Sorozatok, TV műsorok
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: Sorozatok, TV műsorok
Pedig a Big Bang Theory idei szezonja sokkal jobb szerintem mint az előzőek, nekem minden rész bejött. De ízlések és pofonok

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Bocsánat a dupláért de eszembe jutott, hogy a TBBT szezonja is véget ért.
Nagyon kifújt ez a sorozat, főleg az évad vége, de mindent elmond róla, hogy egy nagyon vicces jelenetre emlékszem összességében, mikor Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Raj telefonon beszélt az egyik csajával és a Penny-Amy-Bernie duó vágta a fejeket végig. Azon szakadtam, de sajna ennyi
Megszokásból, mint ahogy az elmúlt pár évadban maradok, főleg Penny miatt
Nagyon kifújt ez a sorozat, főleg az évad vége, de mindent elmond róla, hogy egy nagyon vicces jelenetre emlékszem összességében, mikor Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Raj telefonon beszélt az egyik csajával és a Penny-Amy-Bernie duó vágta a fejeket végig. Azon szakadtam, de sajna ennyi
Megszokásból, mint ahogy az elmúlt pár évadban maradok, főleg Penny miatt

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- ikelemen5
Mi is kaja mellé toljuk, de most kb 1,5 hét alatt pótoltuk a 3. évadot, ami így elég sok volt. Cliffhangert tudnak írni, az tény.rashidm írta:Én nézem.Szerintem nem olyan vészes, kaja mellé tökéletes.
![]()
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Engem mondjuk irritál ez a "fény városa" dolog. Nekem ne vegyék már el az emlékeimet.Azt nem értem, hogy miért nem kapcsolták le akkor amikor megtudták hogy az MI miatt halt meg annyi ember...
Én tuti lekapcsoltam volna.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A fény városa sztoritól agyérgörcsöt kapok. De nekem nagyon nem tiszta, hogy mikor a Lunával bohóckodtak, akkor ott ki miatt jelent meg a vörös picsa?!

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Csak amennyire hamesz a komment gyártás csúcsa. Meg a MU a futballé.
Nem illik.
- András93
Hát nem.hamesz írta:A sorozat gyártás csúcsa.

- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

Van már. A fox hivatalosan azt hozta ki hogy 2017 tavasza. Csütörtökönkét este 9 kor. A Bonest váltja majd elvileg. Csak azért van most kavar mert facere ugy posztolták az előzetest hogy this spring. De szerintem nincs olyan szerencsénk. Már vagy 100 szor lepörgettem a trailert. Imádom. Ez nagyon 10/10 esnek tűnik. Hatalmas PB fan vagyok de azt el kell ismerni hogy esett a szinvonal. Az 1. evad egy mestermű. A sorozat gyártás csúcsa. A 2. Evad sem volt rossz. A 3. Evadban is voltak jobb részek azért, de a 4. Evad katasztrofa. Most lehet javitani. Rövid evad is nem kellenek a töltelék részek se. Minden adott hozza es nem fogjak elrontani szerintem. Az 1. Evad szinvonalat nem fogja ugyse elerni de ha a többinél jobb lesz már siker.sebydani írta:Junkien azt olvastam, hogy midseason lesz a PB. Hamarosan csak lesz valami konkrét

-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Én nézem.kelemen.istvan írta:GoT
The 100
Olyan ez a sorozat, mintha részről részre írnák. Komolyan, nem is tudom, hogy miért nézem.![]()
Valaki nézi ezt? Ha beszélnék róla, lehet, hogy jobb lenne.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Engem mondjuk irritál ez a "fény városa" dolog. Nekem ne vegyék már el az emlékeimet.

- sebydani
Junkien azt olvastam, hogy midseason lesz a PB. Hamarosan csak lesz valami konkrét

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ikelemen5
GoT
Leírtatok már mindent, nekem annyira nem adta a rész. Meereen és a Királyvárt unom.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az oké, hogy Ramseynek 5ezres serege volt, de jó lenne tudni, hogy nagyjából mennyien haltak meg a Stannis elleni csata közben. Hány embere van az Umbereknek, és nem utolsó sorban hány embert tud a Völgy felsorakoztatni, akik ha minden igaz, még nem csatáztak a sorozat ideje alatt, tehát nekik "ép" minden emberük. Az 5ezer emberből hány áll ki Ramsey mögül, például a Frey hadsereg..
The 100
Olyan ez a sorozat, mintha részről részre írnák. Komolyan, nem is tudom, hogy miért nézem.
Leírtatok már mindent, nekem annyira nem adta a rész. Meereen és a Királyvárt unom.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az oké, hogy Ramseynek 5ezres serege volt, de jó lenne tudni, hogy nagyjából mennyien haltak meg a Stannis elleni csata közben. Hány embere van az Umbereknek, és nem utolsó sorban hány embert tud a Völgy felsorakoztatni, akik ha minden igaz, még nem csatáztak a sorozat ideje alatt, tehát nekik "ép" minden emberük. Az 5ezer emberből hány áll ki Ramsey mögül, például a Frey hadsereg..
The 100
Olyan ez a sorozat, mintha részről részre írnák. Komolyan, nem is tudom, hogy miért nézem.

- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Most néztem én is. Én már semmit se tudok. Még a trailer előtt az volt, hogy 2017 tavaszán jön. Ez hivatalos, mert a FOX bejelentette a sorozatait. De most a PB hivatalos oldala is this springet ír. + az egyik írója is kirakta, hogy még nem tudják mikor jön.realcamp írta:Hogyhogy jövő tavasszal?Facen ez van kint:Get ready to break out. Watch the Prison Break trailer and don’t miss the new season THIS Spring on FOX.Ez nem azt kéne,hogy jelentse,hogy most tavasszal?atyaaaa ég Prison BreakNagyon ott van ez a trailer. Várhattak volna még a trailerrel, mert így sokkal nehezebb kivárni... Jövő tavasszal kerül adásba csak.
bár annak hivatalosan is mindjárt vége.

- realcamp
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Iker, Varane
Hogyhogy jövő tavasszal?Facen ez van kint:Get ready to break out. Watch the Prison Break trailer and don’t miss the new season THIS Spring on FOX.Ez nem azt kéne,hogy jelentse,hogy most tavasszal?atyaaaa ég Prison BreakNagyon ott van ez a trailer. Várhattak volna még a trailerrel, mert így sokkal nehezebb kivárni... Jövő tavasszal kerül adásba csak.

-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Vissza a GoT-hoz:
A hatodik rész címe: Blood of my blood
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez ugye Ned Stark mondása Jonról, ezek szerint bizonyossá válik az R+L=J elmélet?
A hatodik rész címe: Blood of my blood
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez ugye Ned Stark mondása Jonról, ezek szerint bizonyossá válik az R+L=J elmélet?

"And my heart will leave you never."
- hamesz
atyaaaa ég Prison Breaksebydani írta:Mehettek a picsába a GoT-al amikor FB-n ott figyel a Prison Break trailer![]()
![]()
Viszont fingom nincs, hogy kell onnan linkelni, szóval mindenki lesse meg akit érdekel
![]()
szerk.: https://www.youtube.com/watch?v=x9T-9fZn_oA parancsoljatok van link

ziro4vr írta:1 évad világklasszis, aztán szépen ment le a minőség. De na, a húslevest is elfogyasztom felmelegítve.

Hát ez amúgy jah.. jöhet itt bármilyen sorozat, meg bármilyen GOT-os rész, azért ez most mindent felülmúl egy igazi Scofieldfanboynak.

- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hát kajak kirázott a hideg a PB előzetestől
Vizsgaidőszakban úgyis ráérek mindenre, nehogy ledaráljam az első évadot

- ziro4vr
1 évad világklasszis, aztán szépen ment le a minőség. De na, a húslevest is elfogyasztom felmelegítve.
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Pfúgeci, ezt már akkor is utáltam amikor az RTL-en lógtam 10 éve. Barátok közt jobb volt.
- sebydani
Kezdted kihúzni a gyufát de a vége megmentettziro4vr írta:Most akartam berakni te izub.
Gagyi eröltetett cucc lesz, de ez az én guilty pleasure-öm.

- ziro4vr
Most akartam berakni te izub.

Nem illik.
- sebydani
Mehettek a picsába a GoT-al amikor FB-n ott figyel a Prison Break trailer
Viszont fingom nincs, hogy kell onnan linkelni, szóval mindenki lesse meg akit érdekel