Real Madrid vs. Barcelona
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Real Madrid vs. Barcelona
BL mindenek felett, legrangosabb sorozat, legerősebb csapatok ellen, leghangulatosabb környezetben. Persze most már szép lassan leeshetne egy liga is, mert beér minket a Barca. Jövőre elvárom, hogy megnyerjük, nincs kifogás. Minden adott.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
De hogy lehet már elorèbb helyezni egy spanyol ligát,mint a BL-t
Akárki akármit mond,az a világ legutosebb sorozata,teljesen mindegy milyen szinten van a mai foci,arra minden csapat 200%osan felszivja magát.Elèg csak megnèzni a wolfsburgot pl,akik a bundásban bukdácsoltak,ellenunk meg hoztak egy ragyogo meccset.
Ebben a sorozatban játszanak a világ legjobb játèkosai.
Csak megint az a kisebbsègi komplexus mint a hulyegyerekeknèl,hogy akármid van,az enyèm jobb...
Vesszen a zsarnokság,èljen Katalonia!

Akárki akármit mond,az a világ legutosebb sorozata,teljesen mindegy milyen szinten van a mai foci,arra minden csapat 200%osan felszivja magát.Elèg csak megnèzni a wolfsburgot pl,akik a bundásban bukdácsoltak,ellenunk meg hoztak egy ragyogo meccset.
Ebben a sorozatban játszanak a világ legjobb játèkosai.
Csak megint az a kisebbsègi komplexus mint a hulyegyerekeknèl,hogy akármid van,az enyèm jobb...

Egyáltalán nem erre gondolt,feltèteles módban irta azt,hogy milyen èrzès lehetne ez nektek.Az hogy milyen volt a szezon bárkinek,nagyon szo sem volt.Miért, ezek szerint ha az Atlético behúzza a BL-t, akkor jó szezonunk volt, ha viszont Ti, akkor rossz?
De az a 2006-os az más volt.Az volt minden idok legjobb BL dontoje.Hogy lehetunk ennyire idioták hogy nem fogjuk ezt fol.Javaslom az uefa-nak,hogy mind az atma,mind mi,álljunk meg a 26. percben,igy emlèkezve erre a világraszolo,ès csodálatos,egetveroen fenomenális gyozelemre...Realista24 írta:A Barcanak is fontosabb a bajnokság biztos azert közvetítették a 10 evvel ezelőtti bl címet ujramert nem fontos nekik
Vesszen a zsarnokság,èljen Katalonia!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára morientes 2016. május 18., szerda 18:44-kor.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Na, én meg jövök a legelvontabb véleménnyel, mert nálam nem a kupák száma alapján "sikeres" az év. Nyilván trófeákban de, de például a mostani szezonra én személy szerint szívesebben fogok visszagondolni pár év múlva, mint például a 14/15-ösre, mert szerintem a szezon nagyrészében jobban játszottunk. Vagyis hát a középpályásaink, főként Ini és Busi, ezért sokkal jobban élveztem a meccseink többségét. Nyilván ezzel nem "panaszkodok" a tavalyi évre, mielőtt valaki kiforgatja a szavaim, de az én ízlésemnek ez a szezon jobban bejött. BL-ből kiestünk, szörnyű volt a formaidőzítés, Luchoék is elrontották az MSN rotálását, mellé még olyan csapattal futottunk össze, amelyikkel csúcsformában is 3 esélyes meccseket játszunk, van ez így. Tavaszi Clásico szintén, benne lett volna a vereség csúcsformában is, Messiék hozzáállása felcseszett mondjuk, mert rajta pl nem láttam sok akarást, de a Madrid ellen mindig benne van a vereség. Úgyhogy nekem kupák számától függetlenül ez az év több boldogságot nyújtott mint a tavalyi. De ilyen volt a 11/12-es és a 12/13-as év is, Titoval valami irdatlan sok ponttal nyertük a bajnokságot emlékeim szerint, mégis szívesebben gondolok vissza a 11/12-es szezonra összességében, pedig nem is emlékszem már, hogy nyertünk-e valamit év végén - kupát ha jól rémlik igen, de nem 100%.
Úgyhogy nekem igazából mindegy, hogy BL vagy Bajnokság, év elején talán én is a BL-t mondtam volna a duplázás miatt, de a bajnoki címnek is baromira örülök, főleg a véghajrá miatt, mert sikeresen öszekapták magukat a srácok. De ha esetleg azt is bebuktuk volna a rossz zárás miatt, nekem akkor se lett volna kudarc ez a szezon - de hát ezért sem vagyok elnök ugye..
Úgyhogy nekem igazából mindegy, hogy BL vagy Bajnokság, év elején talán én is a BL-t mondtam volna a duplázás miatt, de a bajnoki címnek is baromira örülök, főleg a véghajrá miatt, mert sikeresen öszekapták magukat a srácok. De ha esetleg azt is bebuktuk volna a rossz zárás miatt, nekem akkor se lett volna kudarc ez a szezon - de hát ezért sem vagyok elnök ugye..

Pedig pont azt mondta, hogy idén a BL-nek jobban örült volna, miközben nem jutotunk elődöntőbe sem.IkerCasillas írta:CR - Messi összehasonlításnál felmerülő gól-gólpassz fontossági sorrend ,,dezsavüm" (sic!) van.
-
- Kedvenc játékosaid: Szalai
- Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls
Mindkettő ugyanannyira fontos (legalábbis számomra), viszont a bajnokság elvesztése sokkal nagyobb kudarc, mint a BL-é. Persze ez attól is függ, hogy a BL melyik szakaszában búcsúzol.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
A Barcanak is fontosabb a bajnokság biztos azert közvetítették a 10 evvel ezelőtti bl címet ujramert nem fontos nekik

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- IkerCasillas
- Kedvenc játékosaid: IC
- Kedvenc csapatod: RMCF
CR - Messi összehasonlításnál felmerülő gól-gólpassz fontossági sorrend ,,dezsavüm" (sic!) van.Matyi írta:Amúgy nálam akkor fontosabb a BL, mikor lehetőségünk van címet védeni, mint most, egyébként a Ligát előrébb helyezem, de ez szubjektív.

-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Agüero, Messi
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Miért, ezek szerint ha az Atlético behúzza a BL-t, akkor jó szezonunk volt, ha viszont Ti, akkor rossz?dzsi91 írta:Nekem savanyú lenne a bajnoki cím egy barca bl győzelemmel de ők tudják.
Amúgy nálam akkor fontosabb a BL, mikor lehetőségünk van címet védeni, mint most, egyébként a Ligát előrébb helyezem, de ez szubjektív.
- ateeemadrid
Egészen mást jelent a kettő. Az hogy melyiket várod el, és melyik a fontosabb az miért lenne ugyanaz?Jó,akkor döntsétek el helyettem hogy nekem melyik a fontosabb. / Egyszerűen azért mert a BL-t nem tudom elvárni a csapattól, túl sok összetevős a dolog, elég egy rossz meccs, vagy akár egy rossz félidő,és ki is estél. Nyilván ettől szép a sorozat, és nehezebb is.
Én se várom el a BLt a csapattól, le is írtad azokat a tényezőket, ami miatt soha sem lehet teljesen reális elvárás egy BL cím, ettől függetlenül sokkal nagyobb örömet tud okozni, mint hogy Granadák és Deportivok legyőzésének köszönhetően behúzunk 1 bajnokságot.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nekem savanyú lenne a bajnoki cím egy barca bl győzelemmel de ők tudják.
Na de mi még nem nyertünk semmit jelenleg az ő szezonjuk jobb.
Na de mi még nem nyertünk semmit jelenleg az ő szezonjuk jobb.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Fordított helyzetben is azt mondanám, hogy inkább BL. Mindig is a BL lesz az a kupa, ami a legértékesebb. Hatalmas respect a Leicesternek a PL-ért, de azért egy BL-t egyhamar nem fognak megnyerni, legalábbis jelen helyzetben.
Amikor hosszu idő után kupát nyertünk (és Ramos beejtette a busz alá
zseniális) az is csak arra volt jó, hogy ott észre lehett venni azt, hogy újra a csúcsra fogunk törni és egy ilyen gyengébb kupa megnyeresével meg is mutattuk.
Utána a bajnokság természetesen nagy dicsőség volt, mert csúcstartók voltunk és már rég nem sikerült megszerezni. Relativ rég.
De azt hiszem, hogy a mostani madrisita réteget majd ha megkérdezed 20-30 év múlva..a la decimara fog mindenki emlékezni a 2010-2015 időszakban.
Pique egy kretén, nem kell itt fényezni a dolgokat. Egy olyan bajnokságra veri, amit sokszor szerencsével mentettek meg és a hajrában maguk alá szartak, hogy mostmindentelbukunk. Olvastam mi ment túloldalt.
Amikor hosszu idő után kupát nyertünk (és Ramos beejtette a busz alá

Utána a bajnokság természetesen nagy dicsőség volt, mert csúcstartók voltunk és már rég nem sikerült megszerezni. Relativ rég.
De azt hiszem, hogy a mostani madrisita réteget majd ha megkérdezed 20-30 év múlva..a la decimara fog mindenki emlékezni a 2010-2015 időszakban.
Pique egy kretén, nem kell itt fényezni a dolgokat. Egy olyan bajnokságra veri, amit sokszor szerencsével mentettek meg és a hajrában maguk alá szartak, hogy mostmindentelbukunk. Olvastam mi ment túloldalt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Berti 2016. május 18., szerda 17:32-kor.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Igy hát.Mindig az a fontos kupa,trofea,serleg,cim,apámfasza amit ok nyernek.Az mindig fontosabb mint amit más nyer.Mert azt ok nyertèk.Megyek okádni.Valami azt súgja, ha fordtíva lenne a 2 csapat helyzete, ti lennétek döntősök, mi pedig bajnokok, akkor egyből a másik lenne a fontosabb. Ez az utóbbi években általában így ment.
LEGIO PATRIA NOSTRA

- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Jó,akkor döntsétek el helyettem hogy nekem melyik a fontosabb. Direkt idézőjelbe tettem az előbb, de nálam első a bajnoki cím. Egyszerűen azért mert a BL-t nem tudom elvárni a csapattól, túl sok összetevős a dolog, elég egy rossz meccs, vagy akár egy rossz félidő,és ki is estél. Nyilván ettől szép a sorozat, és nehezebb is.
De nálam nem elvárás soha a csapat felé, míg a bajnokságot "elvárom".
De nálam nem elvárás soha a csapat felé, míg a bajnokságot "elvárom".
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Tegye fel a kezét aki elcserélné a 2006-07 és 2007-08 as szezonunkat erre a 3 évre 2014-16

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ateeemadrid
Akárhogy erőlködtök, én nem fogom elhinni senkinek, hogy komolyan előrébb helyez egy bajnoki címet, mint 1 BL címet. Ég és föld a 2 hangulata, a presztízse, a visszhangja stbstb... Persze kezd gáz lenni, hogy az utóbbi 8 évben 1 bajnoki címünk van, úgyhogy persze rohadtul örülnék 1-nek, de a BL az BL.
Valami azt súgja, ha fordtíva lenne a 2 csapat helyzete, ti lennétek döntősök, mi pedig bajnokok, akkor egyből a másik lenne a fontosabb. Ez az utóbbi években általában így ment.
Valami azt súgja, ha fordtíva lenne a 2 csapat helyzete, ti lennétek döntősök, mi pedig bajnokok, akkor egyből a másik lenne a fontosabb. Ez az utóbbi években általában így ment.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Juve persze hogy odaadná, mivel nem nyertek majd' 20 éve.
BM szurkolók meg szintén odaadnának, csak utána meg ugatnának az aktuális edzőre hogy triplázni kellett volna..
Mondjuk nekem személy szerint a bajnokság a "fontosabb", de ezt írtam tavaly is már, mikor felvetődött ez. Hogy legyen meg a bajnokság, a BL meg plusz dolog. Nálam így van az értékrend,de ez teljesen szubjektív.
De ez nem jelenti azt,hogy nem dühöngök ugyan úgy, mikor kiesünk a BL-ből, mint mikor kikapunk egy bajnokin, sőt.
Kupának meg akkor van presztízse nálam, ha mondjuk a reallal kell fightolni az elődöntőben, vagy a döntőben, olyankor fontos, amúgy harmadrangú dolog.
BM szurkolók meg szintén odaadnának, csak utána meg ugatnának az aktuális edzőre hogy triplázni kellett volna..
Mondjuk nekem személy szerint a bajnokság a "fontosabb", de ezt írtam tavaly is már, mikor felvetődött ez. Hogy legyen meg a bajnokság, a BL meg plusz dolog. Nálam így van az értékrend,de ez teljesen szubjektív.
De ez nem jelenti azt,hogy nem dühöngök ugyan úgy, mikor kiesünk a BL-ből, mint mikor kikapunk egy bajnokin, sőt.
Kupának meg akkor van presztízse nálam, ha mondjuk a reallal kell fightolni az elődöntőben, vagy a döntőben, olyankor fontos, amúgy harmadrangú dolog.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Egyrészt Pique nem azért mondta ezt, mert komolyan gondolja. Csak a szokásos beszólogatás a részéről. Beteges kisebbségi komplexusról beszélhetünk nem csak nála, hanem a legtöbb Barcás játékosnál, vezetőnél, de még a szurkolóknál is. Most csak azért, mert a Barcának nagyobb sikerekkel veszi az utóbbi években a bajnokságot, ne emeljük már fel piedesztára. Bárkit megkérdezünk mit nyerne meg szívesebben, mindenki a BL-t mondaná. BL-ben elég egy rossz meccs, és vége. Bajnokságban lehet hibázni. Ráadásul miről beszélünk, ha a Barca 1, ismétlem 1 ponttal előzte meg a Realt? Ez jelen esetben majdnem egyenlő. Magyarán akkor ugyanolyan erős a Barca és a Real a te szemedben? Mert a hozzászólásodból nem ez jött le. Azt is említetted, hogy néha azért van a bajnokság folyamán is szerencse. Ide vehetjük akkor a bírói ténykedést is. Magyarul simán benne van, hogyha a Realnak több szerencséje van, akkor mi vagyunk a bajnokok. Ismét ugyanott vagyunk.Walter írta:Szerző: Walter
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ezt most úgy írod, mintha a BL-t olyan könnyű lenne megnyerni...igazából Piqué magyar hangja voltál most, amit kicsit kibővítettél néhány sablonos dologgal.
Előbb nyerni kell hetty..Mégis ahol a két csapat elindult ők nyerték meg a több kupát
Ahogy már írták előtted is, a Juve vagy a Bayern is odaadna néhány bajnoki címet egy BL-címért, de ezt kiegészítem annyival, hogy nem cserélnék be egy BL címet sem bajnoki aranyra.hogy Európa csapatait megkérdeznénk arról, hogy ki mit szeretne nyerni csak hogy reagáljak az előttem szólóra is, lehet a Real Madrid lenne az egyik aki az utóbbi évek után inkább nyerne már egy bajnokságot a BL helyett
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Marc-André ter Stegen, Gianluigi Buffon, Ivan Rakitic
- Kedvenc csapatod: Magyar Válogatot, Fc Barcelona
Első körben üdvözlök Mindenkit, új vagyok itt a fedélzeten. Egyből egy kényes témához fogok hozzászólni nem biztos hogy jó kezdettRealista24 írta:Pique: "Real Madrid can win the UCL but we have won the double. People say the Champions League is worth more but it isn't."

- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
A legnagyobb vicc az nem az hogy mekkora sotet paraszt, hanem hogy meg van addig egy kupadonto. Bar talan arra gondolt hogy mar le van zsirozva a jatekvezetokkel.

JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ilyen segghülye ember mint ez a buta katalán még a nyócker legsötétebb részein sincsen.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa