Őszinté szólva,én már dühös sem vagyok.Se felháborodott...csak fásult.Befásultam az ún. "teljesítménytől..."

A bajnokikon való flop teljesítményt benyeltem,mondván "idén a BL mindenek felett.."Hát nem tudom mennyi realitása van még ennek,de sok biztos nem...
Aztán hétről-hétre futjuk ugyan azokat a köröket,hogy fuuu akkor ha Vidal, meg Kun meg tököm tudja még ki itt volna na majd...csakhogy itt motivációs,meg mentalitásbeli problámák vannak ám...lehet hogy ha idejönne az a néhány playa akit annyira áhítunk,meglátná a többi "hozzáállását,akkor azt mondhatja,ja ha ez így megy a realnal akkor sz@rok bele én is,akkor minek szaggatom szét magam...Lóvé megvan,luxus megvan mi kell még...
Ugyanis tegnap én semmi olyat nem fedeztem föl semmi érdemleges akaratot a csapatban,nem láttam hogy hú most aztán majd...nem.Szépen csordogált a meccs,még 4-1nél is az embernek az az érzése volt,hogy na majd csak vége lesz ennek is,aztán szépen hazarepülök madridba,aztán beülök a ferrariba és elfelejtem ezt az egészet...
Én megmondom őszintén,a tegnapi "teljesítmény"alapján,nem csak pár embwrt cserélnék ki,hanem Ronaldon meg Varanon kívül szétzavarnám az összeset.Meg talán még a kapus az,aki nálam maradna,nem rajta múlt.
De hátul Ramos és Pepe,középen Kheddira,Modric,Özil szélen,és persze Higuain...egyszerűen 0.Sőt dupla 0.Persze Modricot lehet(ne) megvédeni talán,hogy mikor nála volt a laszti a kutya se mozgott felé...de ez sem menti.Egyiket sem Ronaldó is hiába akart,ha minden felé ÍVELT labdát simán hatástalanított a dortmund.Az a gól is Hummels hülyeségén múlt,ha az nincs akkor 4 sima.Felháborító volt hogy az egész meccsen volt össz-vissz 4 helyzetünk.Egyszerűen ezt az indiszponáltságot már Mou nyakába sem lehet varrni.Ilyesmire nincs mentség egy döntőbe jutásért folytatott harcban.
Pedig ez a dortmund nem olyan acélos ám,ezt a meccsett Lewandowski döntötte el,egymaga,volt ugyan Reusnak még néhány felvillanása,de ennyi.Na meg az,hogy a kp-n gyorsan labdát szereztek,aztán indultak be gyorsba.Mi meg nem tudtuk ezeket lereagálni.Na meg az hogy az a csapat együtt volt,akarta a győzelmet,a real meg mintha úgy lett volna a dologgal,hogy ezt is le kell játszani...
A továbbjutásra esély nincs sok,de az a minimum hogy ezek után ha madridba kimennek a bernabeuba,megdöglenek,akármi lesz az eredmény,de emeltfővel jönnek le a pályáról,hogy megtettek mindent azért hogy tovább jussanak.Ez a minimum a sok túlfizetett nagyarcú díszmadártól...