Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
realcamp
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Iker, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: realcamp » 2016. május 29., vasárnap 2:29

Hát figyelj,itt nem arrol van szó,hogy van egy kedvenc,és azon felül van még pár,akivel szimpatizálsz,az oké.Azért az nekem sok,hogy egyszer azt írja ki/vagy mondja élőben,hogy hala madrid,máskor meg visca el barca..Kerek perec megmondta,amikor mi vagyunk tűz közelben,akkor ő Real SZURKOLÓ,ha a Barca,akkor viszont nekik szurkol. :lol: Azért nekem ez merőben más mint a te helyzeted.

Ronaldo09
Kedvenc játékosaid: Luiz Nazario Ronaldo da Lima, Roberto Carlos, Redondo, Modric, Cr7,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Selecao, Portugalia,

HozzászólásSzerző: Ronaldo09 » 2016. május 29., vasárnap 2:26

realcamp írta:Mi az hogy nincs olyan,h valaki nekünk és a barcának is szurkol.két éve mikor nyertünk kiraktam facera decimás képeket,lájkolt,kommentelt a fazon.mondom fasza,egy jó arccal több,de nem ismerem annyira a tagot.erre látom tavaly bl döntő idején a borítóképe a barca.összetalálkoztam vele utána nem sokkal egy sörözés alkalmával és számonkértem,hogy akkor most hogy van ez.hát ő mindkét csapatnak szurkol mert a spanyol focit szereti,sőt még az atleticonak is,de inkább azért real barca. én majdnem elájultam,én még az életben ilyenről nem hallottam,haverok mondták,hogy hagyjam rá,mert kezdtem idegbe lenni.és nem trollkodott,full komolyan mondta,még engem nézett hülyének. Ja,és természetesen az elmúlt napokban már realos volt a borítóképe. :lol:
Mifelénk az ilyeneket úgy hívják,hogy kétkulacsos kö....ök :lol:

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2016. május 29., vasárnap 2:22

Figo klubváltásáig én is mindkét csapatot nagyon szerettem, a Barcát legalább annyira mint a Realt. De amikor ő eljött onnnan, akkor a mérleg nyelve nálam is elbillent. :)

Másfelől a német focival is igy vagyok, a Real Madrid abszolút kedvenc, de amint mi kiesünk a BL-ből, onnantól kezdve azonnal a németekért szoritok, már ha vannak, ha nincsenek akkor tökmindegy. Szóval ugyanúgy tudtam szurkolni a Schalkénak, mint később a Dortmundnak vagy Bayernnek, hiába riválisok nekem tökmindegy volt. Főleg a válogatott miatt lehet ez, mert ott is a német sikerért remegek.
Szóval csak annyit akarok mondani hogy átérzem valamilyen szinten ezt a dolgot, de azért kicsit kezd izzadtságszagú lenni a kollégánál. :)

realcamp
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Iker, Varane

HozzászólásSzerző: realcamp » 2016. május 29., vasárnap 2:06

Mi az hogy nincs olyan,h valaki nekünk és a barcának is szurkol.két éve mikor nyertünk kiraktam facera decimás képeket,lájkolt,kommentelt a fazon.mondom fasza,egy jó arccal több,de nem ismerem annyira a tagot.erre látom tavaly bl döntő idején a borítóképe a barca.összetalálkoztam vele utána nem sokkal egy sörözés alkalmával és számonkértem,hogy akkor most hogy van ez.hát ő mindkét csapatnak szurkol mert a spanyol focit szereti,sőt még az atleticonak is,de inkább azért real barca. én majdnem elájultam,én még az életben ilyenről nem hallottam,haverok mondták,hogy hagyjam rá,mert kezdtem idegbe lenni.és nem trollkodott,full komolyan mondta,még engem nézett hülyének. Ja,és természetesen az elmúlt napokban már realos volt a borítóképe. :lol:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 29., vasárnap 1:51

Elmúlt években bebizonyosodott, hogy az ősz csak egy felkészülési szakasz, szar játékkal kell pontokat gyűjtögetni, nem akkorra időzíteni a csúcsformát. Szóval cseréljük szépen le a komplett padot, őket építsük be a rendszerbe, tavaszra jöhet a jó forma, aztán nyerjünk mindent amit lehet.

Suck it, valaha volt legnagyobb klub, nincs jelentősebb, nem is lesz.

nmate out. (microphone drops)

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2016. május 29., vasárnap 1:42

dzsi91 írta:Kutyát nemérdekli a vergődésük majd decemberben letépjük a rusnya mezükről a world champion pajzsot és visszatesszük az azt megillető mezre.
Csak most ne legyen akkora átok, mint legutóbb. :roll:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. május 29., vasárnap 1:41

Kutyát nemérdekli a vergődésük majd decemberben letépjük a rusnya mezükről a world champion pajzsot és visszatesszük az azt megillető mezre.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. május 29., vasárnap 1:34

Ki a faszomat érdekli?

69erssam

HozzászólásSzerző: 69erssam » 2016. május 29., vasárnap 1:33

MorataMartin írta:Hát ez szánalmas volt a Real részéről. Nem a döntő, az egész BL szereplésük. Összefoglalható annyiban, hogy malacsorsolás és bírói segítség. De egyébként az még ok is lenne, hogy bohócsorsolásuk van, de hogy ennek ELLENÉRE ilyen focit mutatnak be, elejétől a végéig, ilyen kerettel és a döntőben így nyernek…Röviden: szégyen.
Mondjuk olvasva a hazai és nemzetközi fórumokat, mostantól a Real a közellenség, ha valaha csak a csoportkörben átlagnál könnyebb csapatokat kapnak, vagy még egyszer akár egy véleményes gólt befújnak nekik, karóba húzzák az egész társaságot, nem beszélve a „Perez kilóra megvette”, „Sosem volt érdemtelenebb Bl cím”, Vakszerencse”, és hasonló hsz-ekről.

Mindenesetre ha eddig nem is csalta el a sorsolást az UEFA, mostantól kénytelen lesz, legalább a Real párharcain. Mert különben hiába rúgták ki a két főmuftit, sosem mossák le magukról, hogy összevissza bundáznak.

Egyébként olvastam néha a „hosszú távon senkit sem fog érdekelni, hogyan nyertek” hsz-eket, és nem is értem hol élnek az illetők. Ha ma a Real 5-0-ra nyer, akkor is a sorsolás lett volna téma utólag mindenkinél (mert ilyen az emberi természet, így meg aztán pláne). 80%-a a semleges szurkolóknak 50 év múlva is gúnyolódni fog a Real idei Bl címén, de még a madridisták is csak a számra fognak emlékezni, a hogyant tagadni fogják, mert valljuk be: erre a Bl címre max egy idei Leicester lehetett volna büszke. A Chelsea viszont örülhet, az ő „vakszerencse Bl címük” így egy kicsit felértékelődött.

És mielőtt valaki megtámadna, nem mondanám, hogy savanyú a szőlő, mert én az Atletico-Real kettősből nem szurkoltam senkinek, de ha Bayern, Juve, PSG, Atletico, de akár mi így nyerünk Bl-t, pofám leszakadt volna a többi szurkoló nevében is. Hiába na, ha valami érdemtelen, az érdemtelen. Csapattól függetlenül.

Nekünk annyiban szerencsésen alakult ez a döntő, hogy így Zidane marad, és igaz, csak fél év telt el, de ennél nagyobb segítséget nem kaphatunk a következő szezonra, ami a Realt illeti.

Gyongyszem az eurobarcarol:D

Nem rágódunk Messi 2 kamu aranylabdáján akkor senki más ne rágódjon a mi BL győzelmünkön. A sorsolás nem rajtunk múlik..sz4rn! b3l3!! Nyertünk és még maradt ágyas áfonya, a kedvemet nem rontja más véleménye! Örülök a sikerünknek!!!!!!!!

L.Miki

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2016. május 29., vasárnap 1:32

Remy írta:
MorataMartin írta: Gyongyszem az eurobarcarol:D
Töröld. Hidd el, jobb, ha törlöd. :)
Töröld szerintem is, meet szánalmas és polgárpukkasztó... ők nem voltak képesek rá, mi igen, persze hogy fáj nekik. :coffee:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. május 29., vasárnap 1:28

MorataMartin írta: Gyongyszem az eurobarcarol:D
Töröld. Hidd el, jobb, ha törlöd. :)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. május 29., vasárnap 1:25

dzsi91 írta:
nmate írta:Én azért jelentettem a bejegyzést, ne kívánjon már halált ez a kulturálatlan féreg. Írni nem írok, nem akarok a szintjére süllyedni, bár oda nehéz.
Tudja ő pontosan,hogy Madridban csak egy csapat van.És ez nagyon fáj neki.
Érdekes, pár éve amikor még sehol sem volt nem hangoztatta, hogy ő mekkora szurkoló. Amikor elindult a szekér, egyből. :lol: Amúgy nagyon rühellem azóta, hogy megtaposta a real mezt élő adásban, most meg ez... Az ég világon semmi bajom nem lenne vele, ha otthon 4 fal között lerendezné. De így... szánalmas.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. május 29., vasárnap 1:21

L.Miki írta: Most kéne behívni egy madridistát a show műsorba (T Ádám) hogy megtapossa az Atleti mezét, mint ahogy azt Ganxta tette pár éve a mi mezünkkel... :vivo:
Nem, nem kéne. Akkor ugyanaz lennél, mint Ő.

Amúgy tőlem megy a respect az Atleticonak. Simeone 5 éve van ott. 2x BL döntőztek (mind a 2x szerencsére maradtak a helyükön) és egyszer EL-t nyertek. 5 év, 3 európai kupa döntő. Bár egyáltalán nem szeretni való csapat, de legalább képesek beleszólni a nagyok dolgába, így színt visznek az egész fociba. Kellettek Ők ahhoz, hogy megálljon a barca idén a BL-ben.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. május 29., vasárnap 1:20

BLaZE írta:az ellen oldalra fel se menjetek inkább, nem nagyon tudja senki megemészteni, hogy 11. Kibaszott 11!!! :lol: :lol: :lol:
Hát igen,mi még akkor a legjobbak vagyunk, ha csak 3 hónapot focizunk egy szezonban egy edzőváltásnál félévnél, 11-5 vagy 5-4 attól függ,hogy számolják szerencsétlenek. De grat a ligához meg a kupához nekik úgy is az a fontos, én megelégem ezzel a trófeával :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. május 29., vasárnap 1:18

L.Miki írta:
El Unico írta:Ganxta kutya, remelem olvasod a madridomot, meg ezt a hozzaszolast, innen is uzenem hogy baszodjaaaaaaaaaaa meeeeeg te kutyaaaaaaaa mivaaaaaan????? :lol:
Most kéne behívni egy madridistát a show műsorba (T Ádám) hogy megtapossa az Atleti mezét, mint ahogy azt Ganxta tette pár éve a mi mezünkkel... :vivo:
Mi nem taposunk, csak megalázzuk őket 2 évente egy bl döntőben.Elég az :mrgreen:

BLaZE
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle

HozzászólásSzerző: BLaZE » 2016. május 29., vasárnap 1:18

az ellen oldalra fel se menjetek inkább, nem nagyon tudja senki megemészteni, hogy 11. Kibaszott 11!!! :lol: :lol: :lol:
halálomig madridista leszek

L.Miki

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2016. május 29., vasárnap 1:17

El Unico írta:Ganxta kutya, remelem olvasod a madridomot, meg ezt a hozzaszolast, innen is uzenem hogy baszodjaaaaaaaaaaa meeeeeg te kutyaaaaaaaa mivaaaaaan????? :lol:
Most kéne behívni egy madridistát a show műsorba (T Ádám) hogy megtapossa az Atleti mezét, mint ahogy azt Ganxta tette pár éve a mi mezünkkel... :vivo:

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. május 29., vasárnap 1:16

Ganxta kutya, remelem olvasod a madridomot, meg ezt a hozzaszolast, innen is uzenem hogy baszodjaaaaaaaaaaa meeeeeg te kutyaaaaaaaa mivaaaaaan????? :lol:
:goat:

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. május 29., vasárnap 1:14

nmate írta:Én azért jelentettem a bejegyzést, ne kívánjon már halált ez a kulturálatlan féreg. Írni nem írok, nem akarok a szintjére süllyedni, bár oda nehéz.
Tudja ő pontosan,hogy Madridban csak egy csapat van.És ez nagyon fáj neki.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. május 29., vasárnap 1:13

Kegyetlenek a hozzászólások is. :lol: :lol: :lol: Utolsó senki. És figyeljétek meg, ott fog ülni a Sport TV-nél a kövi héten, mert kell a show. :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Vissza: