HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 27., péntek 17:58
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. május 27., péntek 17:55
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 27., péntek 17:54
Én azt hittem itt Remy a klinikai eset, de ő semmi ehhez képest.RealRaúl77 írta:Én háromszor terveztem![]()
Egyszer már ugye voltam premier előtt barátnéval, egyszer haverokkal, meg egyszer feliratosan.
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. május 27., péntek 17:19
RealRaúl77 írta:Én háromszor terveztem![]()
Egyszer már ugye voltam premier előtt barátnéval, egyszer haverokkal, meg egyszer feliratosan.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2016. május 27., péntek 16:29
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. május 27., péntek 14:57
soadroli írta:A Warcraftnak 25 milliós nyitóhétvégét jósolnak
HozzászólásSzerző: soadroli » 2016. május 27., péntek 14:34
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 27., péntek 6:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 27., péntek 6:20
Ónó írta:Hé hé hé!mit kellene tennem?
nála van az összes pi..
és amúgy sem tudok rá haragudni, én már "megnéztem", ő meg hozott sört
és a hülye sorozat alatt az arrowot értettem(Crixus "legyőzése" után egy fos lett az egész)
szóval ahelyett, hogy a földbe döngölitek a méltóságom valaki válaszolhatott volna
HozzászólásSzerző: Ónó » 2016. május 27., péntek 1:36
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 26., csütörtök 23:01
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. május 26., csütörtök 22:55
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. május 26., csütörtök 22:40
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 26., csütörtök 22:04
HozzászólásSzerző: Ónó » 2016. május 26., csütörtök 22:02
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 26., csütörtök 16:57
HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. május 26., csütörtök 16:51
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2016. május 26., csütörtök 16:12
Tudom, tudom, csak végigolvastam, hogy miről beszélgettetek, és reagáltam néhány dologra.nmate írta:Egyébként az egész témát, amiből ez kiindult, már elhagytuk kicsit.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 26., csütörtök 16:07
HozzászólásSzerző: Géci » 2016. május 26., csütörtök 15:53
Miért is? Ott van Durothar gyereke akiket megtaláltak az emberek, Ogrim ezután hozza létre Ogrimart, a film végén a szövetség megalakulásén volt a hangsúly. Ezek mind nyitott kérdések és ezek miatt lehet várni a következő részeket mint a fene. Köze nincs a gyűrűk urához a filmnek. Ezt csak azok gondolják így akik nem olvastak a fajok kialakulásáról, és éppen csak tudnak valamit magáról a történetről. Ezzel nincs is semmi baj, mert ne csak annak tetszen aki játszott is vele valaha, de pl páromnak is bejött pedig hányingere van a játékoktól, de ő is kérdezgetett, hogy pontosan akkor mi is hogyan van. Minden filmnek van pozitiv és negativ tábora. Ezt el kell fogadni, így kerek a világ. Amikor Birdmanek meg Mad max ek kapják sorra az oscarokat amik meg nekem pont, hogy baromira nem jöttek be, de ilyen a világ. Azt viszont erre a filmre állítani, hogy nem tartalmaz kérdéseket és nem tartotta fent az ember figyelmét ez butaság. Ez egy megosztó film, de biztos vagyok benne, hogy sokak kedvence lesz még ha tartalmat is hibákat (szinkron, zene) . Az, hogy tömör az várható volt mert borzasztóan sok idő lett volna ezt bemutatni, de biztos vagyok benne, hogy ha meg nagyon hosszú lett volna akkor meg az lett volna a baj. Ez a film szerintem azon kevés filmek közé fog tartozni amik annál jobbak lesznek ahogy jönnek a részek. Nagyon remélem, hogy nem fog a mennyiség a minőség rovására menni, bár szerintem ez a probléma nem áll fen... Mindegy. Maradjunk annyiban, hogy megosztó film, és adom azokat a dolgokat amiket RealRaúl77 írt a filmel kapcsolatbanRemy írta:Máténak van igaza még így látatlanban is. Ez a Warcraft egyáltalán nem épít olyan kérdésekre, amiket felfedezhetünk 1-1 képregényfilmben. Mondjuk ez nem is baj. Nem is feltétlen elvárás.
Jelenlévő fórumozók: 50 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem