Pepe - 3
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Pepe - 3
mindkét színészkedés szánalmas, de valahol megértem, emlékezzünk vissza mit csinált Alves pont Pepe ellen - neki bejött.
(azt meg már csak halkan teszem hozzá, hogy a második esetnél tényleg szándékos ütés történt, és ki kellet volna szórni az atletist. Csak Pepe túljátszotta. Mondjuk ha meg nem játszik rá akkor nem eszi észre a bíró)
(azt meg már csak halkan teszem hozzá, hogy a második esetnél tényleg szándékos ütés történt, és ki kellet volna szórni az atletist. Csak Pepe túljátszotta. Mondjuk ha meg nem játszik rá akkor nem eszi észre a bíró)
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Ne zavarjon hogy utoljara a Las Palmas ellen hibazott.G. V.tinho írta:félretéve a 11. utáni mámort (amit nem lehet félretenni) meg kell állapítani, hogy Pepe mind játéktudásban, mind hozzáállásban vállalhatatlan.
amikor idekerült, voltak elég gázos dolgai. Aztán ezt kinőtte, és valóban több éven keresztül Európa egyik legjobbja volt. de az utóbbi időszakban... nagy hibái vannak, és ezek a szánalmas fetrengései, meg színjátékai...
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
félretéve a 11. utáni mámort (amit nem lehet félretenni
) meg kell állapítani, hogy Pepe mind játéktudásban, mind hozzáállásban vállalhatatlan.
amikor idekerült, voltak elég gázos dolgai. Aztán ezt kinőtte, és valóban több éven keresztül Európa egyik legjobbja volt. de az utóbbi időszakban... nagy hibái vannak, és ezek a szánalmas fetrengései, meg színjátékai...

- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hát az a nyelvezés... aztán ahogy felszívja... síráás!Csabi írta:http://www.marca.com/futbol/champions-l ... b4585.html
ez mekkora volt. ahogy nézi pepét, te jó isten.![]()
![]()
ott szerintem tudathasadása lett a bírónak és egy hajszál választotta el, hogy ne állítsa ki. ha több mint 10 perc van még ki is állítja, csak megkegyelmezett rajta, mert már csak 2-3 perc volt a 120ból.

óriási védő a csávó de egyszerűen olyan nevetséges szimulálásokat tanult el anno a barcásoktól hogy hihetetlen. kajak nevetségesek a próbálkozásai
:D:D:D:DD

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
http://www.marca.com/futbol/champions-l ... b4585.html
ez mekkora volt. ahogy nézi pepét, te jó isten.
ott szerintem tudathasadása lett a bírónak és egy hajszál választotta el, hogy ne állítsa ki. ha több mint 10 perc van még ki is állítja, csak megkegyelmezett rajta, mert már csak 2-3 perc volt a 120ból.
ez mekkora volt. ahogy nézi pepét, te jó isten.

- ___Samy___
Pont elég, hogy a Barca meg az Atleti ellen csinálja. Jelenleg minden fronton ők a legnagyobb ellenfeleink. Aztán majd ha a Bayern lesz, akkor majd ellenük fogja ezt csinálni? Pontosan ezért nem lesz soha akkora védő a szememben, mint Ramos. Mindketten fgy-k sokszor, sőt rengetegszer, de meg lehet nézni Ramos mit csinál a fontos meccseken, meg meg lehet nézni Pepe mit.
Nyilván a hangulat miatt kicsit túlzás volt ez az elküldéses kijelentés, de elmondhatatlanul szégyelltem a viselkedését. Padra elfér a rutinja miatt, de az ilyen meccseken őt már el kell felejteni. Mondjuk most is csak a helyzet szülte ezt a dolgot.
Varane meg nem tudom most hogy jön ide. Egy olyan szintű orvosi stábbal, akik Robbent képesek voltak összeszedni, azoknak egy Varane gyerekjáték kell hogy legyen. De ez nem a Sanitas lesz.
Nyilván a hangulat miatt kicsit túlzás volt ez az elküldéses kijelentés, de elmondhatatlanul szégyelltem a viselkedését. Padra elfér a rutinja miatt, de az ilyen meccseken őt már el kell felejteni. Mondjuk most is csak a helyzet szülte ezt a dolgot.
Varane meg nem tudom most hogy jön ide. Egy olyan szintű orvosi stábbal, akik Robbent képesek voltak összeszedni, azoknak egy Varane gyerekjáték kell hogy legyen. De ez nem a Sanitas lesz.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Várnék még, ha jövőre nem ezek lesznek az orvosaink.Csabi írta:Ha el akarjátok küldeni, akkor imádkozzatok, hogy igazoljunk egy beton kezdőszintű hátvédet, mert Varane-ból semmi nem lesz. Ő nagy spíler, aki évente 4 hónapot képes focizni, aztán off a többi. Ha 20 évesen ez már így megy 28 évesen biztos nem lesz majd jobb.
Ez a viselkedés meg undorító volt, ettől hányok.
- Csabi
- Kapcsolat:
Ha el akarjátok küldeni, akkor imádkozzatok, hogy igazoljunk egy beton kezdőszintű hátvédet, mert Varane-ból semmi nem lesz. Ő nagy spíler, aki évente 4 hónapot képes focizni, aztán off a többi. Ha 20 évesen ez már így megy 28 évesen biztos nem lesz majd jobb.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hányszor csinálta ugyanezeket a dolgokat ellenünk a Barca? Vagy az Atleti? Nem szép tény, de hatalmas Madridista!dzsi91 írta:Csak az atletico meg a varca ellen csinalja.Hányszor szívta meg ettől a két csapattól a fetrengéseket.Gondolom ezért kapcsol ilyen üzzemmódba amikor ellenuk nyomjuk.Nem szeretem a szinészkedést de ha ez a két csapat a szenvedő fél minden ilyen mozdulatot tapsal jutalmazok.___Samy___ írta:Bármennyire is jó az öreg a háznál, a viselkedése gusztustalan volt. Éveken keresztül nem csinált ilyeneket, én nem tudom miért jött most ez elő nála. Lehet jobb lenne jövőre elköszönni tőle, mert én személy szerint utálom az ilyet.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Csak az atletico meg a varca ellen csinalja.Hányszor szívta meg ettől a két csapattól a fetrengéseket.Gondolom ezért kapcsol ilyen üzzemmódba amikor ellenuk nyomjuk.Nem szeretem a szinészkedést de ha ez a két csapat a szenvedő fél minden ilyen mozdulatot tapsal jutalmazok.___Samy___ írta:Bármennyire is jó az öreg a háznál, a viselkedése gusztustalan volt. Éveken keresztül nem csinált ilyeneket, én nem tudom miért jött most ez elő nála. Lehet jobb lenne jövőre elköszönni tőle, mert én személy szerint utálom az ilyet.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Működött a barca módszer

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Igen, valahol szánalmas volt amit ma csinált, de valahol meg is lehet érteni. Döntőkön néha nem szabad válogatni az eszközökben. Viszont amit nem lehet tőle elvenni, az a madridizmusa.
Merci Zizou!
- ___Samy___
Bármennyire is jó az öreg a háznál, a viselkedése gusztustalan volt. Éveken keresztül nem csinált ilyeneket, én nem tudom miért jött most ez elő nála. Lehet jobb lenne jövőre elköszönni tőle, mert én személy szerint utálom az ilyet.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Nagon nem jon be a szineszkedese, de azert lehet rola tistelettel is beszelni...VanillaSky írta:Jövőre remélem szigorúan pad, lelátó, vagy más város!
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

-
Jövőre remélem szigorúan pad, lelátó, vagy más város!
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ja, ő sem pukkadt ki úgy néz ki.

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Kerlon írta:https://www.facebook.com/TheTrollFootba ... =3&theatervégre feltűnt a netnek is, hogy Pepe semmivel se különb, mint a legtöbb favágó... mondjuk az elmúlt évek alapján még azt se mondanám, hogy favágó, csak kemény
..és egy dolgot felejt el a legtöbb madridista is hozzátenni,hogy az elmúlt évek egyik legjobb középső védője. Az hogy sok real-ellen kókler ezt nem látja az egy dolog,de azért itt illene meglátni mit is tudott ez a tag.
Aki meg nem látta,az sem baj,attól még drukker,max nem ért hozzá.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
https://www.facebook.com/TheTrollFootba ... =3&theatervégre feltűnt a netnek is, hogy Pepe semmivel se különb, mint a legtöbb favágó... mondjuk az elmúlt évek alapján még azt se mondanám, hogy favágó, csak kemény
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Csabi
- Kapcsolat:
34 fele haladva is mutatja a fukkot. Ma holnap 10 eve van a csapatban, True Madridista.