Pedig már a Dortmund is vinnéziro4vr írta: Ezek eddig full közepes igazolások, ahogy az a kp-s is akit kinézett az olaszoktól.

Moreno nagyon gyenge játékks, játéktudása a nullához közelít
HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. május 25., szerda 20:26
Pedig már a Dortmund is vinnéziro4vr írta: Ezek eddig full közepes igazolások, ahogy az a kp-s is akit kinézett az olaszoktól.
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. május 25., szerda 20:04
wZoLee7 írta:Nekünk van egy univerzális Nachonk...
HozzászólásSzerző: sucre » 2016. május 25., szerda 20:00
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 25., szerda 19:57
Hector elég jó egyébként, mondjuk én Kariusról nem igazán hallottam, vannak azért jobb kapusok ott szerintem.sucre írta:Ha BR igazolta volna az ehhez hasonló neveket, most verném a fejem a falba. De Klopp azért csak Klopp, mindkettő a bundásból, szóval gondolom több éves tapasztalata van róluk. Kariust a bundás 2. legjobb kapusának nevezték, és jött kemény 4.7 millióért. Matip meg a legjobb 11be került. Ingyen.
Dahoudot akarjuk még, csak rá kevés az esély, Xhakat most adták el. Jön egy 18 éves tag Moreno mögé, de szerintem ha sikerül elpasszolni a spanyol, jön Hector a Kölnből. Sok olyan név, akiről eddig fingom se volt, de Klopp.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. május 25., szerda 19:24
Atyavilag micsoda penzek...Realista24 írta:https://pbs.twimg.com/media/CjSg1NAXIAA0bm9.jpg:large
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. május 25., szerda 19:23
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. május 25., szerda 19:19
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 25., szerda 19:18
Danilo 2.0 lenne. Legalábbis a sorsa, persze aztán fene tudja, ezek a kaliberű játékosok villámcsapásra változnak balfaszból remek kiegészítővé.KAG írta:Moreno amugy milyen? Padrol pl tudna potolni rendesen Marcelot?
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. május 25., szerda 19:13
Moreno amugy milyen? Padrol pl tudna potolni rendesen Marcelot?sucre írta:Ha BR igazolta volna az ehhez hasonló neveket, most verném a fejem a falba. De Klopp azért csak Klopp, mindkettő a bundásból, szóval gondolom több éves tapasztalata van róluk. Kariust a bundás 2. legjobb kapusának nevezték, és jött kemény 4.7 millióért. Matip meg a legjobb 11be került. Ingyen.
Dahoudot akarjuk még, csak rá kevés az esély, Xhakat most adták el. Jön egy 18 éves tag Moreno mögé, de szerintem ha sikerül elpasszolni a spanyol, jön Hector a Kölnből. Sok olyan név, akiről eddig fingom se volt, de Klopp.
HozzászólásSzerző: sucre » 2016. május 25., szerda 17:59
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 25., szerda 15:19
Szörnyű ez a világból áradó kisebbségi komplexus.„Jose eddig ilyen Mickey Mouse-klubokkal szórakozott, de most úgy néz ki, végre egy rendes, komoly klubhoz igazol…”-Scholes
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 25., szerda 10:47
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. május 24., kedd 23:23
Legfrissebb hírek szerint Dahoud az első számú célpont, nem Zielinski, és a német is szívesen dolgozna Klopp kezei alatt. Mondjuk őt nehéz lesz elhozni most, így hogy Xhaka is távozott. Can mellé szerintem nagyon jó lenne, csak nyilván még fejlődnie kell, de Klopp csapatot épít, szóval beleférne szerintem. Én örülnék nagyon, de ez nem lep meg senkit gondolom..ziro4vr írta:Ezek eddig full közepes igazolások, ahogy az a kp-s is akit kinézett az olaszoktól.
Ezt mikor írtad hova? Engem érdekelne..ziro4vr írta:Legutóbb a német válogatottról írtam egy hosszút, nem reagált senki sőt még ki is gúnyoltak a gonoszak, inkább hagyjuk.![]()
Sturridgeot sajnálnám, kegyetlen jó csatár lehetne, ha nem ilyen sérülékeny.Remy írta:Benteke és Sturridge is könnyen zsákot kaphat, utóbbi pont a sérülései miatt. Szóval majd takarítani is fognak, ha van eszük.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 24., kedd 22:33
Ezek eddig full közepes igazolások, ahogy az a kp-s is akit kinézett az olaszoktól.Remy írta: Karius és Matip már zsákban, szóval jól csinálja az öreg.
Majd ha R24 felkér hivatalosan és ki is fizet.lestat írta: Ne bassz...en azt nem is olvastam...amugy engem is erdekelne szoval nyugodtan tolhatod szerintem.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. május 24., kedd 22:33
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 24., kedd 22:28
Még kevés, továbbra is sok a megyehármas játékos. Gündit elveszítette, Götze úgy néz ki nem hajlandó elhagyni dojcslandot, és kevés olyat látok aki megfizethető és érhet neki valamit.Remy írta:Karius és Matip már zsákban, szóval jól csinálja az öreg.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. május 24., kedd 22:21
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. május 24., kedd 22:14
ziro4vr írta:Legutóbb a német válogatottról írtam egy hosszút, nem reagált senki sőt még ki is gúnyoltak a gonoszak, inkább hagyjuk.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 24., kedd 21:58
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2016. május 24., kedd 21:53
Minket is érdekel a szakmázásR.M.C.F írta:Erről a labdafelhozatalról és előnyszerzésről mehet bővebben? mehet PÜ is.ziro4vr írta:Igen. Kuba volt a jobboson, utolsó évben Reus a baloson. Götze középen, a gyors labdafelhozatal volt az egyik fő feladata meg az előnyszerzés. Nem is akárhogyan csinálta ezeket.
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem