BBC: A Liverpool engedélyt adott Luis Suareznek, tárgyalhat az Arsenallal, de csak akkor engedik el, ha több, mint 50 millió fontot ajánlunk érte.

Annyit az egész csapat nem ér...

Azért remélem küldenek nekik egy 50.000.001 ajánlatot!

HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. július 24., szerda 19:40
BBC: A Liverpool engedélyt adott Luis Suareznek, tárgyalhat az Arsenallal, de csak akkor engedik el, ha több, mint 50 millió fontot ajánlunk érte.
HozzászólásSzerző: sucre » 2013. július 24., szerda 11:18
Igen, nyilvánNyilván!![]()
![]()
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. július 24., szerda 9:52
Az aztán a profizmus...sucre írta:Az Arsenal Suarezért 40 millió fontot ajánlott, amit rögtön el is utasítottunk. Azt hitték az ágyúsok, hogy ezzel aktiválják a kivásárlási árát Suareznek, a tény viszont az, hogy nincs neki ilyen. Nem is tudom, hogy a fenébe lehet ilyen tudatlanul tárgyalni...
Tékápé is, szélső is, sokoldalú játékos, ezért pláne örültem volna neki, ha elhozzuk, szerintem színvonalasabb játékra képes mint Chadli barátunk.LaMartin írta:Bernard nem tkp? amúgy elég ügyes kis játékos, jó fogás lehet.
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. július 24., szerda 9:01
űsucre írta:Az Arsenal Suarezért 40 millió fontot ajánlott, amit rögtön el is utasítottunk. Azt hitték az ágyúsok, hogy ezzel aktiválják a kivásárlási árát Suareznek, a tény viszont az, hogy nincs neki ilyen. Nem is tudom, hogy a fenébe lehet ilyen tudatlanul tárgyalni...
Az Arsenal új, 40 millió fontos ajánlatát a Liverpool azonnal elutasította, azonban a klub ezzel aktivált egy záradékot, miszerint már beszélhet Luis Suarezzel személyesen, hivatalosan is. A transzferre csak akkor van esély, ha Suarez átigazolási kérelmet nyújt be, a Liverpool ugyanis szürreális 55 millió fontra értékeli az uruguayit.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 24., szerda 8:11
Most rádobtak még 1 fontotAz Arsenal Suarezért 40 millió fontot ajánlott, amit rögtön el is utasítottunk. Azt hitték az ágyúsok, hogy ezzel aktiválják a kivásárlási árát Suareznek, a tény viszont az, hogy nincs neki ilyen. Nem is tudom, hogy a fenébe lehet ilyen tudatlanul tárgyalni..
HozzászólásSzerző: sucre » 2013. július 24., szerda 0:05
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 23., kedd 23:45
HozzászólásSzerző: LaMartin » 2013. július 23., kedd 19:43
Bernard nem tkp? amúgy elég ügyes kis játékos, jó fogás lehet.GT37 írta:El tudom képzelni, hogy ha nem igazolnak csatárt, akkor Walcott viszonylagos rendszerességgel fog középcsatárként szerepelni, pláne, ha Giroud-nak nem megy majd a játék, ez esetben pedig Bernard lehet alapkezdő a szélen.numberone1 írta:Az a baj, h Walcott is ugyanazon a poszton jatszik mint Bernard.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. július 23., kedd 19:30
El tudom képzelni, hogy ha nem igazolnak csatárt, akkor Walcott viszonylagos rendszerességgel fog középcsatárként szerepelni, pláne, ha Giroud-nak nem megy majd a játék, ez esetben pedig Bernard lehet alapkezdő a szélen.numberone1 írta:Az a baj, h Walcott is ugyanazon a poszton jatszik mint Bernard.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. július 23., kedd 18:40
Az a baj, h Walcott is ugyanazon a poszton jatszik mint Bernard.reeed_ati írta:Az arsenal vélhetően legújabb igazolása, Bernard.
Nem tűnik ügyetlennek, bár picit öregnek tartom oda.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2013. július 22., hétfő 14:53
HozzászólásSzerző: cart » 2013. július 21., vasárnap 15:59
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. július 21., vasárnap 15:53
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2013. július 21., vasárnap 15:46
Wertz írta:Pont most akartam kiírni, de megelőztélikarus93 írta:Újabb fogás a Tottenhamnek, ha így haladnak és Bale marad, akkor a bajnokságot is megnyerhetik szerintem.![]()
Pont pár napja írtam, hogy egy típusú játékos kellene a Spursnek. Ha sikerül még igazolniuk egy értelmes embert csatár posztra, akkor komoly szezon elé nézhetnek
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. július 21., vasárnap 15:41
Pont most akartam kiírni, de megelőztélikarus93 írta:Újabb fogás a Tottenhamnek, ha így haladnak és Bale marad, akkor a bajnokságot is megnyerhetik szerintem.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2013. július 21., vasárnap 15:38
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. július 20., szombat 22:55
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. július 20., szombat 22:42
Láttam én is. Legyen. Sokra nem megy vele. Maximum második lesz...UTÁNAMBeriHampeR írta:ő nincs is fent a listán, de ott van a ligában....
HozzászólásSzerző: BeriHampeR » 2013. július 20., szombat 22:36
ő nincs is fent a listán, de ott van a ligában....AMYF Raisen AMYF
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 20., szombat 22:35
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem