Az interjú vagy sajtótájékoztató, nem tudom pontosan, de az a lényeg, hogy első felében folyamatosan Messivel kapcsolatban kérdezték, szerintem természetes, hogy megemlítette.El Unico írta:És ez miért van? Perezék megkérdezték CR-t,hogy mit szólnál Mourinhohoz? És Ancelottihoz?De ennyire szánalmas módon nem bírjátok felfogni, hogy megkérdezték, hogy ők mit gondolnak róla? "Nyilvánvalóan kikérték a véleményüket (Messi család) a klubnál, és végül ide jutottunk." - Tata
Ilyen máshol a világon nincs. Messi keze benne van,ha kicsit,ha nagyon,de benne van. Ez az edző egy bábu lesz csak,és biztosra veszem,hogy nem fog sokáig ott ülni a kispadon.
Tatát én meg pont, hogy tökösnek tartom, nem egy Tito, sőt, még talán Pep keményéségét is odaveri, bár ez majd menet közben derül ki, hogy bábu, vagy sem. Mostanában nagyon menő lett ez a "bábu"-zás...

Ezzel teljes mértékben egyetértek. Amit Villával csináltak vicc, aki szerint ez "hosszú távon kifizetődő üzlet", azt arconröhögöm... Átigazolási politikánk egy vicc, meszkeunklub-ot szembeköpték, Abidal "elzavarása" nem volt nekem szimpatikus dolog, bár még éppen a megérthető kategória. Eleinte nekem egy normális, tökös csávónak tűnt, aki nem szórja a pénzt, de rám cáfolt. Sanyi meg a bandája egy f_sz, nincs mit ezen szépíteni...A Barcelona vezetősége meg egyenesen szánalmas. Rosellel az élen. Már csak annyi hiányzik a tortáról,hogy kiderüljön,ezerrel sikkasztja a Barcelona pénzét,sőt,benne volt Messi adócsalásában.