Kérdem, látott már ilyet valaki? Vagy akármely edző erre mégis mit lépett volna?

Ahelyett, hogy örülnétek annak, hogy a szezon kezdete előtt nálunk teljes káosz van, nyomjátok a hisztit. Messit eddig is elkönyveltétek a mindennek és az egyetlennek a Barcánál, mi változik akkor a szemetekben? Különben erre egy "bizonyíték"

Végre kicsit lenyugodhatnának a kedélyek a 2 szurkolótábor között, de számos ember olyan, mintha a balhé éltetne. + Nekünk ott van Tito betegsége, ami tudom, hogy sokakat nem érdekel, de engem jobban, mint a csapat következő szezonja. És akkor itt valaki felhozza, hogy mi megy odaát. Felháborodva. Erre pontosan az megy a társaság nagy részétől, ami ott le lett írva.
Még egy dolog: Tata elvileg azt nyilatkozta, hogy személyéről biztos megkérdezték Messi, és az apja véleményét is. Nem arról, hogy kit szeretne King Lionel edzőnek. Tudom, majd megint jönnek a linkek, meg majd mi is megkeressük a magunk fordításait, és mehet a Klasszikusig a harc. Amúgy ha még nem volt ellőve, pár kedves Barca "szimpatizánsnak" ötlet az aláírásukhoz: "Messi, több mint egy klub" Szívesen!