Sztem ha odadobunk egy százast akkor csak sokadrangu szempont lesz ezBerti írta:Csak ezzel a húzással nehogy elcsesszük a jó viszonyt a Juvéval, aztán Pogbaról letehetünk..

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. május 20., péntek 15:18
Sztem ha odadobunk egy százast akkor csak sokadrangu szempont lesz ezBerti írta:Csak ezzel a húzással nehogy elcsesszük a jó viszonyt a Juvéval, aztán Pogbaról letehetünk..
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. május 20., péntek 15:18
+1MesQueUnClub írta:Naő tényleg példakép, a fejesét lesza*om a vbn a digo megérdemelte.___Samy___ írta:Zidane kerti sütögetésre invitálta a csapatot, és családjukat. Nagyon jól csinálja az öreg
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. május 20., péntek 15:01
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. május 20., péntek 14:54
Naő tényleg példakép, a fejesét lesza*om a vbn a digo megérdemelte.___Samy___ írta:Zidane kerti sütögetésre invitálta a csapatot, és családjukat. Nagyon jól csinálja az öreg
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. május 20., péntek 14:37
HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2016. május 20., péntek 14:09
De ugye megy is tovább?Realista24 írta:Morata is Real Madrid player now. (GDS)
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 20., péntek 14:02
HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. május 19., csütörtök 21:55
jó csak itt nem arról volt szó, hogy jó vagy rossz. hanem hogy olcsó volt. szar játékosért akit 2 év múlva vissza kell kölibe küldeni portugáliába (danilo) kurvasok a 35. nyilván ha aranylabdás szint lesz akkor megéri a 80-at is. de más aranylabdás szintet venni 80-90ért, mint látatlanba, mint ahogy ők tették, mert olyankor még azt se mondhatják, hogy hát nagyon jó szemünk volt, elhoztuk ezt a csillagot olcsóba, mert ő sehogyse lesz olcsó.De a 80 milla esetében van egy aranylasztis játékosuk, ami adott esetben egyébként is többet ér mint 80m pláne manapság, 35-ért meg vesztegetnek nála rosszabb játékosokat is. De egyértelműen lutri.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. május 19., csütörtök 18:00
És az a poén az egészben, hogy ebből mind a 2 csapat nagyon jól jönne ki, mert lenne a Seria Ahoz mérten 2 über tkpjuk meg szerintem Danilo simán király lenne abban a bajnokságban ugyan úgy.dzsi91 írta:Deal.
És jővőre a juve james-isco és danilo góljaival ejt ki minket a bl-ből
HozzászólásSzerző: Süti » 2016. május 19., csütörtök 17:56
MesQueUnClub írta:
De a 80 milla esetében van egy aranylasztis játékosuk, ami adott esetben egyébként is többet ér mint 80m pláne manapság, 35-ért meg vesztegetnek nála rosszabb játékosokat is. De egyértelműen lutri.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. május 19., csütörtök 17:53
Deal.MesQueUnClub írta:Danilot+Iscot még odaadjátok nekik Pogbáért azt egy packban el lenne intézve a dolog.dzsi91 írta:
Én ezt alá írnám és Moratat megtartanám cserénekÉs akkor már csak egy csere balbekk meg egy kkp kell.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. május 19., csütörtök 17:49
Danilot+Iscot még odaadjátok nekik Pogbáért azt egy packban el lenne intézve a dolog.dzsi91 írta:Én ezt alá írnám és Moratat megtartanám cserénekRealista24 írta:Olaszok szerint Morata és 47 millió érkezhet Jamesért cserébe.És akkor már csak egy csere balbekk meg egy kkp kell.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. május 19., csütörtök 17:46
Én ezt alá írnám és Moratat megtartanám cserénekRealista24 írta:Olaszok szerint Morata és 47 millió érkezhet Jamesért cserébe.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. május 19., csütörtök 17:34
Egész jó biznisznek hangzik.Realista24 írta:Olaszok szerint Morata és 47 millió érkezhet Jamesért cserébe.
De a 80 milla esetében van egy aranylasztis játékosuk, ami adott esetben egyébként is többet ér mint 80m pláne manapság, 35-ért meg vesztegetnek nála rosszabb játékosokat is. De egyértelműen lutri.Csabi írta:a benficás gyerek ára, ha jó lesz. akkor 80 milliónál fog megállni. ha hugyszar lesz, akkor 35 volt müntyennek. ez minden csak nem olcsó
benfica megint hatalmasat bizniszelt
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 19., csütörtök 17:26
HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. május 19., csütörtök 16:36
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. május 19., csütörtök 13:47
Túlságosan a spanyol vonalat nyomatjuk. Aránylag, a többi top klubhoz mérve, kevesebb a külföldi ifista.Egy ilyen csapatnál, ahol van pénz fejlett a technológiára, illetve az utazásra, nem hiszem el, hogy 15 év alatt ilyen kevés játékost tudunk csak összeszedni.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. május 19., csütörtök 13:44
Eleg lenne egy univerzalis bekk + Nacho sztem.rashidm írta:Én még vennék valami csere balhátvédet Marcsello mögé illetve ha el tudnánk passzolni Danilo-t akkor Kárváhál mögé is egy embert.hehe írta:ennyi lenne, kissé katyvasz, de leszarom
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2016. május 19., csütörtök 13:39
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 19., csütörtök 13:37
Nem béna az biztos, de hogy több tíz millióért vegyek egy 1 db kiemelkedő szezont felmutató, 19 éves négersrácot, akiről kora lévén igen keveset tudhatunk, hát hagyjuk már.hehe írta:a benficás gyereket, akit kinéztem, mint csúcs-essien-utód, hát ancelotti és a bájern ért hozzá na, megvették olcsóba, rá is kiváncsi leszek, remélhetőleg kezdő lesz az ebén.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem