Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Bencze » 2016. május 23., hétfő 17:52

OFF a GoT topicban.

Nezi valaki rajtam kivul a Silicon Valley-t? Szerintem a legjobb sitcom az utobbi par evben.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. május 23., hétfő 16:00

Banshee
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Minden fontosabb szereplő megkapta a maga lezárását , van aki szépen és van aki csúnyán ért véget . Burton ölte meg Rebeccát szál eléggé légből kapottnak hat . Van egy olyan érzésem , hogy csak azért lépték meg , hogy végre létrejöhessen egy Hood - Burton harc . Bunker - Calvin sokkal jobb volt . Proctor is elnyerte /?/ a büntetését . Veronica vajon miért hagyta futni Hoodot ? Brock nagy arc volt Bunkerrel . Tényleg Kurt Bunker a neved ? A másik Job volt , suck my tit . :lol:
Összességében hiányérzetem van , a záróévadtól többet vártam . Persze jó volt , csak önmagához képest volt gyengébb .
Ha reálisan kell értékelnem ez az évad nem ér többet 7 pontnál , ha mint fan értékelem akkor 8 .
Farewell Banshee . :-( :'(
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. május 23., hétfő 12:40

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát az lesz szép, ha kiderül, hogy minden prófécia, stb végülis Brantől származik. Bénán ott ragad valahol, és máshogy nem tud segíteni, csak így, mint ahogy az Hodornál félresiklott.
Merci Zizou!

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. május 23., hétfő 12:14

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jah a Mad Aeryses cucc igaz lehet így, meglátjuk.
Bár lehet,hogy ott a főverebet szúrják hátba...franc se tudja mi lesz itt még :D

Hát nem tudom Theonéknak milyen terve van, most odamennek Jon-ékhoz, akik már nincsenek is ott...kérdéses. Danyt meg megtalálják, kikötnek valahol Essoson, bemondják hogy Dragonbitch, aztán mutatják is az utat. :mrgreen:

spoileresmagyarázat
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 23., hétfő 12:08

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!egyik trailerben volt egy jelenet, mikor valaki hátbaszúr valakit, abból gondolom hogy talán a mad king tényleg benne lesz és akkor a suttogás is igaz lehet. De nekem ez annyira nem bejövős, jon születését még mutassák végig aztán elég a time jump. Szerintem nem oda mennek, ők nem is tudnák hol keressék denit. Esetleg jonnak segíthetnének, csak hát deresnél sokra nem mennek a hajóikkal. :mrgreen: na meg kisujjra leszek még kíváncsi
Nem illik.

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. május 23., hétfő 12:03

ziro4vr írta:Got

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Na ez ütött végre rendesen. Jonék megindultak, Arya meg Deni mondjuk továbbra sem izgat, de a lényeg Bran volt. A farkast meg Hodort sajnálom, viszont itt állnék meg az időutazással, bele lehet ebbe keveredni. Utolsó részben talán lesz toj, azt most már meg kell mutatniuk. Theonék merre mehetnek?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én is megállnék vele, elég volt ennyi.
Mármint én eleve úgy gondolom,hogy ami történt megtörtént, még ha Bran is okozta úgymond,de alakítani már nem tud rajta többet. Szóval nem tud visszamenni és semmisé tenni dolgokat.

Theonék szerintem nem csak a flottát lopták el, de Euron tervét is, ők mennek el Danyért. Bár nem tudom mit tudnak felajánlani neki, max a flottát, Theont nem igazán :mrgreen:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 23., hétfő 11:55

Got

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Na ez ütött végre rendesen. Jonék megindultak, Arya meg Deni mondjuk továbbra sem izgat, de a lényeg Bran volt. A farkast meg Hodort sajnálom, viszont itt állnék meg az időutazással, bele lehet ebbe keveredni. Utolsó részben talán lesz toj, azt most már meg kell mutatniuk. Theonék merre mehetnek?
Nem illik.

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. május 23., hétfő 11:29

GOT

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A 4 menő Máson kívűl k*rvára walking deadesek a srácok és ez nekem nagyon gagyi volt. :lol: A rész amúgy adta nagyon, csak be kellett írnom múlthéten hogy csak ne jöjjön most 3-4 rossz rész, szóval remélem most sem fog jönni. :) :salute:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2016. május 23., hétfő 11:23

reeed_ati írta:
Remy írta:GoT

Kiégtem. :|

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!HODOR :'(
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Most néztem újra magyar felirattal, hát az utolsó jelenetnél nem irigyeltem a fordítókat. :mrgreen: De viszonylag tűrhetően megoldották, holtodig óvd-hodor, kíváncsi leszek, ezt hogyan szinkronizálják majd.
GoT

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!HBOnál lerendezték egy sima tartsd az ajtót fordítással, szóval a magyar HBOnál így lett megoldva... :lol: Lehet szinkronnál már kitalálnak valamit.
Szerencsére nem itt néztem, sztem is nagyon jól megoldották bruzsyék, ennél jobban ezt nem igen lehetett.

Maga a rész meg zseniális volt, ezért imádja ennyi ember ezt a sorozatot, olyan pillanatokat tud varázsolni, hogy csak utána nézel ki a fejedből és szóhoz nem jutsz...

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2016. május 23., hétfő 11:15

Remy írta:GoT

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!HODOR :'(
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Most néztem újra magyar felirattal, hát az utolsó jelenetnél nem irigyeltem a fordítókat. :mrgreen: De viszonylag tűrhetően megoldották, holtodig óvd-hodor, kíváncsi leszek, ezt hogyan szinkronizálják majd.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. május 23., hétfő 11:07

GoT

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!HODOR :'( Komolyan felpörgették az eseményeket. Ez a rész simán elment volna a korábbi évadokban 8, 9. résznek. Most meg csak az évad közepénél járunk. :agree:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2016. május 23., hétfő 7:17

GoT

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A legutóbbi rész után adódik a kérdés... vajon lehet hogy Aerys Targaryen is igy lett mad king? Kezdem azt hinni a bloodraven próbálta őt jobb belátásra birni, amikor Aerys suttogó hangokat hallott. Sokat sejtetett ahogyan a harmadik részben Ned visszanézett amikor hozzászólt Brandon, illetve most ugye Hodor... talán pont ezért intette óva Brandont is a Bloodraven. kemény dolgok ezek... :D

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2016. május 23., hétfő 1:41

GoT

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Talán a sorozat legjobb része :coffee:
Hold the door!
"And my heart will leave you never."

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. május 22., vasárnap 20:51

csababarca írta:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mostmár csak Szellem van, illetve Nymeria...de róla semmit nem tudni, könyvben volt szó egy farkasfalkáról...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jaja, Nymeria egy farkasfalka vezere.

BarçaNorbi írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én nem is értem, most akkor Bran miközben a múltban volt, aközben belevargolt Hodorba is egyaránt, vagy mi?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A multban belevargolt, igen. Gondolom olyan eros benne a kepesseg hogy igy latta a jelent is.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

BarçaNorbi
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
Kedvenc csapatod: Barça

HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2016. május 22., vasárnap 20:50

got
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az én kérdésemre tud valaki válaszolni? :)

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. május 22., vasárnap 20:49

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Van máshol is ilyen Fa, rengeteg helyen.
Pl amikor a 4. évadban is megérintett egyet látott a múltból dolgokat,de csak villanásokat, illetve jövőbe mutató dolgokat is.
Ebből gondolom,hogy más fánál is működik ez. Különben miért mondta volna a végén az öreg neki,hogy át kell vennie a helyét? Mikor már tudta,hogy neki vége,és a barlangnak is?!

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!izgalmas részek elé nézünk az biztos :)

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2016. május 22., vasárnap 20:29

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bran már egyedül is vissza fog tudni menni, szóval ez hogy Bloodraven meghalt nem zárja ezt ki.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hogy? Mindig csak úgy tudtak visszanézni a múltba ha megfogták a fa gyökerét, amit most jó eséllyel elpusztítanak a halottak.
Branhez még, remélem többször nem nyúlnak ehhez az időparadoxonhoz, mert ez nagyon elvinné a sorozatot egy Lostos lezárhatatlan baromságba. Van egy teória miszerint a Mad King suttogásait is Bran okozta, remélem ez nem lesz igaz.

Ezek már tényleg durva spoilerek, nem az epizódhoz, az évadhoz kapcsolódnak

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sophie Turner 3 állítást fogalmazott meg amiből kettő igaz; Ramsey meghal, Lady Stoneheart visszatér, azaz Cathelyn vagy pedig Arya 3 ember kihúz a listájáról.

6.részhez
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!An old foe comes back into the picture. ( Walder Frey vagy Benjen Stark?) Gilly meets Sam's family. Arya faces a difficult decision. Jamie faces against the high sparrow. Ep. címe : Blood of my blood

7. részhez
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!The high sparrow eyes another target. Jaime confronts a hero. Arya makes a plan. The North is reminded. Ep. címe : The broken man

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. május 22., vasárnap 19:57

revolver írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A papeszt sajnálom, így viszont nem flashbackből fog akkor kiderülni Jon múltja, hanem Meera apjától, de ez se ebben az évadban lesz...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bran már egyedül is vissza fog tudni menni, szóval ez hogy Bloodraven meghalt nem zárja ezt ki.
reeed_ati írta:
csababarca írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nah ebbe meg bele se gondoltam :(
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Na és persze Bran farkasa is :(
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mostmár csak Szellem van, illetve Nymeria...de róla semmit nem tudni, könyvben volt szó egy farkasfalkáról...

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2016. május 22., vasárnap 19:50

csababarca írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nah ebbe meg bele se gondoltam :(
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Na és persze Bran farkasa is :(

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. május 22., vasárnap 19:45

konyv spoiler is amugy...
revolver írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Így, hogy meghalt a Bloodraven, meghalt az összes erdőgyerek, meghalt a vérfarkas, Hodor is, Bran totál egyedül maradt a Reed lánnyal, így kíváncsi vagyok ezután hova mennek. Arra tippelek, hogy fel fog tűnni Coldhand vagy Lady Stoneheart és megmenti Branékat. Az évad trailerben is látható egy fekete lovas, valószínűleg ő fog jönni. A papeszt sajnálom, így viszont nem flashbackből fog akkor kiderülni Jon múltja, hanem Meera apjától, de ez se ebben az évadban lesz...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Lady Stonehart mit keresne ott? Csak Coldhand johet szamitasba. Vagy Benjen. Vagy talan egy es ugyanaz. :D
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

Vissza: