Ezzel is a Barca jár a legjobban.'shutterisland írta:suarezre egy honapot irnak, tehat valoszinuleg kihagyja a copat.

Real Madrid vs. Barcelona
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Mekkora szerencse, hogy kibírta az egész éves terhelést, és csak az utolsó meccsen jött ki, hogy szinte sose volt lecserélve.
Jó lenne már, ha a mi játékosaink is bírnák az egész éves terhelést, és nem azok a hírek jönnének folyamatosan, hogy XY-nak XY baja van.
Jó lenne már, ha a mi játékosaink is bírnák az egész éves terhelést, és nem azok a hírek jönnének folyamatosan, hogy XY-nak XY baja van.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
suarezre egy honapot irnak, tehat valoszinuleg kihagyja a copat.
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
By nso?palesz77 írta:Ha minden igaz, akkor évi 105 millió fix, 155 meg a max amit elérhet az összeg. 2018-tól lép életbe, addig "csak" 80-85 körül kapunk majd mostantól.El Maestro írta:Barca is megkötötte az új szerződését a Nike-kal. 10 évre írtak alá, évi 100 misiért.
Épp itt lenne az ideje tenni nálunk is pontot tenni az ügy végére.

Látom mundo értesülése, akkor megbízható.

Szokásos kis kozmetikázás, amiért a mi állítólagos szerződésünk az Adidasszal 140 millió közelében lehet.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
én amugy eddig azt hittem, hogy nem kell a pénz, mert messi két szép szeméért, na meg az évszázados tradícióért minden 4 éves gyereket meg tudtok venni egy görögdinnye meg két szakadt csuka áráért.palesz77 írta:Ha minden igaz, akkor évi 105 millió fix, 155 meg a max amit elérhet az összeg. 2018-tól lép életbe, addig "csak" 80-85 körül kapunk majd mostantól.El Maestro írta:Barca is megkötötte az új szerződését a Nike-kal. 10 évre írtak alá, évi 100 misiért.
Egyáltalán nem vagyok Bartoékkal kibékülve, és akkor még finom voltam, de ha ez mellett egy jó szponzori szerződést is összehoznak még nyárig, akkor azért jár nekik a pacsi - mondjuk így is, de a másik is kéne még.

-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ha minden igaz, akkor évi 105 millió fix, 155 meg a max amit elérhet az összeg. 2018-tól lép életbe, addig "csak" 80-85 körül kapunk majd mostantól.El Maestro írta:Barca is megkötötte az új szerződését a Nike-kal. 10 évre írtak alá, évi 100 misiért.
Egyáltalán nem vagyok Bartoékkal kibékülve, és akkor még finom voltam, de ha ez mellett egy jó szponzori szerződést is összehoznak még nyárig, akkor azért jár nekik a pacsi - mondjuk így is, de a másik is kéne még.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Hat mondjuk abban nem latok semmi furat hogy az ELLENFEL nyilatkozik...csabi87 írta: Enrique Cerezo, az Atlético Madrid elnöke: "A BBC? Egy fantasztikus tévétársaság Angliában.
![]()
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
modric helyébe azért csak állcsúcson pattintanám válogatott edzésen ezt a kis homoerektuszt

Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Barca is megkötötte az új szerződését a Nike-kal. 10 évre írtak alá, évi 100 misiért.
- Mester77
Nekem viszont az nagyon szimpatikus, ( ami egy része annak ami miatt szurkolója és csodálója lettem ennek a klubnak sok évvel ezelőtt) hogy semmi gyerekes visszavágás. Semmi lesüllyedés erre a szintre. Az urak klubja
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
Ezek bolondok nagyon!
Erre már nem lehet mit írni.
Most amúgy mi van,hogy mindenki a Realt basztatja.
Most olvasom a szomszéd topicban ezt:
Nagyon komolya mit leművelnek...

Erre már nem lehet mit írni.
Most amúgy mi van,hogy mindenki a Realt basztatja.
Most olvasom a szomszéd topicban ezt:
Enrique Cerezo, az Atlético Madrid elnöke: "A BBC? Egy fantasztikus tévétársaság Angliában."

Nagyon komolya mit leművelnek...

Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
sztem ezeknek az idiótáknak egytől egyig bennvan a szerződésben, hogy minden nyilazkozatnál, legyen szó fociról, életről, konyhaművészetről vagy autókról, vhogy bele kell rúgni egyet a madridba.Realista24 írta:Rakitic: "Nem tudom, hogy nézem-e a döntőt. A legjobbakat kívánom Modricnak, remélem rúg öt gólt, de kikap a Madrid."
![]()
a szinonima szótárban a barcelona a kisebbségi komplexus kifejezés mellett található

-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
Eljött az idő (meg az állapot is) gratulálok a bajnoksághoz......
Ennyi....
Ennyi....
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Rakitic: "Nem tudom, hogy nézem-e a döntőt. A legjobbakat kívánom Modricnak, remélem rúg öt gólt, de kikap a Madrid."

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A szövetség védelmében annyit, hogy nem tudhatták, hogy a döntőben lesz olyan csapat, amelyik érdekelt a kupadöntőben. Legjobb esetben is jövőhét szerdára tolhatták volna, de ott meg hétvégén BL és arra már nagyobb sansz volt, hogy ott lesz az egyik nagy spanyol, ahogy a Copa del Rey döntőben is.
Szerencsétlenül jött ki, de szerintem ez most nem az ő hibájuk.
Szerencsétlenül jött ki, de szerintem ez most nem az ő hibájuk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Igazából itt van a lényeg, Barcáék véleménye rengeteg dologban szezonról szezonra változik a lényeg,hogy a végén akár mi van ők legyenek a legjobbak, így nevetséges az egész. Nekem akkor is a bl lesz a legfontosabb ha a barca 3 bl-t nyer zsinórban, és akkor se fogom CR-t megdicsérni ha az 50 gól helyet rúg 20at és ad 20 gólpasszt...Santi írta:Nem nyertük meg még, de a mi véleményünk nem is ezen múlik, mint a barcának, nálunk akkoris ez lesz a a legnagyobb cím, ha az atma nyeri meg idén, jövőre meg a barca. A BL megnyerése a legnagyobb siker, amit klubszinten el lehet érni és ez vitán felül áll, hiába próbálja megmagyarázni néhány katalán.
A Sevillaval meg rendesen kibabrált a spanyol szövetség, lehetett volna ez a kupadöntő jövőhét szerdán is.Mondjuk vagy 4 év kellett mire felfogták,hogy a tavaszi clasico-t ne a 2 bl elődöntő közé tegyék már...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Nem nyertük meg még, de a mi véleményünk nem is ezen múlik, mint a barcának, nálunk akkoris ez lesz a a legnagyobb cím, ha az atma nyeri meg idén, jövőre meg a barca. A BL megnyerése a legnagyobb siker, amit klubszinten el lehet érni és ez vitán felül áll, hiába próbálja megmagyarázni néhány katalán.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
A vita hipotetikus, másrészt felesleges is. Jelen pillanatban még semmit sem nyertünk meg, de azt is nyugodtan kezeljük tényként, hogy a Barca első modern sikerkorszakát a 2006-os, a 2009-es és 2011-es európai győzelem tette sikerkorszakká. Előtte nyertek bajnokságot, de nem a La Liga hozta meg az európai elismerést. A következő nagy történelmi tett egyértelműen a Bajnokok Ligája megvédése lesz. Meglátjuk kinek sikerül.
Az megint egy másik történet (és a mi szégyenünk), hogy 2009 óta mit mutatunk Spanyolországban.
Egyébként Piké újfent igazi bunkó faszparasztként viselkedik. Ahogy nekünk, a Barcának le kell játszani a döntőt. Semmi tiszteletet nem mutat az ellenfél irányába. Még akkor is, ha a Barca az egyértelmű esélyes, a hétközi EL-döntőt figyelembe véve mindenképp. Ezt mondjuk meglehetősen unfair a szövetség részéről.
Az megint egy másik történet (és a mi szégyenünk), hogy 2009 óta mit mutatunk Spanyolországban.
Egyébként Piké újfent igazi bunkó faszparasztként viselkedik. Ahogy nekünk, a Barcának le kell játszani a döntőt. Semmi tiszteletet nem mutat az ellenfél irányába. Még akkor is, ha a Barca az egyértelmű esélyes, a hétközi EL-döntőt figyelembe véve mindenképp. Ezt mondjuk meglehetősen unfair a szövetség részéről.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Kroos, Isco, James, Zidane, Lampard
Feltéve, ha argentína nyeri.mocsok írta:Miert nem nyugtatgathatjak magukat a barcasok azzal, hogy nekik a bajnoksag fontosabb?
Valoszinu naluk egy copa amerika is fontosabb lenne, mint egy vilagbajnoksag.

- mocsok
Miert nem nyugtatgathatjak magukat a barcasok azzal, hogy nekik a bajnoksag fontosabb?