Túl sok a fiatal, nem volt meg 30+ átlagéletkor.Veidt írta:kicsit off: Marcello Lippi is csatlakozik az olasz valogatott stabjahoz. Erdekes lesz.

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 17., kedd 18:55
Túl sok a fiatal, nem volt meg 30+ átlagéletkor.Veidt írta:kicsit off: Marcello Lippi is csatlakozik az olasz valogatott stabjahoz. Erdekes lesz.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. május 17., kedd 18:52
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2016. május 17., kedd 18:51
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. május 17., kedd 18:50
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 17., kedd 18:44
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 17., kedd 18:34
ziro4vr írta:Az a fránya szimpátiád az esetlen pléjerekkel...
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 17., kedd 18:33
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. május 17., kedd 18:30
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 17., kedd 18:25
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2016. május 17., kedd 18:22
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 17., kedd 18:22
Az a fránya szimpátiád az esetlen pléjerekkel...nmate írta: Nekem mindkettő kellene, aztán persze formafüggő, hogy ki játszik elsősorban. Jelenleg LV. Inkább Moratat hagytam volna Torres kárára, illetve Aduriz helyett a tuskó parasztot.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 17., kedd 18:18
Nekem mindkettő kellene, aztán persze formafüggő, hogy ki játszik elsősorban. Jelenleg LV. Inkább Moratat hagytam volna Torres kárára, illetve Aduriz helyett a tuskó parasztot.palesz77 írta:LV szerintem jelenleg jobb formában van, jobban 1v1-ezek a hasonló mezőnymunka mellé. Inkább őt hoznám be, ha ég a ház, pedig Pedro Barcás volt..
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. május 17., kedd 18:13
Koszi MarciKözben megnéztem,ő sérült.
Már nagyon règen nèlkule kellene.Neki is megvannak azok a begyepesedett huzásai ami pl Mounak,vagy Pereznek.Mondjuk o már règen kirugta volna ha o lenne a szovetsèg elnokeNálam az a kérdés, hogy VdB-vel vagy nélküle.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. május 17., kedd 18:12
Akkor megértem, ősszel nekem se tetszett a játéka, de azóta feljavult lényegesen. Szerintem legalábbis. Kicsit pontosabb, jobbak az utosó paszai, jobban egybe van a játéka. Ellenünk nyilván nem villogott előre, de így is ő adta a gólpasszt Torresnek, a München ellen is az ő labdaszerzése és indítása is kellett Griezmann góljához. Megvannak a fontos "open play" momentumai is tavasszal már. Szerintem erősítés lenne jelenleg, már az alap játéka is, de a plusz gürizés miatt meg végképp, abban felülmúl mindenkit.Marci77 írta:Őszintén,én ősszel láttam több meccsen,meg 2-3x+a Barca ellen meccsek,és engem azokon nem győzött megJó játékosnak tartom,de többet várnék tőle.
Cescről én nem tudok nyilatkozni, de ha így van, az örömteli, imádtam a játékát, amikor formában volt. Isco viszont nálam nem lenne kezdő, nála sokkal több hasznos ember van a keretben, inkább lenne első számú csere nálam a mostani formájában.Marci77 írta:Cesc amúgy az utolsó pár meccsen belejött,Piquéről meg felesleges írni,alapember ígyisúgyis. :P Lényeg,hogy remélem Thiago kezd,meg Isco.
LV szerintem jelenleg jobb formában van, jobban 1v1-ezek a hasonló mezőnymunka mellé. Inkább őt hoznám be, ha ég a ház, pedig Pedro Barcás volt..nmate írta:Pedroval amúgy nem tudom mi bajotok, marha jó kis csere tud lenni. LV meg ő totál egy kategória, az ilyenek ha beszállnak egy langyos meccsbe 0-0-nál, garantáltan felpörgetik.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 17., kedd 18:08
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2016. május 17., kedd 18:06
Szerintem ez az EB után be fog következni, részben már el is kezdődött, csak nem annyira radikálisan, mint amennyire kellett volna, mondjuk a VB után legkésőbb,- utólag persze okoskodhatok, hogy már előtte is -, de tényleg voltak jelek, még ha nem is ekkora leégésre.Norbii írta:Nem értem del boszkét hogy miért nem lehet gyökeresen változtatni
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 17., kedd 17:54
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. május 17., kedd 17:50
Őszintén,én ősszel láttam több meccsen,meg 2-3x+a Barca ellen meccsek,és engem azokon nem győzött megpalesz77 írta: Pedro helyett én is vittem volna Torrest, de Kokének nincs jó szezonja? Ősszel tényleg gyengébb volt, de tavaszra eszméletlenül felpörgött. Torresnek például 5 vagy 6 gólpasszt adott már ebben a naptári évben, nagyon érzik egymást, ketten együtt nagy fegyver lehettek volna. De nálam így is simán kezdő lenne jelenleg, még ha vannak is tehetségesebb játékosok rajta kívül a keretben.
Közben megnéztem,ő sérült.morientes írta:Emlitettem Inigo Martinezt.Oke hogy a san sebastian szezonja kuka,de azt rohogve lehozza amit Bartra.Mondjuk nemtom,lehet hogy sèrult,vagy ilyesmi...
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. május 17., kedd 17:44
Persze,èrtelek,de o elsosorban vèdo,ès párszor rendesen szètforgatták,abban az acèlos PL-ben...Veidt írta:Ertem en hogy kozhely de szamomra nagyon lejott hogy lehet belole meg jo jatekos. Volt jopar szep kulcspassza, okos elfutasa (ertsd: nem olyan amilyet Bale mutatott 1 even at).
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. május 17., kedd 17:39
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem