Cristiano Ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Benzema,Luka,Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Suareznek nem hiszem, hogy odaadnák az aranylabdát túl sok botránya volt és nem is az a kaliber. Kár, hogy Ronaldo szezon végére összeszedte azt a sérülést, az aranycipő mellett a bl gólrekord is meglehetett volna. Tegnap a játékával nem nagyon tudott segíteni köszönhetően a sérülésének , de ahogy a hosszabbításban vissza sprintelt védekezni ... Ha a következő években kicsit jobban menedzelik a játékperceit még hosszú évekig húzóember lesz. EB-n ugye nincs nehéz csoportban a gólkirályi cím is összejöhet neki. Suarez meg a sérülése miatt nem tudom szerepelhet e a copán. Szerintem Ronaldonak nagyon rossz őszi szezont kellene futni , hogy ne ő kapja az aranylabdát. Lehet nem ez volt a legjobb egyéni szezonja , de Zidane kezei alatt helyezte a legtöbbször maga elé a csapatot, szerintem maximálisan megérdemelné az elismerést.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nem bánnám ha most elengedné ezt az eb-t, mint a barcások a copát. Persze nyilván nem, akarná azt a nagy eredményt a válogatottal, kell az önéletrajzba.
Nem sokkal maradt el tegnap Benzema mögött, viszont szerintem nagyon kuka az állapota és voltak jó visszazárások végre, becsületére legyen mondva. A tizi jó volt, de amúgy egy vak kecske is berúgná ablaknak.
Nem sokkal maradt el tegnap Benzema mögött, viszont szerintem nagyon kuka az állapota és voltak jó visszazárások végre, becsületére legyen mondva. A tizi jó volt, de amúgy egy vak kecske is berúgná ablaknak.

Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
MU-nál kihagyta a 11-est, Bayern ellen is kihagyta a 11-est, a válogatottnál nem volt már esélye rúgni... kicsit féltem tőle, hogy kihagyja, de azért Juanfran tett róla, hogy kicsivel kisebb legyen a nyomás.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
sztem előbb adják suareznek most, mint céronaldonak....
persze az ősz még hátravan
persze az ősz még hátravan

- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Egyszer már megszívta ezzel, amikor az 5. rúgást választotta. Akkor nem került sorra. Hihetetlen milyen simán elbírta a nyomást. Elég keményen szétszedték volna a haterek, ha kihagyja. Viszont több tizis döntőt, amiben érintett a csapat nem akarok látni.
Egy átlagos EB-vel, meg egy jó ősszel szerintem érkezik neki a 4. bogyó. Aztán remélhetőleg tényleg vége lesz a Messi-Cé uralomnak. Bár azt se bánom, ha kiegyenlít Cé és utána lesz vége
Egy átlagos EB-vel, meg egy jó ősszel szerintem érkezik neki a 4. bogyó. Aztán remélhetőleg tényleg vége lesz a Messi-Cé uralomnak. Bár azt se bánom, ha kiegyenlít Cé és utána lesz vége

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
GOT SPOILERES a video, szóval csak az nyissa meg aki már látta a legújabb részt.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Zsombor írta:Mindig is utáltam. A sok kibaszott színészkedését, a sztár allűrjeit. Hogy csapkod, ha nem passzolnak neki. Hogy nem tudja elfogadni ha nem ő lövi az összes gólt. Hogy nem tudja elfogadni, ha nem róla szólnak a hírek.
.
Pedig már válogat is.Cristiano: "I told Zizou I was going to score the winner, so he gave me the fifth penalty."

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mindenesetre az utálatos Cr madrjidja örökre beírta magát a klub történelem könyvébe.10-11.Imádom a palit meg az egész bandát, még danilot is ahogy egy bl döntőn akkora gyertyát rúg amit még megye 3ban sem látni.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Mindig is utáltam. A sok kibaszott színészkedését, a sztár allűrjeit. Hogy csapkod, ha nem passzolnak neki. Hogy nem tudja elfogadni ha nem ő lövi az összes gólt. Hogy nem tudja elfogadni, ha nem róla szólnak a hírek.
De idén valami változott. Jött Zidane, és mintha ő is változott volna. Kevesebbet láttam a csapkodásból. Kevesebb hiszti volt. Több akarat, nagyobb teljesítmény a mezőnyben. Mintha kezdené elfogadni, hogy ő is megöregszik. Ősszel kevesebbet nyújtott, mint ahogy azt megszoktuk tőle, de a tavasza miatt le a kalappal.
A Wolfsburg ellen kirántotta a szarból a csapatot, ha ő nincs, kiesünk. Most sem láttam rajta azt, amit mondjuk egy évvel ezelőtt. Nem csapkodott, visszajárt a mezőnyben, védekezett, ha kellett. Rengeteget nőtt a szememben.
De idén valami változott. Jött Zidane, és mintha ő is változott volna. Kevesebbet láttam a csapkodásból. Kevesebb hiszti volt. Több akarat, nagyobb teljesítmény a mezőnyben. Mintha kezdené elfogadni, hogy ő is megöregszik. Ősszel kevesebbet nyújtott, mint ahogy azt megszoktuk tőle, de a tavasza miatt le a kalappal.
A Wolfsburg ellen kirántotta a szarból a csapatot, ha ő nincs, kiesünk. Most sem láttam rajta azt, amit mondjuk egy évvel ezelőtt. Nem csapkodott, visszajárt a mezőnyben, védekezett, ha kellett. Rengeteget nőtt a szememben.
-
- Kedvenc játékosaid: Messi, CR
- Kedvenc csapatod: Barca, Real
Azt nem tudom. Mondjuk Cét már láttam szemüvegben, Messit még nem. Lehet igazad lesz.nmate írta: Jaaa én azt hittem neki nem kell szemüveg.
Bár gondolom, Cé csak divatból hordja.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Barca&Real 2016. május 29., vasárnap 1:01-kor.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Jaaa én azt hittem neki nem kell szemüveg.Barca&Real írta:A kiugratásaira gondoltam.L.Miki írta: Jobb a szeme...![]()
![]()
Devicces vagy.
Reszeges karatemester????? ha haa
deszeretem

Reszeges karatemester????? ha haa
deszeretem
Áram bekötést vállalok darido@gmail.com
-
A kiugratásaira gondoltam.L.Miki írta: Jobb a szeme...![]()
![]()
- L.Miki
Jobb a szeme...Barca&Real írta:Hát az már necces. Cé jobb góllövő, Messinek jobb a szeme.L.Miki írta: Még többet is!

-
Hát az már necces. Cé jobb góllövő, Messinek jobb a szeme.L.Miki írta: Még többet is!
- L.Miki
Még többet is!Barca&Real írta:Miért?? Szerinted nem érdemel annyit, mint az argentín?? Szerintem bőven.Dupla D írta: najó ez már tényleg vicc. basszátok ki.

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Attól függetlenül,hogy szerintem elmebeteg vagy, kedvellek .Barca&Real írta:Nagyon remélem, megkapja a 4. aranylasztiját. Ki kell egyenlítenie Messivel, ez az egyik álmom.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
Miért?? Szerinted nem érdemel annyit, mint az argentín?? Szerintem bőven.Dupla D írta:najó ez már tényleg vicc. basszátok ki.Barca&Real írta:Nagyon remélem, megkapja a 4. aranylasztiját. Ki kell egyenlítenie Messivel, ez az egyik álmom.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
najó ez már tényleg vicc. basszátok ki.Barca&Real írta:Nagyon remélem, megkapja a 4. aranylasztiját. Ki kell egyenlítenie Messivel, ez az egyik álmom.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.