Hat nemtom, ha a rivális csapat nyeri a bl-t az nekem rosszul esik, a bajnokság meg a kupa annyira nem zavar.Ettől nem foglalkozok többet velük csak mivel a bl az első számú nekem így az gyenge ponton ha a barca nyeri, vagy neadj isten az atletico.Hungarokatalán írta:No offense. De ez a hozzáállas eléggé hasonló az ilyen Piqué félékhez, akik többet foglalkoznak a rivális csapattal, mint a sajátjukkal, és az alapján ítélik meg a csapatuk sikerességét, hogy a másik csapat hány kupát nyert.dzsi91 írta:de nekem savanyú lenne ha ti behúznátok a bl-t mi meg a ligát ennyit írtam.
Most abba meg nem megyek bele,hogy számomra egy trófea nélküli év is élvezhető,elsősorban a gólok miatt nézek focit, abból meg mi baszott sokat lövünk.Meg a jó meccseket is szeretem szval én a 15-16os szezonra is örömmel emlékszek vissza mégha a végére le is eresztettünk.De most a kupákról volt szó.
És ha valaki elém tol egy papírt,hogy a követkető 3 évben nincs bajnoki cím de van 2 bl döntő én gondolkodás nélkül alá írom.Bajnoki címre mindig ott az esély bl döntő viszont ritka,most jön a 14ik döntőnk 60 év alatt ki tudja mikor lesz a következő...ezt én nem cserélném be egy bajnoki címre se.