Azért szép dolog az optimizmus, de ha ZZ pár hónap alatt ennyi mindent ért el, akkor egy teljes nyárral és bl-lel (nyugalommal) a háta mögött...én tartanék a Reáltól, nagyon is.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 29., vasárnap 14:05
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 29., vasárnap 14:01
szevasz, sztem nézd vissza a tavaszi el clasicot.Jövőt illetően nem aggódok, mert még mindig mi vagyunk a legjobbak fociban ezt mindenki láthatta,
no fuckin way he said thatMi gratulálunk mert nem irigykedünk másokra
HozzászólásSzerző: hetttty » 2016. május 29., vasárnap 14:00
Mi gratulálunk mert nem irigykedünk másokra megtettük idén is hogy megvertünk mindenkit twitteren is gratulált a klub. Ti is sokat tanultatok tőlünk ezért is nyertetek a végén. Az Atletico csapta ki a legjobb csapatot az elmúlt évtized legjobb csapatát ti meg őket, nagy teljesítmény.ziro4vr írta:Korszakos csapat mi hetty. Jóéjt.
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. május 29., vasárnap 12:51
Ebben ott a veszély, hogy mi kapunk ki, és akkor ezt kéne tőlül hallgatni állandóan. Inkább gyűjtögessük párhuzamosan a címeket, és mindig legyen kétszer annyi serlegünk, mint nekikreal_funghi írta:Egyszer őket kellene már megcsapni BL-döntőben ..!..
HozzászólásSzerző: real_funghi » 2016. május 29., vasárnap 12:45
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2016. május 29., vasárnap 1:50
Köszi korrekt! nehéz volt nagyon , de szerintem az a pici rutin döntött ami mellettünk szólt .. idegileg jobban bírtuk.csababarca írta:Esküvőn voltam, nem teljes egészében láttam a meccset, de ez alapján ahogy érzékeltem az első félidő a realé volt teljesen, több gólos előny is lehetett volna, a második inkább az atma-é, tizi is kimaradt, de lènyegében az 1-1 reálisnak mondható.
Hosszabbítás megint a realé volt inkább.
Tizik meg, hát így kell lőni őket, mondjuk Juanfranén kívül az összes jó volt rúgva, kapusoknak sansza nem volt igazából, pláne Oblak volt vakon teljesen.
Grat a BL győzelemért, két év alatt kettőt nyerni, nem semmi.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. május 29., vasárnap 1:01
HozzászólásSzerző: chronic » 2016. május 29., vasárnap 0:31
Barca&Real írta: Visca El Barca és Hala Madrid!
HozzászólásSzerző: Barca&Real » 2016. május 29., vasárnap 0:22
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 29., vasárnap 0:18
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2016. május 29., vasárnap 0:16
Nem is akárhogy.nmate írta:Nyomod, nyomod?kanye írta:
Belevagunk fenyes napoal az ejszakaba?
L miki bulizik pampam
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 29., vasárnap 0:14
Nyomod, nyomod?kanye írta:Belevagunk fenyes napoal az ejszakaba?L.Miki írta:Ezt nem rosszból írom ide, de a Barcások az Atletinek drukkoltak... hát... na... van ilyen.
L miki bulizik pampam
HozzászólásSzerző: kanye » 2016. május 29., vasárnap 0:12
Belevagunk fenyes napoal az ejszakaba?L.Miki írta:Ezt nem rosszból írom ide, de a Barcások az Atletinek drukkoltak... hát... na... van ilyen.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. május 29., vasárnap 0:11
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 29., vasárnap 0:11
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2016. május 29., vasárnap 0:09
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 27., péntek 9:18
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. május 27., péntek 9:14
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. május 27., péntek 9:13
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem