Én azt mondom, hogyha felhozzák még Jesét, elég lesz a Benzema-Jesé-Morata oda előre, plusz ott lesz még Cé is, mint gólfelelős. De nem bánkódok, ha leigazoljuk még Suarezt.

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. július 23., kedd 22:33
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 23., kedd 22:32
Van ra egy teljes evuk, hogy megegyezzenek. Azt azert ne felejtsuk el, hogy Pereznek se erdeke minel hamarabb meghosszabbitania azt a szerzodest...Marky írta:szerintem meg idén ronaldonak el kell döntenie, akar e hosszabbítani, avagy sem, ha nem jövőre lelép és jön pont a helyére. lehet már egy előszerződés le is van zsírozva rá.
Hol kell alairni?LaMartin írta:A defensecentral szerint Mourinho 80 m eurót ajánl Khediráért, Coentraoért, és Higuainért a Real Madridnak
HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. július 23., kedd 22:31
Túl szép,hogy igaz legyenLaMartin írta:A defensecentral szerint Mourinho 80 m eurót ajánl Khediráért, Coentraoért, és Higuainért a Real Madridnak
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2013. július 23., kedd 22:31
DealLaMartin írta:A defensecentral szerint Mourinho 80 m eurót ajánl Khediráért, Coentraoért, és Higuainért a Real Madridnak
HozzászólásSzerző: LaMartin » 2013. július 23., kedd 22:26
HozzászólásSzerző: Marky » 2013. július 23., kedd 22:12
HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. július 23., kedd 22:09
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. július 23., kedd 21:56
HozzászólásSzerző: Jim » 2013. július 23., kedd 21:48
HozzászólásSzerző: Gaius » 2013. július 23., kedd 21:28
szilamer írta:S szerinted Bale a gyorsaságát kisterületen fogja kamatoztatni? Mert szerintem nem.
HozzászólásSzerző: pulci » 2013. július 23., kedd 20:52
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. július 23., kedd 20:43
HozzászólásSzerző: Gaius » 2013. július 23., kedd 20:27
szilamer: asszem ideje lesz majd indulnod a RM elnöki székéért legközelebb, ha Perezt quasi lehülyézed..szilamer írta:Egyértelmű, hogy idén enm jön Bale és nincs is rá szükségünk. Hogy miért? Elsősorban már 80 milliót költöttünk, Jött Isco is, Kaká nem fog menni, a Castillából jött még Jesé is. Egyszerűen arra a posztra már nincs hely.
Másodsorban nem kontrás játékot fogunk játszani. Ez igazolja Isco igazolása is, meg valamilyen mértékben Carvajalé is.
Na meg Bale nem igazán kivánkozik Madridba, mint tavaly Modric. Ő itt nem olyan robot lesz aki a csapatér is játszik, mint ROnaldo, ő önmagáért fog játszani. Csak Perez be vette ezt a hülyeséget a fejébe, hogy ő kell, pedig közbe nem is kell. Ha elmegy Ronaldo, márpedig nem fog, akkor azt mondom oké, vegyük meg kerül amennyibe kerül, de így nincs értelme.
Meg ha már olyan közel lenne Madridhoz, akkor Jes már el lenne adva, mert akkor kb 0 lehetősége lenne, mert elől a Ronaldo-Benzema-Bale hármas kirobbanthatatlan lenne. Itt idén már csak távozók lesznek, ebben biztos vagyok. Mégpedig Higuain és Coentrao. De Arbeloa is a "hamarosan találkozunk" üzenetével Albiolnak, valami olyant tud amit mi nem.
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. július 23., kedd 20:22
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. július 23., kedd 20:13
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 23., kedd 20:11
Na én meg felhoztam példának erre a realt,Gomez meg Pipita viszonylatában.Na de abbahagyom mer kezd off szaga lenni a dolognak...Ez oké, de még mindig nem beszéltem a Realról. Általánosságban mondtam, hogy egy csatárnak fontos, hogy illeszkedjen az adott csapatba, mert akkor tudja kihozni magából a maxot.
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. július 23., kedd 20:10
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. július 23., kedd 20:06
Nem Remy,te azt írtad hogy Gomez van olyan jó mint Higu.Aztán írtad,hogy az a fontos hogy belepsszoljon a csapat arculatába xy csatár...morientes írta:[quote én mondtam ilyet, hogy Gomez itt jobb lenne, mint Higu? ]
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. július 23., kedd 20:02
Az a vicces, hogy Szalainak pont a mezőnymunkája a nagy erőssége. Gondolom ezt a következtetést az elmúlt válogatott meccsek alapján vontad le, ahol a hülye Egervári erőcsatárként erőltetteziro4vr írta:Amúgy meg kb annyit ér mezőnybe mint Szalai, vagy a star warsból a lépegető.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 23., kedd 19:58
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem