 1-2 ember. elől megvannak mind skillben, mind korban. Most megmutathatja, hogy mit tud, mert eddig lófaszt nem bizonyított ahhoz, hogy filozófusnak nevezzük