Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2016. május 17., kedd 11:30

rashidm írta:Én nézem. :D Szerintem nem olyan vészes, kaja mellé tökéletes. :mrgreen:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Engem mondjuk irritál ez a "fény városa" dolog. Nekem ne vegyék már el az emlékeimet. :lol: Azt nem értem, hogy miért nem kapcsolták le akkor amikor megtudták hogy az MI miatt halt meg annyi ember... :hmmm: Én tuti lekapcsoltam volna.
Mi is kaja mellé toljuk, de most kb 1,5 hét alatt pótoltuk a 3. évadot, ami így elég sok volt. Cliffhangert tudnak írni, az tény.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A fény városa sztoritól agyérgörcsöt kapok. De nekem nagyon nem tiszta, hogy mikor a Lunával bohóckodtak, akkor ott ki miatt jelent meg a vörös picsa?! :hmmm: Ötletem sincs, hogy merre megy tovább a történet. Valami rakétaállomásról kilövik az űrbéli vörös picsát? :x (a 13as részig láttam) Bellamy csicskulása volt a legalja a soroztatnak. De az is, hogy több homo ember van, mint hetero.. :shutup:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 17., kedd 11:24

Csak amennyire hamesz a komment gyártás csúcsa. Meg a MU a futballé.
Nem illik.

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2016. május 17., kedd 10:58

hamesz írta:A sorozat gyártás csúcsa.
Hát nem. :mrgreen:

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2016. május 17., kedd 10:44

:mrgreen:
sebydani írta:Junkien azt olvastam, hogy midseason lesz a PB. Hamarosan csak lesz valami konkrét :D
Van már. A fox hivatalosan azt hozta ki hogy 2017 tavasza. Csütörtökönkét este 9 kor. A Bonest váltja majd elvileg. Csak azért van most kavar mert facere ugy posztolták az előzetest hogy this spring. De szerintem nincs olyan szerencsénk. Már vagy 100 szor lepörgettem a trailert. Imádom. Ez nagyon 10/10 esnek tűnik. Hatalmas PB fan vagyok de azt el kell ismerni hogy esett a szinvonal. Az 1. evad egy mestermű. A sorozat gyártás csúcsa. A 2. Evad sem volt rossz. A 3. Evadban is voltak jobb részek azért, de a 4. Evad katasztrofa. Most lehet javitani. Rövid evad is nem kellenek a töltelék részek se. Minden adott hozza es nem fogjak elrontani szerintem. Az 1. Evad szinvonalat nem fogja ugyse elerni de ha a többinél jobb lesz már siker. :)

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. május 17., kedd 9:37

kelemen.istvan írta:GoT
The 100
Olyan ez a sorozat, mintha részről részre írnák. Komolyan, nem is tudom, hogy miért nézem. :lol:
Valaki nézi ezt? Ha beszélnék róla, lehet, hogy jobb lenne. :D
Én nézem. :D Szerintem nem olyan vészes, kaja mellé tökéletes. :mrgreen:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Engem mondjuk irritál ez a "fény városa" dolog. Nekem ne vegyék már el az emlékeimet. :lol: Azt nem értem, hogy miért nem kapcsolták le akkor amikor megtudták hogy az MI miatt halt meg annyi ember... :hmmm: Én tuti lekapcsoltam volna.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. május 17., kedd 9:32

Junkien azt olvastam, hogy midseason lesz a PB. Hamarosan csak lesz valami konkrét :D
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2016. május 17., kedd 9:28

GoT
Leírtatok már mindent, nekem annyira nem adta a rész. Meereen és a Királyvárt unom.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az oké, hogy Ramseynek 5ezres serege volt, de jó lenne tudni, hogy nagyjából mennyien haltak meg a Stannis elleni csata közben. Hány embere van az Umbereknek, és nem utolsó sorban hány embert tud a Völgy felsorakoztatni, akik ha minden igaz, még nem csatáztak a sorozat ideje alatt, tehát nekik "ép" minden emberük. Az 5ezer emberből hány áll ki Ramsey mögül, például a Frey hadsereg..

The 100
Olyan ez a sorozat, mintha részről részre írnák. Komolyan, nem is tudom, hogy miért nézem. :lol:
Valaki nézi ezt? Ha beszélnék róla, lehet, hogy jobb lenne. :D
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2016. május 17., kedd 6:20

realcamp írta:
atyaaaa ég Prison Break :sziv: Nagyon ott van ez a trailer. Várhattak volna még a trailerrel, mert így sokkal nehezebb kivárni... Jövő tavasszal kerül adásba csak.
Hogyhogy jövő tavasszal?Facen ez van kint:Get ready to break out. Watch the Prison Break trailer and don’t miss the new season THIS Spring on FOX.Ez nem azt kéne,hogy jelentse,hogy most tavasszal? :lol: bár annak hivatalosan is mindjárt vége.
Most néztem én is. Én már semmit se tudok. Még a trailer előtt az volt, hogy 2017 tavaszán jön. Ez hivatalos, mert a FOX bejelentette a sorozatait. De most a PB hivatalos oldala is this springet ír. + az egyik írója is kirakta, hogy még nem tudják mikor jön. :lol:

realcamp
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Iker, Varane

HozzászólásSzerző: realcamp » 2016. május 17., kedd 1:49

atyaaaa ég Prison Break :sziv: Nagyon ott van ez a trailer. Várhattak volna még a trailerrel, mert így sokkal nehezebb kivárni... Jövő tavasszal kerül adásba csak.
Hogyhogy jövő tavasszal?Facen ez van kint:Get ready to break out. Watch the Prison Break trailer and don’t miss the new season THIS Spring on FOX.Ez nem azt kéne,hogy jelentse,hogy most tavasszal? :lol: bár annak hivatalosan is mindjárt vége.

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2016. május 17., kedd 1:31

Vissza a GoT-hoz:
A hatodik rész címe: Blood of my blood
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez ugye Ned Stark mondása Jonról, ezek szerint bizonyossá válik az R+L=J elmélet? :hmmm:
"And my heart will leave you never."

hamesz

HozzászólásSzerző: hamesz » 2016. május 17., kedd 0:49

sebydani írta:Mehettek a picsába a GoT-al amikor FB-n ott figyel a Prison Break trailer :sziv: :sziv: :sziv: Viszont fingom nincs, hogy kell onnan linkelni, szóval mindenki lesse meg akit érdekel :D
szerk.: https://www.youtube.com/watch?v=x9T-9fZn_oA parancsoljatok van link
atyaaaa ég Prison Break :sziv: Nagyon ott van ez a trailer. Várhattak volna még a trailerrel, mert így sokkal nehezebb kivárni... Jövő tavasszal kerül adásba csak. :-(

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. május 17., kedd 0:22

ziro4vr írta:1 évad világklasszis, aztán szépen ment le a minőség. De na, a húslevest is elfogyasztom felmelegítve.
:lol: :lol: :lol:

Hát ez amúgy jah.. jöhet itt bármilyen sorozat, meg bármilyen GOT-os rész, azért ez most mindent felülmúl egy igazi Scofieldfanboynak. :salute: Mielőtt kijön az új évad biztos lepörgetem. :salute:

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2016. május 17., kedd 0:06

Hát kajak kirázott a hideg a PB előzetestől :mrgreen: Vizsgaidőszakban úgyis ráérek mindenre, nehogy ledaráljam az első évadot :D

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 17., kedd 0:00

1 évad világklasszis, aztán szépen ment le a minőség. De na, a húslevest is elfogyasztom felmelegítve.
Nem illik.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 16., hétfő 23:57

Pfúgeci, ezt már akkor is utáltam amikor az RTL-en lógtam 10 éve. Barátok közt jobb volt.

sebydani

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. május 16., hétfő 23:55

ziro4vr írta:Most akartam berakni te izub.

Gagyi eröltetett cucc lesz, de ez az én guilty pleasure-öm. :lol:
Kezdted kihúzni a gyufát de a vége megmentett :mrgreen: :agree: Ha holnap nem pót zht írnék ledarálnám egyben az első évadot tizedjére is. A rekord az, hogy egy nap leforgása alatt megnéztem egyszer. :mrgreen: Pedig akkor láttam harmadjára. :lol: Örök kedvenc sorozatom lesz, hiába volt tele hibával, az 1. évad az bizony történelmi. :salute:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 16., hétfő 23:52

Most akartam berakni te izub.

Gagyi eröltetett cucc lesz, de ez az én guilty pleasure-öm. :lol:
Nem illik.

sebydani

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. május 16., hétfő 23:51

Mehettek a picsába a GoT-al amikor FB-n ott figyel a Prison Break trailer :sziv: :sziv: :sziv: Viszont fingom nincs, hogy kell onnan linkelni, szóval mindenki lesse meg akit érdekel :D
szerk.: https://www.youtube.com/watch?v=x9T-9fZn_oA parancsoljatok van link

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. május 16., hétfő 23:06

Nem csak ti. :mrgreen:

(Mar el is felejtettem, h egyaltalan letezik ez a sorozat. :lol: )
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 16., hétfő 23:02

Fincsiiiii. :sziv:

És lassan scream második évad is, Zsombival mi azt is várjuk ám. :mrgreen:
Nem illik.