Divat
- ___Samy___
Re: Divat
Egyébként hogy lehet ezeket az NB cipőket nyáron hordani, nem meleg?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- ___Samy___
Na, ez jó nagy öngól lett

"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- ___Samy___
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Premier outlet, aktuális nike fél áras fele áron cipők. Gyerek mellé más nem való

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
NB cipőm ugyan nincs, de hasonló, mint az Air Max-ek, azok is jól bírják. Nekem Converse cipőm jött szét nem egész egy év alattSierra írta:Nekem a New Balance iszonyatosan bevált, már van belőle 4, a legrégebbi 2 éves, de olyan masszív, mintha új lenne. Én csak ajánlani tudom ezt a márkát, igaz, mostanában nagyon borsos az ára, szóval amiatt nem ajánlom, de minőségben SZERINTEM nagyon jók. És mindezek mellé nagyon kényelmes is.___Samy___ írta:A kérdésem az lenne, hogy kinek melyik cipő vált be eddig a legjobban? Leginkább tavaszi/nyári vékony cipőt keresek. Tapasztalatok, vélemények, minden jöhet, mert elegem van már abból, hogy évente kell cipőt vennem, és teljesen mindegy milyen árkategóriában, ugyanúgy szétmegy.

Nekem a New Balance iszonyatosan bevált, már van belőle 4, a legrégebbi 2 éves, de olyan masszív, mintha új lenne. Én csak ajánlani tudom ezt a márkát, igaz, mostanában nagyon borsos az ára, szóval amiatt nem ajánlom, de minőségben SZERINTEM nagyon jók. És mindezek mellé nagyon kényelmes is.___Samy___ írta:A kérdésem az lenne, hogy kinek melyik cipő vált be eddig a legjobban? Leginkább tavaszi/nyári vékony cipőt keresek. Tapasztalatok, vélemények, minden jöhet, mert elegem van már abból, hogy évente kell cipőt vennem, és teljesen mindegy milyen árkategóriában, ugyanúgy szétmegy.
- ___Samy___
Nos, újabban megint cipővásárlásra kell adnom magam, mert egy 22 ezer ft-os Lacoste full bőrcipő nem bírja egy évig...Kezdtem azzal, hogy mikor idén tavasszal elővettem körben szépen el volt válva az orránál. Elvittem a cipészhez, aki körbevarrta az egész oldalát, meg az orrát. Úgy nézett ki, mintha alapból ilyen lenne, nagyon masszívra is sikerült, 3k nem volt pénzt érte. Viszont most az orra meg a talpa felől vált el, amivel szerintem semmit nem lehet kezdeni.
Na de mindegy is. A kérdésem az lenne, hogy kinek melyik cipő vált be eddig a legjobban? Leginkább tavaszi/nyári vékony cipőt keresek. Tapasztalatok, vélemények, minden jöhet, mert elegem van már abból, hogy évente kell cipőt vennem, és teljesen mindegy milyen árkategóriában, ugyanúgy szétmegy. Ráadásul nem is extrém módon használom, nm focizok benne meg ilyenek.
Életemben most először adtam 20 fölött egy cipőért, de semmivel nem jobb, mint egy 12-13 ezres. Borzasztó a felhozatal.
Na de mindegy is. A kérdésem az lenne, hogy kinek melyik cipő vált be eddig a legjobban? Leginkább tavaszi/nyári vékony cipőt keresek. Tapasztalatok, vélemények, minden jöhet, mert elegem van már abból, hogy évente kell cipőt vennem, és teljesen mindegy milyen árkategóriában, ugyanúgy szétmegy. Ráadásul nem is extrém módon használom, nm focizok benne meg ilyenek.
Életemben most először adtam 20 fölött egy cipőért, de semmivel nem jobb, mint egy 12-13 ezres. Borzasztó a felhozatal.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nekem Avanglion van, 8k volt, elég jó szerintem.csabi* írta:gyerekek nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a normális napszemcsik amiktől nem ég szét a retinám milyen árkategóriától kezdődnek és hol erdemes venni? nem muszáj felkapott márkának lennie
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Decathlon.rashidm írta:Hol érdemes cipőt vásárolni a nyárra illetve majd később őszre?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
gyerekek nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a normális napszemcsik amiktől nem ég szét a retinám milyen árkategóriától kezdődnek és hol erdemes venni? nem muszáj felkapott márkának lennie

-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Ok!Szevasz!Remy írta:Ahol találsz magadnak megfelelőt árban és stílusra.![]()

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ahol találsz magadnak megfelelőt árban és stílusra.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Ja,de én ebból a listából mondtam amit linkelt AnthonyZsombor írta:Nálam meg a jo öreg Copa Mundial.

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
Nálam meg a jo öreg Copa Mundial.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Cipők közül nálam a Tiempo.Anthony írta:A gól.com-on már focicipő trend is van, szerintetek ki "nyert"?
http://www.goal.com/en/news/7180/galler ... l/11#photo

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
A gól.com-on már focicipő trend is van, szerintetek ki "nyert"?