WTFnmate írta:Congrats to @Sixers on grabbing the #1 spot in the #NBADraft.
Mutombo úgy negyed órája dobta ki ezt a tweetet

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. május 17., kedd 23:08
WTFnmate írta:Congrats to @Sixers on grabbing the #1 spot in the #NBADraft.
Mutombo úgy negyed órája dobta ki ezt a tweetet
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 17., kedd 23:04
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 17., kedd 21:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 17., kedd 21:40
ziro4vr írta:Megharcoltál érte, élvezd is csak ki.Realista24 írta: Nagy tv.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 17., kedd 21:39
Megharcoltál érte, élvezd is csak ki.Realista24 írta: Nagy tv.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 17., kedd 21:34
Én, csak sportot nagyjából, vagyis Realt, többre nincs idő álalában. Nagy tv, hd, nem kell szarakodnom.hehe írta:én továbbra sem értem amúgy azt, hogy manapság ki néz még tévét, pláne sportközvetítést, amikor csomó nyelven full hd-ban vannak tele streamekkel az oldalak a neten az összes nagyobb sporteseményre.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 17., kedd 21:28
Mondjuk 4 ezer forinttért TV szolgáltatót kapszHungarokatalán írta:Bár ha NBA-ről van szó, akkor ott az LP potompénzért, ami megold minden problémát
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2016. május 17., kedd 21:20
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 17., kedd 21:11
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 17., kedd 21:10
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 17., kedd 21:06
oké az más.nmate írta:Ha otthon, azaz vidéken vagyok: én. Lehető legjobb net a faluban 5 megás, és gyakran olyan lassú, hogy az e-mailt nehéz rajta megnézni. Igen, nincs más itt.hehe írta:én továbbra sem értem amúgy azt, hogy manapság ki néz még tévét, pláne sportközvetítést, amikor csomó nyelven full hd-ban vannak tele streamekkel az oldalak a neten az összes nagyobb sporteseményre.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 17., kedd 21:05
Ha otthon, azaz vidéken vagyok: én. Lehető legjobb net a faluban 5 megás, és gyakran olyan lassú, hogy az e-mailt nehéz rajta megnézni. Igen, nincs más itt.hehe írta:én továbbra sem értem amúgy azt, hogy manapság ki néz még tévét, pláne sportközvetítést, amikor csomó nyelven full hd-ban vannak tele streamekkel az oldalak a neten az összes nagyobb sporteseményre.
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 17., kedd 21:02
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 17., kedd 20:18
HozzászólásSzerző: chronic » 2016. május 17., kedd 20:10
Tudom. Tavaly mégis végig adták a főcsoport döntőket is. Legalábbis a Cavs-Hawks söprést biztos.Marci77 írta:Még mindig nehezen értik meg a legtöbben látom,hogy nem adhatnak mindent kényük kedvük szerint. Van egy adott meccsszám amennyit adhatnak,és előre ki kell választani őket. Ha tehetnék valószínűleg többet adnának,nem heti 2-t...
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. május 17., kedd 19:46
Még mindig nehezen értik meg a legtöbben látom,hogy nem adhatnak mindent kényük kedvük szerint. Van egy adott meccsszám amennyit adhatnak,és előre ki kell választani őket. Ha tehetnék valószínűleg többet adnának,nem heti 2-t...chronic írta:Keleti döntő első meccsét tényleg nem adja ez a szutykos sport tv? Hoki lesz helyette. Fakoff.
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2016. május 17., kedd 19:23
Valószínűleg azért nem, mert most éjjel adták helyette a GSW-Thunder G1-t.chronic írta:Keleti döntő első meccsét tényleg nem adja ez a szutykos sport tv? Hoki lesz helyette. Fakoff.
HozzászólásSzerző: chronic » 2016. május 17., kedd 19:20
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. május 17., kedd 18:10
Ez igaz,és tényleg jól tolta az OKC,ettől függetlenül,szerinem úgy gondolták,hogy elég amennyit nyújtanak,meg hogy az OKC végjátéka sokszor hgy kívánni valót maga után.Lényeg,hogy nem pörögtek maxon szerintem,de ebbe belejátszott az ellenfél jó védekezése is ez egyértelmű.nmate írta:Csak szerintem nincs szó itt bealvásról? Harmadik negyedben Curry meg Thompson is odatették magukat, aztán a negyedikben lefőtt, egy mezőnykosaruk volt kettejüknek. 3 pontnál nem bealvás volt ott, hanem kicsúszott a kezükből azzal, hogy RW rákapcsolt illetve Waiters bedobta a kötelezőt.Marci77 írta:GSW is a vereséget,mert bealudtak.
+
https://twitter.com/anthonyVslater/stat ... 0546323456
...és nem csak ez, egész este jól olvasta a Thunder ezeket.
Tegnap a maxot hozták, GSW meg egy jót, nem tudom ez hány meccsen tud kijönni, szerintem még egy max.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 17., kedd 17:59
Csak szerintem nincs szó itt bealvásról? Harmadik negyedben Curry meg Thompson is odatették magukat, aztán a negyedikben lefőtt, egy mezőnykosaruk volt kettejüknek. 3 pontnál nem bealvás volt ott, hanem kicsúszott a kezükből azzal, hogy RW rákapcsolt illetve Waiters bedobta a kötelezőt.Marci77 írta:GSW is a vereséget,mert bealudtak.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem