Az a Vidal akinek idén alig adott lehetőséget, azt is főleg azután, hogy megkapták a játékengedélyt. Védekezésben nagyon nem érzi a mozgást, a helyezkedést, támadásban pedig nem tudja úgy játszani a játékot kicsiben, mint Alves. Az igaz, hogy fel tud érni, gyors is, de igazából ennyiben ki is merül.Géci írta:Bellerin biztos nem megy sehova a PL-ből... Többször lenyilatkozta, hogy ott a család meg az az ő bajnoksága... T Silvának meg a money a lényeg amit ha köhög úgy is megemeli neki a sejk bácsi. Szerintem felejtős mind a kettő nekik. Az alap belső páros Mr Shakira meg Matyi lesznek szerintem jövőre. Meg lennék lepve ha vennének valami nagy muksót hátra. Alex Vidal fog szerintem villogni Alves helyén ha már megvették. Úgy is el fog menni a pénzük mire szerződést hosszabbítanak 2030-ig az msn-el
Elképzelhető az a forgatókönyv, hogy Bartra, Mascherano, Vermaelen is lelépnek, de ebből a háromból kettő szerintem valószínűsíthető, ebben az esetben biztosan lesz középhátvéd igazolás, és úgy néz ki nagy név nem jön a kp-ra illetve csatársorba, úgyhogy mikor ha nem most lenne alkalom egy nagyobb nevet hozni hátulra?