EB - 2016

Archívum

Ki lesz az Európa-bajnok?

A szavazás 2016. július 10., vasárnap 23:10-kor befejeződött.

Portugália
64
65%
Franciaország
34
35%

Szavazatok száma: 98

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

Re: EB - 2016

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 17., kedd 18:55

Veidt írta:kicsit off: Marcello Lippi is csatlakozik az olasz valogatott stabjahoz. Erdekes lesz.
Túl sok a fiatal, nem volt meg 30+ átlagéletkor. :lol:

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. május 17., kedd 18:52

kicsit off: Marcello Lippi is csatlakozik az olasz valogatott stabjahoz. Erdekes lesz.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

El Maestro
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls

HozzászólásSzerző: El Maestro » 2016. május 17., kedd 18:51

DDG - Carvajal, Javi Martinez, Sergio Ramos, Alba - Thiago, Busquets, Iniesta - Silva, Torres, Nolito

Kapus - védelem - Saul, Busquets, Iniesta, Koke - Morata, Torres

Ilyesmit tudtam volna elképzelni még a kerethirdetés előtt.

Ggbb

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. május 17., kedd 18:50

Hamis kilencest mar ellotte VdB a 2012-es EB-n Fabregassal.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 17., kedd 18:44

Az a baj ezzel a spanyol kerettel, hogy tele van egyforma emberekkel, akiknek ugyanaz a feladata a pályán. Ezert kéne egy Torres vagy Costa vagy egy jó formában lévő Pedro.

Nolito nem vagyok képben milyen formában van, de ebből egy atma típusú felállást tudok elképzelni, nyilván dominánsabb stílusban

Ddg-Dani-Ramos-Pique-Alba-Silva-SB-Thiago-Iniesta-Nolito-Morata

Silva helyett esetleg más. Mondjuk Saul vagy Lucas.
Nem illik.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 17., kedd 18:34

Cesc max embernek hamis, de annak nagyon.
Gondoltam írok egy kezdőt, de rendes csatár nélkül nincs értelme. Morata kezdene akkor már nálam.
ziro4vr írta:Az a fránya szimpátiád az esetlen pléjerekkel...
:sziv:

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 17., kedd 18:33

R24 most zárd be a topikot. :lol:
Nem illik.

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. május 17., kedd 18:30

Akkor már én is az én álom kezdőm.

ddg
Carvajal - Ramos - San Jose - Alba
Busquets
Javi Martinez - Thiago
Raúl Garcia - Iniesta
Aduriz

Persze ilyen sose lesz. :D
aj a sorközöket törölte.: ((

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 17., kedd 18:25

Az, hamis kilences. :lol: :lol:
Nem illik.

Hungarokatalán
Kedvenc játékosaid: Szalai
Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls

HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2016. május 17., kedd 18:22

Számomra ez lenne az a kezdő, amit a legszívesebben néznék:
DDG-Carvajal-Ramos-Pique-Alba,-Busi-Thiago-Ini,-Isco-Torres-Nolito
4-3-3-ban. De mivel nincs Torres, ezért helyére beküldeném Cesc-t hamis kilencesbe.

Az eredmény nem érdekelne, az Ini-Thiago-Nolito-Isco négyes aratna. :D
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 17., kedd 18:22

nmate írta: Nekem mindkettő kellene, aztán persze formafüggő, hogy ki játszik elsősorban. Jelenleg LV. Inkább Moratat hagytam volna Torres kárára, illetve Aduriz helyett a tuskó parasztot.
Az a fránya szimpátiád az esetlen pléjerekkel... :mrgreen:

Én Moratat hagytam volna, ő a lendületes stílusú ék, a tata Aduriz helyett viszont a paraszt vagy Torres, de Torres jobb formában van.
Nem illik.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 17., kedd 18:18

palesz77 írta:LV szerintem jelenleg jobb formában van, jobban 1v1-ezek a hasonló mezőnymunka mellé. Inkább őt hoznám be, ha ég a ház, pedig Pedro Barcás volt..
Nekem mindkettő kellene, aztán persze formafüggő, hogy ki játszik elsősorban. Jelenleg LV. Inkább Moratat hagytam volna Torres kárára, illetve Aduriz helyett a tuskó parasztot.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. május 17., kedd 18:13

Közben megnéztem,ő sérült.
Koszi Marci :agree:
Nálam az a kérdés, hogy VdB-vel vagy nélküle.
Már nagyon règen nèlkule kellene.Neki is megvannak azok a begyepesedett huzásai ami pl Mounak,vagy Pereznek.Mondjuk o már règen kirugta volna ha o lenne a szovetsèg elnoke :lol: A VB után biztos.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. május 17., kedd 18:12

Marci77 írta:Őszintén,én ősszel láttam több meccsen,meg 2-3x+a Barca ellen meccsek,és engem azokon nem győzött meg :) Jó játékosnak tartom,de többet várnék tőle.
Akkor megértem, ősszel nekem se tetszett a játéka, de azóta feljavult lényegesen. Szerintem legalábbis. Kicsit pontosabb, jobbak az utosó paszai, jobban egybe van a játéka. Ellenünk nyilván nem villogott előre, de így is ő adta a gólpasszt Torresnek, a München ellen is az ő labdaszerzése és indítása is kellett Griezmann góljához. Megvannak a fontos "open play" momentumai is tavasszal már. Szerintem erősítés lenne jelenleg, már az alap játéka is, de a plusz gürizés miatt meg végképp, abban felülmúl mindenkit.
Marci77 írta:Cesc amúgy az utolsó pár meccsen belejött,Piquéről meg felesleges írni,alapember ígyisúgyis. :P Lényeg,hogy remélem Thiago kezd,meg Isco.
Cescről én nem tudok nyilatkozni, de ha így van, az örömteli, imádtam a játékát, amikor formában volt. Isco viszont nálam nem lenne kezdő, nála sokkal több hasznos ember van a keretben, inkább lenne első számú csere nálam a mostani formájában.

Csababarca írt egy kezdőt, nekem ahhoz lenne jelenleg a legszimpatikusabb:
DeGea; Carvajal-Ramos-Piqué-Alba; Saul/Silva-Koke-Busquets-Thiago-Iniesta; Morata/Aduriz

Csak itt meg kérdés ugye, hogy ki lőne gólt.. De ezt az 5-öst megnézném a középpályán, mind Silvával, mind Saúllal. Mondjuk szerintem hasonló is lesz, csak Thiago helyett Nolito fog kezdeni, és a szokásos 4-3-3-at láthatjuk majd.
nmate írta:Pedroval amúgy nem tudom mi bajotok, marha jó kis csere tud lenni. LV meg ő totál egy kategória, az ilyenek ha beszállnak egy langyos meccsbe 0-0-nál, garantáltan felpörgetik.
LV szerintem jelenleg jobb formában van, jobban 1v1-ezek a hasonló mezőnymunka mellé. Inkább őt hoznám be, ha ég a ház, pedig Pedro Barcás volt..

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 17., kedd 18:08

Pedroval amúgy nem tudom mi bajotok, marha jó kis csere tud lenni. LV meg ő totál egy kategória, az ilyenek ha beszállnak egy langyos meccsbe 0-0-nál, garantáltan felpörgetik.

BarçaNorbi
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
Kedvenc csapatod: Barça

HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2016. május 17., kedd 18:06

Norbii írta:Nem értem del boszkét hogy miért nem lehet gyökeresen változtatni
Szerintem ez az EB után be fog következni, részben már el is kezdődött, csak nem annyira radikálisan, mint amennyire kellett volna, mondjuk a VB után legkésőbb,- utólag persze okoskodhatok, hogy már előtte is -, de tényleg voltak jelek, még ha nem is ekkora leégésre.

Nálam az a kérdés, hogy VdB-vel vagy nélküle. Bírom az öreget, megtette a magét, de nálam ő a legnagyobb fék/gát abban, hogy ez a válogatott taktikában és személyek terén is felfrissüljön, megújuljon.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 17., kedd 17:54

Nachot vittem volna simán, többet játszott, az hogy a válogatottban van öttel több meccse mondjuk Bartrának, sokat nem oszt/szoroz. Vagy ha nem lenne üveglábú, akkor Javi Martinez.

Isco szerintem alig fog játszani, Busquets-Koke-Iniesta-Silva-xy-csatár lesz az alap, xy lehet Cesc vagy Pedro... Lucas meg lehet a csodacsere, aki korábban Navas volt, ha kell a lendület.
Nem illik.

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. május 17., kedd 17:50

palesz77 írta: Pedro helyett én is vittem volna Torrest, de Kokének nincs jó szezonja? Ősszel tényleg gyengébb volt, de tavaszra eszméletlenül felpörgött. Torresnek például 5 vagy 6 gólpasszt adott már ebben a naptári évben, nagyon érzik egymást, ketten együtt nagy fegyver lehettek volna. De nálam így is simán kezdő lenne jelenleg, még ha vannak is tehetségesebb játékosok rajta kívül a keretben.
Őszintén,én ősszel láttam több meccsen,meg 2-3x+a Barca ellen meccsek,és engem azokon nem győzött meg :) Jó játékosnak tartom,de többet várnék tőle.

Cesc amúgy az utolsó pár meccsen belejött,Piquéről meg felesleges írni,alapember ígyisúgyis. :P Lényeg,hogy remélem Thiago kezd,meg Isco.

Lehet,a válogatott rutin Bartra mellett szól,de gyenge érv még mindig Nachoval szemben szerintem,aki többet játszott és univerzálisabb.
morientes írta:Emlitettem Inigo Martinezt.Oke hogy a san sebastian szezonja kuka,de azt rohogve lehozza amit Bartra.Mondjuk nemtom,lehet hogy sèrult,vagy ilyesmi...
Közben megnéztem,ő sérült.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. május 17., kedd 17:44

Emlitettem Inigo Martinezt.Oke hogy a san sebastian szezonja kuka,de azt rohogve lehozza amit Bartra.Mondjuk nemtom,lehet hogy sèrult,vagy ilyesmi...
Veidt írta:Ertem en hogy kozhely de szamomra nagyon lejott hogy lehet belole meg jo jatekos. Volt jopar szep kulcspassza, okos elfutasa (ertsd: nem olyan amilyet Bale mutatott 1 even at).
Persze,èrtelek,de o elsosorban vèdo,ès párszor rendesen szètforgatták,abban az acèlos PL-ben...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. május 17., kedd 17:39

Attól félek leginkább hogy megint a gála válogatott fog játszani aztán mehet a kukába az egész mert nem motiváltak és isten tudja hány sebből vérzik az egész válogatott. Nem értem del boszkét hogy miért nem lehet gyökeresen változtatni a válogatotton és esélyt adni az újaknak..Talán a spanyol válogatott az egyetlen akinek még egy válogatottnyi játékos állománya van.

Vissza: