Akartam, de mondom ezt most elengedem. Pedig pont az pofázott, akinek a helyére jöhetne a francia.ziro4vr írta: Azt hittem Griezmannt valaki beírja azért, ha más nem Remy.

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. május 26., csütörtök 14:59
Akartam, de mondom ezt most elengedem. Pedig pont az pofázott, akinek a helyére jöhetne a francia.ziro4vr írta: Azt hittem Griezmannt valaki beírja azért, ha más nem Remy.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 26., csütörtök 14:57
HozzászólásSzerző: Chris » 2016. május 26., csütörtök 12:34
Navast és Oblakot szerintem nehéz összehasonlítani, keveset mozogtak még ilyen szinten. De sztem hasonló kvalitásúak, csak a szlovén fiatalabb. Az biztos, hogy fejben mindketten nagyon erősek, ami fontos a posztjukon.Jó én elsősorban a kezdőbe jelentettem ki hogy senki, padra már persze odaférnének többen is. De ha valaki szerint Oblak jobb mint Navas, vagy Juafran mint Carvajal, esetleg Koke akármelyik kezdő kp-sunknál, akkor nyomok egy-t
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. május 26., csütörtök 10:27
Na Roncero helyretette a palit, ment az AS-hez interjút adni, és az emberünk egy pólóban fogadta, amelyik mit ábrázol? Hát Ramos fejesétAnthony írta:Ezzel én is így vavgyok, ha kapunk egy ingyen 11-est a 90-ik percben és azzal nyerünk nekem az is jobb, mintha kikapnánkCerezo, az Atleti elnöke: "Meg kell nyerünk tisztességes módon vagy szabálytalanul. Csak nyerjünk."
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. május 26., csütörtök 9:55
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. május 26., csütörtök 9:54
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. május 26., csütörtök 9:15
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 26., csütörtök 9:12
HozzászólásSzerző: Géci » 2016. május 26., csütörtök 9:10
Hát ha szerinted Koke csak a szögletet beadni jó akkor most nekem kéne nevetnem...nmate írta:KokeVan olyan aki tud szögletet beadni itt is.
Egyénileg senki nem férne be, max Oblak. De a foci csapatsport, szóval kitörölhetjük az egyénjeinkkel ha éppen arra jut sor.
Következő téma.
HozzászólásSzerző: rb_lint » 2016. május 26., csütörtök 8:51
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 26., csütörtök 8:51
HozzászólásSzerző: Géci » 2016. május 26., csütörtök 8:42
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. május 26., csütörtök 8:40
Oblak Navas helyett..? Szerintem egy szint..Carvajalt senkire se cserelnem foleg egy oregedo Juanfanra nem.kelemen.istvan írta:Oblak, Juanfran, Koke.wZoLee7 írta:Szerinted akkor ki helyére férne AtMa-s a kezdőbe? És ki?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. május 26., csütörtök 8:15
Ezzel én is így vavgyok, ha kapunk egy ingyen 11-est a 90-ik percben és azzal nyerünk nekem az is jobb, mintha kikapnánkCerezo, az Atleti elnöke: "Meg kell nyerünk tisztességes módon vagy szabálytalanul. Csak nyerjünk."
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2016. május 26., csütörtök 7:39
Oblak, Juanfran, Koke.wZoLee7 írta:Szerinted akkor ki helyére férne AtMa-s a kezdőbe? És ki?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. május 26., csütörtök 1:21
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. május 26., csütörtök 0:43
Alapbol tiszteletlenség, plane egy BL döntő előtt. Arc van, csak aztán nehogy olyan teljesítményt rakjon le a döntőben mint 2 éve.wZoLee7 írta:Ezzel mi rosszat mondott?Veidt írta:Bale: "To me, no Atletico player would feature in Real Madrid's team"
![]()
Kapu nem, védelem nem, előre sem, kp meg aztán tényleg. Persze ha kezdőről van szó, padra már lehet odaférnének páran.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. május 26., csütörtök 0:37
Ezzel mi rosszat mondott?Veidt írta:Bale: "To me, no Atletico player would feature in Real Madrid's team"
![]()
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. május 25., szerda 11:21
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. május 25., szerda 10:51
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem