Az AS szerint Sidnei egy lépésre a Barcelonatól. Jó húzásnak tűnik, mivel Sidnei az egyik alulértékeltebb védő spanyolországban.
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. május 25., szerda 11:11
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. május 24., kedd 12:15
Akkor ezt a Bl-t is el akarnák venni, mert ugyanolyan "jogtalan" lenne mint az első 5?eReMA írta:Nem mérvadó. Ha a Real bárhogyan, bármit nyer, MINDIG jön valami kitalált, képzelt, belemagyarázott, megálmodott, hiteles forrásból szerzett stb. kifogás, amivel meg lehet magyarázni, hogy miért nem érdemeltük meg a győzelmet, és tulajdonképpen hogyan is történhetett ilyen csúfság...rashidm írta: Hiába nyernénk mert akkor jönne a sok károgó, hogy "csalással nyertetek" stb. Nem lenne kedvem mindenhonnan hallgatni...
Nem kell foglalkozni vele, komolytalan. Nyerni kell és rámosolyogni a sok kézműves kerámia edényre, remélhetőleg minél jobban kiba$$zva a biztosítékot.
HozzászólásSzerző: eReMA » 2016. május 24., kedd 12:06
Nem mérvadó. Ha a Real bárhogyan, bármit nyer, MINDIG jön valami kitalált, képzelt, belemagyarázott, megálmodott, hiteles forrásból szerzett stb. kifogás, amivel meg lehet magyarázni, hogy miért nem érdemeltük meg a győzelmet, és tulajdonképpen hogyan is történhetett ilyen csúfság...rashidm írta: Hiába nyernénk mert akkor jönne a sok károgó, hogy "csalással nyertetek" stb. Nem lenne kedvem mindenhonnan hallgatni...
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. május 24., kedd 12:00
Én annak örülnék, ha megint kapnának egy 4est és megint kezdjen nekimenni a mieinknek, ütni az aszisztenseket meg hasonló finomságok.dzsi91 írta:Én örülnék egy övrebőzésnek a döntőn.Szeretném Simeonetól hallani a "fákin disgrace" című számot a meccs után.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. május 24., kedd 10:34
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. május 24., kedd 9:52
Jogos. Szerintem nekem is szarabbul esne. Hiába nyernénk mert akkor jönne a sok károgó, hogy "csalással nyertetek" stb. Nem lenne kedvem mindenhonnan hallgatni...Mondjuk engem az is felbaszna, ha az Atma úgy nyerne hogy drága Klettenbörg benéz valamit (lesgól, kamutizi, stb.).Veidt írta:Nem csak vegletek leteznek Remy. Viszont mindenesetre nekem abban semmi elvezet nem lenne ha ugy nyernenk egy BL dontot mint peldaul ahogy azon a Chelsea meccsen tortent katalan baratainkkal.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 24., kedd 9:48
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. május 24., kedd 9:45
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. május 23., hétfő 22:51
Ne forgasd ki. Nézd meg, hogy Veidt mire írta azt, amit írt.hehe írta: tudjuk, hogy a győzelem kevés nálunk.
több edző lett elküldve kupagyőzelem vagy bajnoki cím után, mert a játék képe, a felfogás és a stílus leverte a lécet.
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 23., hétfő 22:44
tudjuk, hogy a győzelem kevés nálunk.Remy írta:Mintha Wengert hallanám.Veidt írta:Ezen mi a vicces? Nem a gyozelem szamit egyedul.Vesztes mentalitás. Csak a győzelem számít, pláne, ha az elitbe tartozol.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. május 23., hétfő 22:39
Mintha Wengert hallanám.Veidt írta:Ezen mi a vicces? Nem a gyozelem szamit egyedul.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2016. május 23., hétfő 22:35
HozzászólásSzerző: BorjaMayoral » 2016. május 23., hétfő 22:30
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. május 23., hétfő 22:14
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. május 23., hétfő 15:14
Persze.Veidt írta: Inkabb latnam veszteni a Madridot, mint igy nyerni.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. május 23., hétfő 15:03
Inkabb latnam veszteni a Madridot, mint igy nyerni.Ónó írta:"
A foci csúcsa akkor is a BL lesz, ha az Atletico nyeri ha a Real Madrid nyeri és akkor is ha a barcelona nyeri.(akár "könnyű sorsolással, akár kamu tizikkel pirosakkal színházzal, vagy akár nfl stílussal ketrecharcosokkal.)
HozzászólásSzerző: delPotro » 2016. május 23., hétfő 14:02
HozzászólásSzerző: Ónó » 2016. május 23., hétfő 13:58
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2016. május 23., hétfő 12:14
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. május 23., hétfő 11:00
Ezzel is a Barca jár a legjobban.'shutterisland írta:suarezre egy honapot irnak, tehat valoszinuleg kihagyja a copat.
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem