Nem bírod ki, hogy az értelmes vitákba ne ordíts be valami hülyeséget?Remy írta:Nikolics kell Benzema mögé. Jobb statokat produkált mint a hypeolt Lewa...

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 29., vasárnap 14:44
Nem bírod ki, hogy az értelmes vitákba ne ordíts be valami hülyeséget?Remy írta:Nikolics kell Benzema mögé. Jobb statokat produkált mint a hypeolt Lewa...
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. május 29., vasárnap 14:42
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 29., vasárnap 14:39
HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. május 29., vasárnap 14:37
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 29., vasárnap 14:32
az.ziro4vr írta:Ha már argentin, Dybala még meglássuk' mit tud majd. Csak ő is Messi seggében hordja a fejét.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 29., vasárnap 14:30
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 29., vasárnap 14:18
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 29., vasárnap 14:18
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. május 29., vasárnap 14:17
szerintem közre játszott a szélsők felsülése és, hogy csatár poszton értelmesebb arcok voltak, de gondolom Rashford miatt maradni fog a szélen.ericco írta:Én úgy tudom, először csatárnak rakta be, ott lőtt az első meccsén kettőt, aztán lehozott két hígfos hónapot, majd LvG kriakta szélre, ahol megtáltosodott.Elméletileg csatár, LvG rakta a szélre
Remélem, Mourinho elkúrja, és Zidane lecsap rá, mert tény, hogy van benne fantázia.
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 29., vasárnap 14:16
a rashford - még mielőtt megbánom, hogy ezt mondom egy angolra - gyerek számomra több, mint martial, kreatívabb, robbanékonyabb és lazább izomzatúnak tűnik, a mozgása kicsit ronaldos, persze erősödnie kell.ericco írta:Én úgy tudom, először csatárnak rakta be, ott lőtt az első meccsén kettőt, aztán lehozott két hígfos hónapot, majd LvG kriakta szélre, ahol megtáltosodott.Elméletileg csatár, LvG rakta a szélre
Remélem, Mourinho elkúrja, és Zidane lecsap rá, mert tény, hogy van benne fantázia.
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. május 29., vasárnap 14:13
Én úgy tudom, először csatárnak rakta be, ott lőtt az első meccsén kettőt, aztán lehozott két hígfos hónapot, majd LvG kriakta szélre, ahol megtáltosodott.Elméletileg csatár, LvG rakta a szélre
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. május 29., vasárnap 14:10
Elméletileg csatár, LvG rakta a szélre, bár nekem az is jó, ha Ronaldo helyét veszi át, fizikai adottságai és a tehetsége megvan hozzá, hogy nagy játékos legyen. Hozzáállására se volt még panasz és piszok fiatal.ericco írta:Őt max Ronaldo helyére, mert szintén balról befele szeret mozogni. Csatár jelenleg nem sok van a piacon.Kerlon írta:Majd Martialt hozzuk 2 év múlva 150 csillimilliódolláreuróért. Higgyetek nekem.
Jöhet Zlatan barcás s.ggeket rudosni
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 29., vasárnap 14:08
születhet bárki, ha úgyse válogatja be, mert inkább kinából hozza haza a balfaszokat.ne már, mi köze ahhoz, hogy születnek-e új csillagok? Nem a válogatott meccsek alapján kell kinézni valakit...
ha ugyanaz a cél, akkor nem lehet gond.amúgy nem lenne hülyeség, de Roncival szétszednék szerintem egymást és az öltözőt. Két ekkora arc nem fér be egy csárdába..
HozzászólásSzerző: Buitre » 2016. május 29., vasárnap 14:06
ne már, mi köze ahhoz, hogy születnek-e új csillagok? Nem a válogatott meccsek alapján kell kinézni valakit...hehe írta:dunga a neve
amúgy nem lenne hülyeség, de Roncival szétszednék szerintem egymást és az öltözőt. Két ekkora arc nem fér be egy csárdába..ericco írta:Jöhet Zlatan barcás s.ggeket rudosni
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. május 29., vasárnap 14:06
Őt max Ronaldo helyére, mert szintén balról befele szeret mozogni. Csatár jelenleg nem sok van a piacon.Kerlon írta:Majd Martialt hozzuk 2 év múlva 150 csillimilliódolláreuróért. Higgyetek nekem.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. május 29., vasárnap 14:01
Dembelé tkp-szélső nem csatár. Majd Martialt hozzuk 2 év múlva 150 csillimilliódolláreuróért. Higgyetek nekem.hehe írta:amugy ha csatár kell, és azért tegyük a szívünkre a kezünket, pato nem valszinű, hogy jön, akkor nekem akit aubameyang helyére vitt a bvb franciaországból, az a gyerek kéne...
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 29., vasárnap 14:00
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 29., vasárnap 13:56
nálam sztem hosszú évekre vége a brazil focinak, már nem nézem jó ideje a meccseiket, dunga elintézi mindig.El Maestro írta:És az új brazil csatárpalántáról, Gabigolról mi a véleményed? Lófasz cintányérral?hehe írta:amugy ha csatár kell, és azért tegyük a szívünkre a kezünket, pato nem valszinű, hogy jön, akkor nekem akit aubameyang helyére vitt a bvb franciaországból, az a gyerek kéne...
amugy az a brazil generáció, aki 2 vagy 3 éve agyonverték az európa legjobbjai franciákat (akikből egy halomnyi most megy az ebére). az kurvára eltűnt, nem is értem....Szerinted ha kicsit is értelmes lenne, nem tolta volna szét már a fórumot hehe, beharangozva az új sztárt?![]()
jól mondod.hehe is megunta az új brazil csillagok keresését![]()
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. május 29., vasárnap 13:55
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2016. május 29., vasárnap 13:55
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem