HozzászólásSzerző: Ronaldo09 » 2016. május 27., péntek 13:14
Mourinho egy jó edző volt,akiért tűzbe mentek a játékosai a Portos,Chelsea1,Interes időszakban.Aztán én úgy érzem a sikerei áldozatává vált,kijöttek a személyiségének rossz oldalai,beképzelt és arrogáns lett.Persze volt is alapja,azonnali és szinte biztos eredményeket hozott mindenütt,de az hogy elfelejtett tiszteletet adni a munkatársainak,megbosszulta magát.
Kérdés mi lesz most.2csapatnál is kivetette őt a közeg,az elsőt még ráfoghatta másra,de a másodiknál el kellett gondolkoznia és szerintem meg is tette.Én úgy tippelem változtatni fog,nem azért mert időközben jobb ember lett,hanem mert mindennél jobban szereti a sikert.A karizmája még ha kopott is megvan,az eredményei nem véletlenek,és ha visszábbvesz az arcából,esetleg kicsit hajlandó változtatni a játékhoz való hozzáállásán(ez utóbbi lesz a nehezebb),akkor bőven jó lehet,és most a legjobb helyen van ehez.Pénz van dögivel,és a United tényleg egy karizmatikus klub,nem egy Chelsea a 15éves történelmével.Igazából szerencsés fickó,ez egy nagy esélye,azért nem mondom,hogy az utolsó,mert elég gyengék mostanában a sztáredzők eredményei,Guardiola lényegében megbukott a Bayernel mégis szinte harcoltak érte.Nem mondom szurkolok neki,mert voltak gusztustalan húzásai,de azért nem felejtem el amit letett itt az asztalra,az élethalálharcokat a barcaval,egy relativ gyengebb kerettel(kedira)nyert bajnoksagot egy mostanitol sokkal jobb katalán gyülekezet ellen.