CR - Messi összehasonlításnál felmerülő gól-gólpassz fontossági sorrend ,,dezsavüm" (sic!) van.Matyi írta:Amúgy nálam akkor fontosabb a BL, mikor lehetőségünk van címet védeni, mint most, egyébként a Ligát előrébb helyezem, de ez szubjektív.

HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2016. május 18., szerda 18:25
CR - Messi összehasonlításnál felmerülő gól-gólpassz fontossági sorrend ,,dezsavüm" (sic!) van.Matyi írta:Amúgy nálam akkor fontosabb a BL, mikor lehetőségünk van címet védeni, mint most, egyébként a Ligát előrébb helyezem, de ez szubjektív.
HozzászólásSzerző: Matyi » 2016. május 18., szerda 18:14
Miért, ezek szerint ha az Atlético behúzza a BL-t, akkor jó szezonunk volt, ha viszont Ti, akkor rossz?dzsi91 írta:Nekem savanyú lenne a bajnoki cím egy barca bl győzelemmel de ők tudják.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2016. május 18., szerda 17:32
Egészen mást jelent a kettő. Az hogy melyiket várod el, és melyik a fontosabb az miért lenne ugyanaz?Jó,akkor döntsétek el helyettem hogy nekem melyik a fontosabb. / Egyszerűen azért mert a BL-t nem tudom elvárni a csapattól, túl sok összetevős a dolog, elég egy rossz meccs, vagy akár egy rossz félidő,és ki is estél. Nyilván ettől szép a sorozat, és nehezebb is.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. május 18., szerda 17:31
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. május 18., szerda 17:31
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. május 18., szerda 17:29
Igy hát.Mindig az a fontos kupa,trofea,serleg,cim,apámfasza amit ok nyernek.Az mindig fontosabb mint amit más nyer.Mert azt ok nyertèk.Megyek okádni.Valami azt súgja, ha fordtíva lenne a 2 csapat helyzete, ti lennétek döntősök, mi pedig bajnokok, akkor egyből a másik lenne a fontosabb. Ez az utóbbi években általában így ment.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. május 18., szerda 17:22
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. május 18., szerda 17:19
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2016. május 18., szerda 17:17
HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. május 18., szerda 17:12
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2016. május 18., szerda 17:05
Egyrészt Pique nem azért mondta ezt, mert komolyan gondolja. Csak a szokásos beszólogatás a részéről. Beteges kisebbségi komplexusról beszélhetünk nem csak nála, hanem a legtöbb Barcás játékosnál, vezetőnél, de még a szurkolóknál is. Most csak azért, mert a Barcának nagyobb sikerekkel veszi az utóbbi években a bajnokságot, ne emeljük már fel piedesztára. Bárkit megkérdezünk mit nyerne meg szívesebben, mindenki a BL-t mondaná. BL-ben elég egy rossz meccs, és vége. Bajnokságban lehet hibázni. Ráadásul miről beszélünk, ha a Barca 1, ismétlem 1 ponttal előzte meg a Realt? Ez jelen esetben majdnem egyenlő. Magyarán akkor ugyanolyan erős a Barca és a Real a te szemedben? Mert a hozzászólásodból nem ez jött le. Azt is említetted, hogy néha azért van a bajnokság folyamán is szerencse. Ide vehetjük akkor a bírói ténykedést is. Magyarul simán benne van, hogyha a Realnak több szerencséje van, akkor mi vagyunk a bajnokok. Ismét ugyanott vagyunk.Walter írta:Szerző: Walter
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 18., szerda 17:01
Előbb nyerni kell hetty..Mégis ahol a két csapat elindult ők nyerték meg a több kupát
Ahogy már írták előtted is, a Juve vagy a Bayern is odaadna néhány bajnoki címet egy BL-címért, de ezt kiegészítem annyival, hogy nem cserélnék be egy BL címet sem bajnoki aranyra.hogy Európa csapatait megkérdeznénk arról, hogy ki mit szeretne nyerni csak hogy reagáljak az előttem szólóra is, lehet a Real Madrid lenne az egyik aki az utóbbi évek után inkább nyerne már egy bajnokságot a BL helyett
HozzászólásSzerző: Walter » 2016. május 18., szerda 16:55
Első körben üdvözlök Mindenkit, új vagyok itt a fedélzeten. Egyből egy kényes témához fogok hozzászólni nem biztos hogy jó kezdettRealista24 írta:Pique: "Real Madrid can win the UCL but we have won the double. People say the Champions League is worth more but it isn't."
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. május 18., szerda 16:38
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. május 18., szerda 16:17
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. május 18., szerda 16:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 18., szerda 16:09
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. május 18., szerda 14:23
Ja, akkor jól tippeltem. Csak fura volt a PSG-t és a védekező felfogásút egy mondatban látni, az egyik legjobb focit játsszák manapság szerintem - Barcás ízlésemnek legalábbis. Már ha Verratti ép, nélküle meghalnak kb. De az igaz, hogy ott mindenki védekezik szinte, Cavani is azért játszik annyit a szélen, mert mezőnyben kegyetlen melót lerak, DM-et meg nem nagyon kell ecsetelni gondolom.dzsi91 írta:Ramosnak egy kicsit nehezebb dolga van mint silvanak volt egy milanban vagy psg-ben ahol a csapatvédekezésből jóval többen vették ki a részüket.Nálunk ez nem nagyon volt divat soha, ha védekezni kellett,akkor bizony a 2 középsőhátvédnek kellett megoldani a dolgokat.
Nem volt ott, kipontozódott(?) addigra. Azért is eestek szét annyira egyesek szerint, David Luiz nélküle tényleg nem ért sokat.. Mondjuk vele se lett volna győzelem, de azért szerintem 7-et se kapnak.dzsi91 írta:A másik meg hogy a nagy thiago siilva még csak bl elődöntőt se látott, vb elődöntőn nem emlékszem,hogy játszott-e ha igen akkor még komolytalanabb az összehasonlítás.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. május 18., szerda 14:02
Félreírtam.Védekezőbb felfogásút akartam.Egy Mindenkori Realban elő a támadás, az aktuális csatárok ritkán zárnak vissza stb. Ramosnak egy kicsit nehezebb dolga van mint silvanak volt egy milanban vagy psg-ben ahol a csapatvédekezésből jóval többen vették ki a részüket.Nálunk ez nem nagyon volt divat soha, ha védekezni kellett,akkor bizony a 2 középsőhátvédnek kellett megoldani a dolgokat.palesz77 írta:Melyik csapat vedekezo felfogasu? A PSG? Ha igen, akkor miert azok? Csapatvedekezesuk tenyleg van, de ettol nem vedekezo felfogssuak azert..dzsi91 írta:meg csiágó szilva, mivel ott az egész csapat védekező felfogású.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. május 18., szerda 13:51
Melyik csapat vedekezo felfogasu? A PSG? Ha igen, akkor miert azok? Csapatvedekezesuk tenyleg van, de ettol nem vedekezo felfogssuak azert..dzsi91 írta:meg csiágó szilva, mivel ott az egész csapat védekező felfogású.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem