HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. május 29., vasárnap 12:51
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2016. május 29., vasárnap 12:48
És mivel Zidane nem szenzációhajhász, remélem rákoppint Pérez homlokára, amikor felveti neki az ötltet hogy DDG, és ki Navas mellett!BBeno írta:ilyen formában levő keylort nem szabad elengedni sehova. ha kopik majd akkor megtudjuk venni ddg-t. minden évben ott lesz a lehetőség hogy kivásároljuk de idén semmi ok sincs a kapuscserére. nem érdekel hogy spanyol. nem érdekel hogy fiatalabb. ezt a keylort nem szabad lecserélni senkire.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. május 29., vasárnap 12:46
HozzászólásSzerző: primrose » 2016. május 29., vasárnap 12:32
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2016. május 29., vasárnap 4:44
HozzászólásSzerző: ferni » 2016. május 28., szombat 23:47
HozzászólásSzerző: ferni » 2016. május 28., szombat 23:29
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. május 19., csütörtök 16:53
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. május 17., kedd 15:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 5., csütörtök 12:55
HozzászólásSzerző: babaking » 2016. május 2., hétfő 22:18
Mintha olyat hallottam volna, hogy szögre akasztja...rashidm írta: spártaival nem tudom
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. május 2., hétfő 21:56
Dzsi,dzsi91 írta:Én amondó vagyok,hogy ez a Navas-De Gea ügy dönti majd el,hogy a klub Zidane irányítása alatt elmozdul-e valamerre vagy maradunk ugyanabban a trutymóban mint amióta évek óta újra és újra beleültet minket Perez...
De Gea top3as kapus nagy jövő előtt áll,a megfelelő hype és spanyol.Minden esetben támogattam volna,hogy ő legyen Iker (méltó) utódja.
DE!!! Jött ez a faszi, egy fullos vb után idejött és csendben ült a padon és nézte ahogy Casillas bohóckodik a kezdőben.Maj amikor 1 év padozás után megnyílik előtte a lehetőség Iker távozásával(ami szintén megér egy misét) akkor szépen jól arcon csapják egy manchesteri repjeggyel, majd amikor már elzavartuk kiderül,hogy valami technikai hiba" miatt mégis marad.És ő ezek után lehoz egy ilyen szezont...
Hát őszintén, ha most Zidane alatt(aki Perez utolsó dobása) is véghez viszünk egy ilyen egyértelműen marketing alapú döntést akkor biztos,hogy reménytelen a klub hosszútávú sikeressége Perez irányítása alatt.
Egyrészt a csávó emberfeletti szezont hozott,kapusposzthoz képest nem öreg, simán lehet még benne 4-5 év.Sokan elfelejtik,hogy Iker 19-20 éves kora óta volt a legmagasabb szinten,nem csoda higy a 30as éveinek elejére kifingott.De a legtöbb kapus vígan epvan 36-8 éves koráig... Szóval én még jó sokáig számolnék vele.
Nincs bajom De Geaval,de ilyen körülnébyek között nekem nem kell. Gondolom lesznek fiatal tehetséges kapusok 5 év múlva is...
Kicsit már unalmas ,hogy mindig kihajítjuk azokat akik odatestik magukat egy picivel jobb opcióra aztán a végén meg jól pofára esünk.
Most casemiro hoz egy jó szezont,de majd nyáron hozunk oda valami celebet, aki hiába jobb képességű,de az a tűz nem lesz meg benne.Így kb ugyanott tartunk csak cserébe jól kivaszunk valakivel aki már letett itt valamit.
A casemiros dolog mondjuk egy kicsit más.Navas világklasszis teljesítményt hoz.Casemiro meg jólt teljesít,fiatal és fejlődőképes.A posztja meg nehéz, nen ilyen fiatalon szoktak ott nagyot alakítani.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. május 2., hétfő 21:51
Nagy +1.dzsi91 írta:Én amondó vagyok,hogy ez a Navas-De Gea ügy dönti majd el,hogy a klub Zidane irányítása alatt elmozdul-e valamerre vagy maradunk ugyanabban a trutymóban mint amióta évek óta újra és újra beleültet minket Perez...
De Gea top3as kapus nagy jövő előtt áll,a megfelelő hype és spanyol.Minden esetben támogattam volna,hogy ő legyen Iker (méltó) utódja.
DE!!! Jött ez a faszi, egy fullos vb után idejött és csendben ült a padon és nézte ahogy Casillas bohóckodik a kezdőben.Maj amikor 1 év padozás után megnyílik előtte a lehetőség Iker távozásával(ami szintén megér egy misét) akkor szépen jól arcon csapják egy manchesteri repjeggyel, majd amikor már elzavartuk kiderül,hogy valami technikai hiba" miatt mégis marad.És ő ezek után lehoz egy ilyen szezont...
Hát őszintén, ha most Zidane alatt(aki Perez utolsó dobása) is véghez viszünk egy ilyen egyértelműen marketing alapú döntést akkor biztos,hogy reménytelen a klub hosszútávú sikeressége Perez irányítása alatt.
Egyrészt a csávó emberfeletti szezont hozott,kapusposzthoz képest nem öreg, simán lehet még benne 4-5 év.Sokan elfelejtik,hogy Iker 19-20 éves kora óta volt a legmagasabb szinten,nem csoda higy a 30as éveinek elejére kifingott.De a legtöbb kapus vígan epvan 36-8 éves koráig... Szóval én még jó sokáig számolnék vele.
Nincs bajom De Geaval,de ilyen körülnébyek között nekem nem kell. Gondolom lesznek fiatal tehetséges kapusok 5 év múlva is...
Kicsit már unalmas ,hogy mindig kihajítjuk azokat akik odatestik magukat egy picivel jobb opcióra aztán a végén meg jól pofára esünk.
Most casemiro hoz egy jó szezont,de majd nyáron hozunk oda valami celebet, aki hiába jobb képességű,de az a tűz nem lesz meg benne.Így kb ugyanott tartunk csak cserébe jól kivaszunk valakivel aki már letett itt valamit.
A casemiros dolog mondjuk egy kicsit más.Navas világklasszis teljesítményt hoz.Casemiro meg jólt teljesít,fiatal és fejlődőképes.A posztja meg nehéz, nen ilyen fiatalon szoktak ott nagyot alakítani.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. május 2., hétfő 20:53
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. május 2., hétfő 20:48
Én megtartanám mindegyiket (Keylor meg Case), kellenek ilyen emberek a csapatba. James és/vagy Isco (a spártaival nem tudom mi van, kap-e új szerződést) el, többieket meghagynám. Jöhetne egy cserecsatár Benzin helyére (bár lehet hogy az a Mariano jön fel cserének), egy balhátvéd és ennyi.dzsi91 írta:Én amondó vagyok,hogy ez a Navas-De Gea ügy dönti majd el,hogy a klub Zidane irányítása alatt elmozdul-e valamerre vagy maradunk ugyanabban a trutymóban mint amióta évek óta újra és újra beleültet minket Perez...
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. május 2., hétfő 20:32
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. május 1., vasárnap 14:26
HozzászólásSzerző: torjack » 2016. április 30., szombat 19:39
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. április 30., szombat 18:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 30., szombat 18:33
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem