és?Cr7 írta:Azért Madridhoz közel álló lap!
nem ezt vitattam. hanem azt hogyCr7 írta:90% hogy Bale jön
Cr7 írta:Marcanak kevés téves információja van!!!
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 23., kedd 13:44
és?Cr7 írta:Azért Madridhoz közel álló lap!
nem ezt vitattam. hanem azt hogyCr7 írta:90% hogy Bale jön
Cr7 írta:Marcanak kevés téves információja van!!!
HozzászólásSzerző: Cr7 » 2013. július 23., kedd 13:43
Galacticos írta:ez súlyos tévedés.Cr7 írta:Marcanak kevés téves információja van!!!
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 23., kedd 13:42
ez súlyos tévedés.Cr7 írta:Marcanak kevés téves információja van!!!
HozzászólásSzerző: Cr7 » 2013. július 23., kedd 13:36
HozzászólásSzerző: kimber » 2013. július 23., kedd 13:19
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. július 23., kedd 13:02
Mondjuk ezt sokan mondták itt Kakaról tavaly, meg azelőtt is. A vége úgyis az lesz, hogy szerződést hosszabbítunk vele, illetve 1+2 milla fizetésemelést is adunk hozzá.Valószinűleg Kakával és Di Maríával nem nagyon számolnak már. Legkésőbb jövőre úgyis menni fognak
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. július 23., kedd 13:00
Egy csapat nem 11 kezdőjátékosból áll. Több játékosra van szüksége a csapatnak. Kell a játékosoknak a rotáció, a versenyhelyzetRealfan1 írta:Meg ha jön Bale akkor ki fog padozni?
Mert CR - Bale szélek elől Benzema fix ; Xabi vagy Illarra fix
Isco megvétele így szerintem nagyon felesleges volt, mivel szerintem Özil MÉG jobb tőle!
Valószínűleg Kakával és Di Maríával nem nagyon számolnak már. Legkésőbb jövőre úgyis menni fognakRealfan1 írta:és a maradék helyekre akkor Özil ; Isco; Modric ; Kaká ; DM ; Jesé ; Khedira ; Casemiro
HozzászólásSzerző: Cobra11 » 2013. július 23., kedd 12:58
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. július 23., kedd 12:51
Ez is igaz, Isco leigazolásával szerintem (sajnos) remek kis keret alakult ki nálatok, mint már írtam, egy csatár még nem ártana, de Bale-t feleslegesnek érzem.Géci írta:Ez is igaz, de szerintem, ha nem jön az amcsi túráig akkor vagy nem is jön, vagy majd talán jövőre. Van 1 olyan érzésem, hogy Carlo össze szeretné rázni a társaságot és szerintem némi finomítással nem lenne rossz a vasárnapi kezdő 11 SŐT...
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. július 23., kedd 12:49
Szerintem Kaka és Dm távozása akkor borítékolható (a brazilé biztosan). Meg talán Jesét is inkább kölcsönbe adjuk vmelyik középcsapatnak a szezonra, vagy fél szezonra. Variálni biztosan fog tudni Carlo, ha érkezik a walesi.Realfan1 írta:Meg ha jön Bale akkor ki fog padozni?
Mert CR - Bale szélek elől Benzema fix ; Xabi vagy Illarra fix
és a maradék helyekre akkor Özil ; Isco; Modric ; Kaká ; DM ; Jesé ; Khedira ; Casemiro
Isco megvétele így szerintem nagyon felesleges volt, mivel szerintem Özil MÉG jobb tőle!
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 23., kedd 12:45
Ez is igaz, de szerintem, ha nem jön az amcsi túráig akkor vagy nem is jön, vagy majd talán jövőre. Van 1 olyan érzésem, hogy Carlo össze szeretné rázni a társaságot és szerintem némi finomítással nem lenne rossz a vasárnapi kezdő 11 SŐT...GT37 írta:Mint tudjuk, van az a pénz...
HozzászólásSzerző: Realfan1 » 2013. július 23., kedd 12:43
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 23., kedd 12:36
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. július 23., kedd 12:33
Ez így van, de ha Bale odaáll Levy elé, és azt mondja, hogy menni akar, akkor Levy nem fogja mindenáron megtartani, egyszerűen nem lenne fair.Géci írta:Szerintem ez a legkisebb akadály ebben a bizniszben... AVB meg Lewy a legnagyobb akadály...
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. július 23., kedd 12:30
aztán minek? Hogy padozzanak, vagy elvesztegessék a tehetségüket a castillában? Semmi sem lett volna belőlük.Jim írta:az igaz, hogy kivételes képességű Zidane (játékosként mindneképp)
de hogy nincs a klubnak egy két világszintű játékosmegfigyelője Spanyolországban és Dél Amerikában
az sztem felháborító
az Isco Illara féléket már "Varane-i korban" fel kellett volna fedezni
és 5-10 millióért hozni..
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 23., kedd 12:29
Szerintem ez a legkisebb akadály ebben a bizniszbenGT37 írta:Ha Pérez ad érte 90-100 milkát, akkor azt mondom, menjen, ha akar.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. július 23., kedd 12:16
Utóbbi biztos nem, szerintem legalábbis értelmetlen lenne berakni középre Bale-t, hogy aztán ott szenvedjen a bekkek szorításában, így nem tudná kihasználni félelmetes gyorsaságát, és nem is lövöldözhetne annyira távolról.Géci írta:Casillas
Carvajal-Varane-Ramos-Marci
Modric-Illarramendi-Isco
Bale-Benzema-CR
Talán ez VAGY
Casillas
Carvajal-Varane-Ramos-Marci
Modric-Illarramendi-Isco
Özil-Bale-CR
![]()
HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. július 23., kedd 12:14
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 23., kedd 12:10
Pont azért mennek ennyire Bale-ért, mert kb mindenhol bevethető, még csatárként is... Nem igazán vágom, hogy minek, ha nem adtak el senkit a posztján, de, ha ők tudják mit akarnak vele akkor engem nem zavar... A pénz megint nem érdekel, mert úgy is visszahozza az árát. Az meg, hogy mennyit ér már más dolog. Cavani sem ért 64 millátRealfan1 írta:És annyi pénzért inkább vennének egy jó csatárt..
HozzászólásSzerző: Cr7 » 2013. július 23., kedd 12:10
Jelenlévő fórumozók: 123 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem