Bocsi, hogy megint én..Marci77 írta: Én Jorginhotól kitörést vártam volna idén,de egyelőre várat a komolyabb szerep![]()

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. május 18., szerda 0:18
Bocsi, hogy megint én..Marci77 írta: Én Jorginhotól kitörést vártam volna idén,de egyelőre várat a komolyabb szerep![]()
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. május 18., szerda 0:00
Nálam Buffon az első a kapuban,mert sok kapott gól nélküli meccse sokszor nem csak azon múlott,hog erős a védelem,hanem parádézottVeidt írta:Tudom hogy mennyire erdekel mindenkit az olasz foci.
Szezon csapata nalam
Handanovic - Florenzi, Barzagli, Manolas, Sandro - Saponara, Nainggolan, Pjanic, Pogba - Dybala, Pipita
(pad: Buffon/Donnaruama, Koulibaly, Acerbi, Marchisio, Bonaventura, Insigne, Salah)
Pozitiv meglepetesek:
Perrotti (Roma), Ansaldi es Pavoletti (Genoa), Vrsaljko (Sassuolo), Gonzalo Rodriguez (Fiorentina), Masina (Bologna), Belotti (Torino), Vazquez (Parma), Icardi es Perisic (Inter)
Negativ meglepetesek:
Dzeko (Roma), Bacca es Montolivo (Milan), Ranocchia (Inter)
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. május 17., kedd 23:17
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. május 16., hétfő 11:58
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2016. május 16., hétfő 0:00
Hogy megdönt egy 70 éves rekordot, egy silány, nem toronymagasan kiemelkedő (mint a real,barca) csapattal.ferni írta:Azért van neki ott egy Callejón, Insigne, Mertens Hamsik négyes biztosan, egyik se ügyetlen, bár tény nem egy CR Bale duóVeidt írta:Azt azert hozzateszem hogy ez az olasz kiskirály kicsit ki van sarkitva. Gyengébbek az ellenfelei, de gyengébb az ot körülvevő csapat is.![]()
Nem azt mondom én se, hogy semmit nem ér ez a gólkirályi cím, mert hatalmas dolog, de a helyén kell kezelni.
HozzászólásSzerző: ferni » 2016. május 15., vasárnap 23:53
Azért van neki ott egy Callejón, Insigne, Mertens Hamsik négyes biztosan, egyik se ügyetlen, bár tény nem egy CR Bale duóVeidt írta:Azt azert hozzateszem hogy ez az olasz kiskirály kicsit ki van sarkitva. Gyengébbek az ellenfelei, de gyengébb az ot körülvevő csapat is.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. május 15., vasárnap 23:46
HozzászólásSzerző: ferni » 2016. május 15., vasárnap 23:40
Nem értem az összefüggést.Navamiro írta:Nagy madridista lehetsz, ha ilyeneket írsz, gg.De ha már nem CR nyerte legalább Suarez húzta be, nem Higu meg főleg Jonas....
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2016. május 15., vasárnap 22:37
Nagy madridista lehetsz, ha ilyeneket írsz, gg.De ha már nem CR nyerte legalább Suarez húzta be, nem Higu meg főleg Jonas....
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2016. május 15., vasárnap 22:32
Azt gondoltam, így aranycipős, aztán megnéztem a fogas hány gólt rúgott.napoli 80 góljából 36ot magára vállalt
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. május 15., vasárnap 10:29
HozzászólásSzerző: ferni » 2016. május 14., szombat 23:30
Jó azért idén CR is ott lett volna, erre lesérült, Suarez meg elkezdte hármasával meg négyesêvel lőni a gólokat.dzsi91 írta:Suarez és higany azért eléggé leértékeri Cr és Messi nagy gólrekordjaithehe írta:gonzalo "a balfasz" higuájn megdöntötte a 66 éves olasz gólrekordot.
ez a futball manapság.
semmi.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. május 14., szombat 23:20
Suarez és higany azért eléggé leértékeri Cr és Messi nagy gólrekordjaithehe írta:gonzalo "a balfasz" higuájn megdöntötte a 66 éves olasz gólrekordot.
ez a futball manapság.
semmi.
HozzászólásSzerző: ferni » 2016. május 14., szombat 23:07
És ha nem tiltatja el magát simán Aranycipős....hehe írta:gonzalo "a balfasz" higuájn megdöntötte a 66 éves olasz gólrekordot.
ez a futball manapság.
semmi.
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 14., szombat 22:39
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 14., szombat 15:36
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. május 14., szombat 15:33
Engem mondjuk meglep, hogy Morata Dybalánál népszerűbb..Sierra írta:Hát, jelenleg szerintem az ő arcukkal tudnak a legjobban eladni bármit is.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. május 14., szombat 15:20
Buffonal mèg lehetne,csak hát o sose csikosba nyomjaSierra írta:Hát, jelenleg szerintem az ő arcukkal tudnak a legjobban eladni bármit is.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. május 14., szombat 13:20
Hát, jelenleg szerintem az ő arcukkal tudnak a legjobban eladni bármit is.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. május 14., szombat 13:17
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem