Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: hamesz » 2016. május 17., kedd 10:44

:mrgreen:
sebydani írta:Junkien azt olvastam, hogy midseason lesz a PB. Hamarosan csak lesz valami konkrét :D
Van már. A fox hivatalosan azt hozta ki hogy 2017 tavasza. Csütörtökönkét este 9 kor. A Bonest váltja majd elvileg. Csak azért van most kavar mert facere ugy posztolták az előzetest hogy this spring. De szerintem nincs olyan szerencsénk. Már vagy 100 szor lepörgettem a trailert. Imádom. Ez nagyon 10/10 esnek tűnik. Hatalmas PB fan vagyok de azt el kell ismerni hogy esett a szinvonal. Az 1. evad egy mestermű. A sorozat gyártás csúcsa. A 2. Evad sem volt rossz. A 3. Evadban is voltak jobb részek azért, de a 4. Evad katasztrofa. Most lehet javitani. Rövid evad is nem kellenek a töltelék részek se. Minden adott hozza es nem fogjak elrontani szerintem. Az 1. Evad szinvonalat nem fogja ugyse elerni de ha a többinél jobb lesz már siker. :)

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. május 17., kedd 9:37

kelemen.istvan írta:GoT
The 100
Olyan ez a sorozat, mintha részről részre írnák. Komolyan, nem is tudom, hogy miért nézem. :lol:
Valaki nézi ezt? Ha beszélnék róla, lehet, hogy jobb lenne. :D
Én nézem. :D Szerintem nem olyan vészes, kaja mellé tökéletes. :mrgreen:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Engem mondjuk irritál ez a "fény városa" dolog. Nekem ne vegyék már el az emlékeimet. :lol: Azt nem értem, hogy miért nem kapcsolták le akkor amikor megtudták hogy az MI miatt halt meg annyi ember... :hmmm: Én tuti lekapcsoltam volna.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. május 17., kedd 9:32

Junkien azt olvastam, hogy midseason lesz a PB. Hamarosan csak lesz valami konkrét :D
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2016. május 17., kedd 9:28

GoT
Leírtatok már mindent, nekem annyira nem adta a rész. Meereen és a Királyvárt unom.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az oké, hogy Ramseynek 5ezres serege volt, de jó lenne tudni, hogy nagyjából mennyien haltak meg a Stannis elleni csata közben. Hány embere van az Umbereknek, és nem utolsó sorban hány embert tud a Völgy felsorakoztatni, akik ha minden igaz, még nem csatáztak a sorozat ideje alatt, tehát nekik "ép" minden emberük. Az 5ezer emberből hány áll ki Ramsey mögül, például a Frey hadsereg..

The 100
Olyan ez a sorozat, mintha részről részre írnák. Komolyan, nem is tudom, hogy miért nézem. :lol:
Valaki nézi ezt? Ha beszélnék róla, lehet, hogy jobb lenne. :D
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2016. május 17., kedd 6:20

realcamp írta:
atyaaaa ég Prison Break :sziv: Nagyon ott van ez a trailer. Várhattak volna még a trailerrel, mert így sokkal nehezebb kivárni... Jövő tavasszal kerül adásba csak.
Hogyhogy jövő tavasszal?Facen ez van kint:Get ready to break out. Watch the Prison Break trailer and don’t miss the new season THIS Spring on FOX.Ez nem azt kéne,hogy jelentse,hogy most tavasszal? :lol: bár annak hivatalosan is mindjárt vége.
Most néztem én is. Én már semmit se tudok. Még a trailer előtt az volt, hogy 2017 tavaszán jön. Ez hivatalos, mert a FOX bejelentette a sorozatait. De most a PB hivatalos oldala is this springet ír. + az egyik írója is kirakta, hogy még nem tudják mikor jön. :lol:

realcamp
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Iker, Varane

HozzászólásSzerző: realcamp » 2016. május 17., kedd 1:49

atyaaaa ég Prison Break :sziv: Nagyon ott van ez a trailer. Várhattak volna még a trailerrel, mert így sokkal nehezebb kivárni... Jövő tavasszal kerül adásba csak.
Hogyhogy jövő tavasszal?Facen ez van kint:Get ready to break out. Watch the Prison Break trailer and don’t miss the new season THIS Spring on FOX.Ez nem azt kéne,hogy jelentse,hogy most tavasszal? :lol: bár annak hivatalosan is mindjárt vége.

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2016. május 17., kedd 1:31

Vissza a GoT-hoz:
A hatodik rész címe: Blood of my blood
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez ugye Ned Stark mondása Jonról, ezek szerint bizonyossá válik az R+L=J elmélet? :hmmm:
"And my heart will leave you never."

hamesz

HozzászólásSzerző: hamesz » 2016. május 17., kedd 0:49

sebydani írta:Mehettek a picsába a GoT-al amikor FB-n ott figyel a Prison Break trailer :sziv: :sziv: :sziv: Viszont fingom nincs, hogy kell onnan linkelni, szóval mindenki lesse meg akit érdekel :D
szerk.: https://www.youtube.com/watch?v=x9T-9fZn_oA parancsoljatok van link
atyaaaa ég Prison Break :sziv: Nagyon ott van ez a trailer. Várhattak volna még a trailerrel, mert így sokkal nehezebb kivárni... Jövő tavasszal kerül adásba csak. :-(

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. május 17., kedd 0:22

ziro4vr írta:1 évad világklasszis, aztán szépen ment le a minőség. De na, a húslevest is elfogyasztom felmelegítve.
:lol: :lol: :lol:

Hát ez amúgy jah.. jöhet itt bármilyen sorozat, meg bármilyen GOT-os rész, azért ez most mindent felülmúl egy igazi Scofieldfanboynak. :salute: Mielőtt kijön az új évad biztos lepörgetem. :salute:

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2016. május 17., kedd 0:06

Hát kajak kirázott a hideg a PB előzetestől :mrgreen: Vizsgaidőszakban úgyis ráérek mindenre, nehogy ledaráljam az első évadot :D

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 17., kedd 0:00

1 évad világklasszis, aztán szépen ment le a minőség. De na, a húslevest is elfogyasztom felmelegítve.
Nem illik.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 16., hétfő 23:57

Pfúgeci, ezt már akkor is utáltam amikor az RTL-en lógtam 10 éve. Barátok közt jobb volt.

sebydani

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. május 16., hétfő 23:55

ziro4vr írta:Most akartam berakni te izub.

Gagyi eröltetett cucc lesz, de ez az én guilty pleasure-öm. :lol:
Kezdted kihúzni a gyufát de a vége megmentett :mrgreen: :agree: Ha holnap nem pót zht írnék ledarálnám egyben az első évadot tizedjére is. A rekord az, hogy egy nap leforgása alatt megnéztem egyszer. :mrgreen: Pedig akkor láttam harmadjára. :lol: Örök kedvenc sorozatom lesz, hiába volt tele hibával, az 1. évad az bizony történelmi. :salute:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 16., hétfő 23:52

Most akartam berakni te izub.

Gagyi eröltetett cucc lesz, de ez az én guilty pleasure-öm. :lol:
Nem illik.

sebydani

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. május 16., hétfő 23:51

Mehettek a picsába a GoT-al amikor FB-n ott figyel a Prison Break trailer :sziv: :sziv: :sziv: Viszont fingom nincs, hogy kell onnan linkelni, szóval mindenki lesse meg akit érdekel :D
szerk.: https://www.youtube.com/watch?v=x9T-9fZn_oA parancsoljatok van link

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. május 16., hétfő 23:06

Nem csak ti. :mrgreen:

(Mar el is felejtettem, h egyaltalan letezik ez a sorozat. :lol: )
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 16., hétfő 23:02

Fincsiiiii. :sziv:

És lassan scream második évad is, Zsombival mi azt is várjuk ám. :mrgreen:
Nem illik.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 16., hétfő 22:56

Toti írta:mr.robot s2
Te atyaisten.. Ez mi trailer már.. :ozil: :salute:
MI a fasz történik ebben? :lol: Jézusom de várom már!

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2016. május 16., hétfő 22:51

mr.robot s2
Te atyaisten.. Ez mi trailer már.. :ozil: :salute:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2016. május 16., hétfő 22:27

GoT

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azért ha belegondoltok, hogy egy viszonylag tanulatlan meg isteneket meg miegymást félő emberek azt látják, hogy leég az egyik templomuk teljesen, majd kisétál belőle egy ősz hajú csaj azt semmi baja... :lol: gondolhatjátok, hogy vmi félistennőnek gondolták egyből.

és mivel még a nagy Khal Drogonak volt a khaleesije még a dothrakiak szemében is meg lesz a rangja, főleg, hogy elég sok vezetőt meggrilleztek és nem igen maradt senki ja és még a sárkánya meg se jött, attól aztán tuti maguk alá hugyoznak a dothrakiak.... :lol:

Nekem pl ez az egész nagyon tetszett.

Vissza: