dodópeti_madrid írta:Haláliak ezek a faszik, mostmár tényleg elő kéne fizetni a Digire

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 27., szombat 17:30
dodópeti_madrid írta:Haláliak ezek a faszik, mostmár tényleg elő kéne fizetni a Digire
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. július 27., szombat 17:17
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. július 27., szombat 16:39
'shutterisland írta:imádom a digis kommentátorokat, kár, hogy nem ők nyomják a spanyolt is.
itt is tekerjetek 4:00-hez kb. a videóban.
hatalmas.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 27., szombat 16:35
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. július 27., szombat 16:32
'shutterisland írta:láttátok a pl beharangozót (vagyis azt, amikor mutatják, hogy 2013-16-ig digin lesz a pl) ?
hidegrázós, ahogy ordítanak a kommentátorok.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 27., szombat 16:30
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. július 25., csütörtök 10:49
HozzászólásSzerző: sucre » 2013. július 24., szerda 23:42
már megbocsáss, de egy olyan világban, ahol Cavanik cserélnek klubot 55 milkáért, meg Higuainok 40ért, Suarez minimum ér 50-et, de inkább 60-at...Annyit az egész csapat nem ér...![]()
![]()
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. július 24., szerda 19:40
BBC: A Liverpool engedélyt adott Luis Suareznek, tárgyalhat az Arsenallal, de csak akkor engedik el, ha több, mint 50 millió fontot ajánlunk érte.
HozzászólásSzerző: sucre » 2013. július 24., szerda 11:18
Igen, nyilvánNyilván!![]()
![]()
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. július 24., szerda 9:52
Az aztán a profizmus...sucre írta:Az Arsenal Suarezért 40 millió fontot ajánlott, amit rögtön el is utasítottunk. Azt hitték az ágyúsok, hogy ezzel aktiválják a kivásárlási árát Suareznek, a tény viszont az, hogy nincs neki ilyen. Nem is tudom, hogy a fenébe lehet ilyen tudatlanul tárgyalni...
Tékápé is, szélső is, sokoldalú játékos, ezért pláne örültem volna neki, ha elhozzuk, szerintem színvonalasabb játékra képes mint Chadli barátunk.LaMartin írta:Bernard nem tkp? amúgy elég ügyes kis játékos, jó fogás lehet.
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. július 24., szerda 9:01
űsucre írta:Az Arsenal Suarezért 40 millió fontot ajánlott, amit rögtön el is utasítottunk. Azt hitték az ágyúsok, hogy ezzel aktiválják a kivásárlási árát Suareznek, a tény viszont az, hogy nincs neki ilyen. Nem is tudom, hogy a fenébe lehet ilyen tudatlanul tárgyalni...
Az Arsenal új, 40 millió fontos ajánlatát a Liverpool azonnal elutasította, azonban a klub ezzel aktivált egy záradékot, miszerint már beszélhet Luis Suarezzel személyesen, hivatalosan is. A transzferre csak akkor van esély, ha Suarez átigazolási kérelmet nyújt be, a Liverpool ugyanis szürreális 55 millió fontra értékeli az uruguayit.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 24., szerda 8:11
Most rádobtak még 1 fontotAz Arsenal Suarezért 40 millió fontot ajánlott, amit rögtön el is utasítottunk. Azt hitték az ágyúsok, hogy ezzel aktiválják a kivásárlási árát Suareznek, a tény viszont az, hogy nincs neki ilyen. Nem is tudom, hogy a fenébe lehet ilyen tudatlanul tárgyalni..
HozzászólásSzerző: sucre » 2013. július 24., szerda 0:05
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 23., kedd 23:45
HozzászólásSzerző: LaMartin » 2013. július 23., kedd 19:43
Bernard nem tkp? amúgy elég ügyes kis játékos, jó fogás lehet.GT37 írta:El tudom képzelni, hogy ha nem igazolnak csatárt, akkor Walcott viszonylagos rendszerességgel fog középcsatárként szerepelni, pláne, ha Giroud-nak nem megy majd a játék, ez esetben pedig Bernard lehet alapkezdő a szélen.numberone1 írta:Az a baj, h Walcott is ugyanazon a poszton jatszik mint Bernard.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. július 23., kedd 19:30
El tudom képzelni, hogy ha nem igazolnak csatárt, akkor Walcott viszonylagos rendszerességgel fog középcsatárként szerepelni, pláne, ha Giroud-nak nem megy majd a játék, ez esetben pedig Bernard lehet alapkezdő a szélen.numberone1 írta:Az a baj, h Walcott is ugyanazon a poszton jatszik mint Bernard.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. július 23., kedd 18:40
Az a baj, h Walcott is ugyanazon a poszton jatszik mint Bernard.reeed_ati írta:Az arsenal vélhetően legújabb igazolása, Bernard.
Nem tűnik ügyetlennek, bár picit öregnek tartom oda.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2013. július 22., hétfő 14:53
HozzászólásSzerző: cart » 2013. július 21., vasárnap 15:59
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem